Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

@ kosta10 - Preko steama download je moguc u 20h 5.2.2013 :)

Uf totalno je dobro ponovo trčkarati Solstheimom, posetiti skaal village... Vratio me skyrim sa ovim dlc-om 10 godina u prošlost. :)

Jaoj sad moram da brisem 300 sr**** da bih ponovo ubacio skyrim. Mrzim to.

Definitivno bolji DLC nego Dawnguard...ali i dalje je bilo bolje da su napravili jednu postenu ekspanziju ili dve.

Danas se i zvanično pojavio najnoviji Skyrim DLC za PC, Dragonborn.

Ako neko skine ne bi bilo loše da kaže prve utiske. :)

Nije loš, odradio sam gomilu side questova i dobar deo glavnog. Nisam nešto preterano oduševljen, ali me TES III nostalgija drži. Sve u svemu, prosečan DLC.

Bogami moji utisci su vise nego dobri, poprilicno osvezenje same igre, definitivno bolji nego dawnguard. Mada to je sve subjektivno, nekom je dobar nekom los... Sve u svemu vredan dodatak Skyrimu po meni i vredi probati.

Koliko sam sad popizdeo. Dodjem do Miraka i desi mi se onaj bug kad se teleportuje u sredinu i postane ethereal. Nista ne pomaze, ucitavanje starog sejva, restart, nista. Sad ce lepo skyrim u kantu dok ne izadje sledeci deo.

Sve u svemu, nije los dlc ali s obzirom da je combat system takav kakav je osecam se kao da sam se samo prosetao do drugog ostrva.

Moja najveća zamerka na Dragonborn je mala veličina, obećavali su masivan DLC a na kraju dodali samo malo ostrvce sa skaliranom mapom da bi izgledalo veće.

Ceo Skyrim je mali...

Odakle ti to ? Po meni, glavna mana je sto je repetativan. Svaka pecina na isti kalup.

Pa nisu baš sve pećine na isti kalup, a i koja igra je idealna. To je mana većine današnjih igara, nisam nikad igrao Witcher 2 ali pretpostavljam da manje-više ima slične mane.

Programeri bi onda barem godinu dana više morali da razvijaju igre ako bi se baš toliko pazilo na svaki mogući detalj. Skyrim možda ima sitnih mana ali za mene je skoro pa idealan, pogotovo kada se stave najbolji modovi.

Pa ako hoce vise detalja za isti budzet a da ne probiju rokove za release date, onda neka deo para za marketing prebace developerima i dobice rezultat. Menadzerija ubija igre.

Čoveče, odavno nisam video toliko ispravljenih bagova kao u ovoj beta verziji, svaka čast.

Nadam se da će se sada sitne gluposti daleko ređe dešavati nego do sada.

Da li mogu da budu u konfliktu offic. patch i unoffic. ako recimo ispravljaju isti bug? Ova beta ispravlja dosta stvari koje je unoffic. patch mozda odradio pa mozda bi trebalo da se izbrisu pre bete ili...?

Sto posto će developeri unoffic. da skinu iste ispravke, osim ako nisu već digli ruke od njega.
Inače bi bio konflikt ozbiljan.

Sad mi prave zazubice opet da počnem da igram, ili da nastavim starog heroja.
Kako sam shvatio ovo pod legendary skillove se smatra kao reset celog skilla zajedno sa perkovima i krećeš ponovo da ih lvl-aš dok ti hp / ma / stamina upgrade od lvl-a ostaje,
nigde nepiše da li novi perkovi su jači ili tih Legendary 15 poena skilla su kao obični na 100 ?

Nema nikakvih benficija: http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/19odht/an_explanation_of_the_new_legendary_skills/

mada ovaj sistem donosi prednost što možeš da igraš neku pure klasu, tipa čisti mage sa brdo magicka i HP-a, bez da lvl-aš neki tree koji nećeš da koristiš.

Poslednja izmena:
Kad se vec spominje TES:O ovde, samo jedno brzo i kratko pitanje: Da li neko misli da ce biti moguce i da li ce uopste biti implementirana podrska za "modove" ili nesto slicno njima? Koliko bi to moglo biti dobro!

Videcemo krajem marta kad krene beta...

Nazad
Vrh Dno