vetar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2009
- Poena
- 360
Ma nije ni to problem, volim ja dungeone na primer, ali mi ide na živce što se dizajn hodnika ponavlja. Doduše u Skyrimu ne toliko koliko u Oblivionu. U Oblivionu postoji možda 3-4 dizajna za tamnicu svakog tipa (mine, fort, i Alyed ili kako se već piše) i to je to. Kada uđeš u neku, već napamet znaš raspored prostorija.
Nakon oko 30h+ igre sam primetio da počinju neki dungeoni da mi se ponavljaju (dizajn i raspored hodnika i prostorija).
Zmaju prijatelju, prilično si nešto negativno nastrojen prema ovoj igri.
U Oblivonu očistim desetak pećina/tamnica/tvrđava i padne uninstal, jednostavno me smore koliko su slične da nisam imao želudac ni da provirim u ni jednu više (glavni razlog uninstala pored levelovanja svega i svačega).
Dok kod Skyrim za 40-ak sati nisam primetio nikakvo ponavljanje dizajna pećina/tamnica/tvrđava, niti neku monotoniju dok ih čistim.
Naravno da ima nekih sličnih, pošto ih ima 150 čini mi se, tako da je nemoguće da sve budu unikatne.
Što se tiče bagova koje si spomenuo u ranijem postu, takođe nisam naleteo ni na jedan koji utiče na sam gameplay. Povremeno naletim na neki sitni bag, ali ništa strašno, takođe, jednostavno je nemoguće napraviti igru ovakve veličine bez i jednog baga.
Ne znam da li si igrao Fallout New Vegas čim je izašla, e to ja zovem bagovitom igrom.
Poslednja izmena: