Vapor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.02.2003
- Poena
- 619
Gde je vece prostranstvo, Skyrim ili Morrowind? Ovaj drugi sam igrao davno ali kratko i ne secam se dobro.
Skyrim oko 16 kvadratnih milja (41.5 km2)
Oblivion oko 16
Morrowind oko 9-10
Gde je vece prostranstvo, Skyrim ili Morrowind? Ovaj drugi sam igrao davno ali kratko i ne secam se dobro.
spavanje daje %5 brze levelovanje.
Jel zna neko kako da vise ne budes vukodlak ?
Jel zna neko kako da vise ne budes vukodlak ?
10% ako si "well rested" a 5% ako si "rested"
brate za ovu igru treba priručnik da bi znao da igram
Dragon souls collected: 23
Upravo sam ubio Elder Dragona i nisam mu uzeo dusu!? Spominje se na netu neki max da je 24 duse. Jel to tacno?
Dalje, imam gomilu zakljucanih shoutova. Kaze mi da mi trebaju zmajeve duse da bi se otkljucali. Pa brate koliko ih to treba kad 23 nije dovoljno?
Obelezi shout i onda pritisni R to unlock kao sto ti ispod pise![]()
Ako si odigrao sve quest-ove za Companions znaćeš kako se možeš izlečiti.
E do mojega, ja sam 25 nivo i do sada nisam odspavao ni 5 minuta![]()
Izašao je 1.2 patch za PC.
Da li ga je neko instalirao, kakvi su utisci?
Skyrim oko 16 kvadratnih milja (41.5 km2)
Oblivion oko 16
Morrowind oko 9-10
Hvala za info, mada mi je cudno da je Oblivion iste velicine kao Skyrim ? Bio sam ubedjen da je Skyrim znatno veci.
P.S. Da li je još neko sem mene instalirao najnovije Catalyst 11.11b drajvere za AMD grafičke kartice ? Ja imam grafiku iz potpisa i mogu reći da mi uopšte više ne secka kao kad sam imao 11.8 drajvere.
Ček bre....
Ako je 16km^2 površina jednog, to znači da je mapa (grubo) 16km x 16km (naravno, mapa verovatno nije kvadrat već neki pravougaonik, mada možda i jeste kvadrat, ali nebitno). To znači da bi ti trebalo oko tri sata da prepešačiš po jednoj od stranica (ako pretpostavimo da nisi na konju, i da je put kojim ideš savršeno ravan bez da moraš išta da zaobilaziš. Prosečna brzina hodanja čoveka je ispod 5km/h, ali u igrici je to verovatno malo jače pa sam zato uzeo 3h). Nemoj mi reći da si zapravo HODAO toliko u nekoj od ove dve igrice? :d
A još ako uzmeš "sa kraja na kraj mape" da je dijagonala a ne stranica, tek onda postaje veselo
Ono što pokušavam da kažem ovde (da ne bude zabune, ne želim da prozivam) je to da je svet toliko veliki da nema šanse da mi to kao nekako shvatimo njegovu veličinu igrajući. Ionako se na kraju dosta toga svede na maptravel. Ako već nemaš neku lokaciju, "teleportuješ se" na najbližu poznatu, pa odatle peške (barem sam ja tako radio). Ako je grad u pitanju, platiš kočijaša itd.
Da možeš da jašeš zmaja (ili da postoji neki bilo kakav leteći mount), možda bi i mogli da pojmimo veličinu Skyrim/Oblivion ingame sveta. Ovako mislim da se sve svodi na nagađanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari