Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

ima li kraja dark brothers questu , preselili smo se u novi sentuary i sad dobijam od majke sve neka smesna ubistva , jel neko igrao to mene sad malo smara prelako je .... oce se desiti nesto ili ce do u nedogled da prisitzu contracti ?

Vucem strelu u levoj podlaktici vec tri dana! Naravno, ne utice na baratanje oruzjem, ali iritira; postoji li neki nacin da uklonim ovaj bug?

Bolje strela u ruci nego u celu. Ova moja popila strelu od nekog archera na kuli pa sam umro od smeha kad mi je prisla. :D
53213279.jpg

Evo malko sam se igrao s texturama.

Before:

beforeci.th.jpg
[/URL]

After:

afterwri.th.jpg
[/URL]

Hahahaha, baš smešno izgleda,ali primetio sam da ima tu i tamo neki neprijatan bug u igri, nije baš ispeglana kako treba. Nadam se da će uskoro izaći neki update koji će ispraviti gomilu problema.

Kako da nateram zmajeve da se spuste dole da mogu da ih rokam? Par komada sam ubio, al zadnja dva samo kruze i ne mogu im nista, a i oni me ne napadaju.

^ Desavalo mi se da nadijem na zmajeve koji jednostavno kruze u odredjenoj teritoriji i napadaju sve sto im se nadje na putu, sto moze, ali i ne mora, da ukljucuje igraca. U mom slucaju je relativno lako navuci mu aggro, s obirom da igram kao archer, ali nisam siguran koliko je to izvodljivo sa "pure melee" based klasama. Ukoliko imas neki spell ili pak bow koji cuves u inventoriju, probaj cisto da ga bockas dok cekas da neki NPC-jevi odrade posao za tebe. :p Mozes cak da pokusas da ga navuces na grad... U svakom slucaju, na otprilike 30% healtha, ce se prizemljiti za stalno, a onda bi trebao da ti bude laka meta, naravno, opet u zavisnosti kako si buildovao lika...

Jel neko uspeo da pojaca volume glasova u igri... Ja sam navrnuo na max u settingsu ali se dosta tiho i dalje cuju?? Zna li neko neki fix za to?

I ja sam probao za zvuk to me nervira moram sa slusalicama igrati nista se ne cuje ovako na max , primetio sam jos jedan bag u igrici mislim to su lose odradili , ako naletim na nekoga ko je vitalan za neki quest u buducnosti i sad krenem da se bijem sa njim jer ne znam unapred ko je on , on nemoz da umre al zato ja mogu i to je glupo , trebalo se to resiti :D Inace skucao sam i onog dark brothers konja , ovo mi je 4ti kojeg sam skucao sa planine u zelji da brze stignem :(

za zvuk,desni klik na volume,playback devices,propertis/advanced,i staviti 24bit/48000 hz

Wanted to let everyone know that the next PlayStation 3 and Xbox 360 updates have been submitted for certification, and that the PC patch is coming too. The current estimate is that they will be live the week after Thanksgiving.

Kad im je pa to?

edit:
wiki: Thanksgiving is celebrated each year on the second Monday of October in Canada and on the fourth Thursday of November in the United States.

Pa što lepo nisu rekli do 1. decembra. :lupko:

@starac, ove "after" su nekako detaljnije, finije manje deluju nekako isprano...

Za zvuk mozete i sledece:

Raspitao sam se , dark brotherhood forever je endles quest (beskonacan) sa prelakim ubistvima koji samo sluzi da vam obezbedi kolko god kesa zelite.

Dizajn textura im je vecinom dobar, negdje odlican. Ali kvalitet i rezolucija su ocajni. Whiterun na primjer izgleda ocajno, sto zbog textura, a i poligona.

Reci molim te kako si to podesio? Pretpostavljam u ini fajlu. :) Kako si ga izmenio?

Bio bih presretan kada bi moglo tako!!

ove "after" su nekako detaljnije, finije manje deluju nekako isprano...

Evo poredjenja izbliza. Razlika je ogromna!

Prilozi

• before.jpg
    before.jpg
    362 KB · Pregleda: 113
  • after.jpg
    after.jpg
    849.1 KB · Pregleda: 110
WTF???

Kako i zašto mi je One Handed 20 (inače 94).
Gledam Active Effects, nemam ništa negativno. :zgran:

ček, nije li 120, pa da ne može (baguje) da prikaže preko 100
imam necklace +35%

edit2: pio cure poision i cure disease nije pomoglo
ne mogu da spavam jer sam vukodlak (nema svrhe)

pomoglo je čekanje od 5 sati :S

Poslednja izmena:
Matori, daj okaci te home made teksture negde? :)

WTF???

Kako i zašto mi je One Handed 20 (inače 94).
Gledam Active Effects, nemam ništa negativno. :zgran:

ček, nije li 120, pa da ne može (baguje) da prikaže preko 100
imam necklace +35%

Probaj da se naspavas malo :)

Meni je na Archer bilo isto tako smanjeno, pa sam malo lovio po sumi i kad sam napredovao na sledeci lvl samo je nestalo.

Sta jos treba? Ja imam 2 deadric heart-a.
Za svaki deadric item ti treba po 1 srce, za armor mislim 2-3.Pored toga trebaju i ebony ingoti.
Inace naleteo sam na vartenog zmaja koga je na expert nemoguce ubiti, samo dune vatru i moj sauron istant pada mrtav.
Cak i kad popijem pot za 50% fire res i postavim stit koji dodaje 50% res a jos sam i lvl 37.Ostale zmajeve izmlatim lagano.
Mali hint: Ako hocete da zmaj sleti namamite ga na otvoreno da bi imao mesta.

Inace naleteo sam na vartenog zmaja koga je na expert nemoguce ubiti, samo dune vatru i moj sauron istant pada mrtav.
Cak i kad popijem pot za 50% fire res i postavim stit koji dodaje 50% res a jos sam i lvl 37.Ostale zmajeve izmlatim lagano.
Mali hint: Ako hocete da zmaj sleti namamite ga na otvoreno da bi imao mesta.
^ a gde je taj vatreni zmaj koga je nemoguce ubiti? Igram na master i za sada mi zmajevi nisu bili neki izazov... Ako je taj za***ban bas bih voleo da probam... moze u spoiler lokacija...

edit:
Onaj problem koji sam imao sa nestajanjem lica u kombinaciji arch-mage odelo i morokei maska, resava se sa jednim brzim F5 pa onda F9...

Poslednja izmena:
Ja na master tezini jos uvek muku mucim sa nekim jacim banditima, nisam jos nijednog zmaja sreo, ne smem ni da pomislim sta bi mi uradio :D

Ja igram magom i sve sam do sada sipao u magiju. Mnogo tezi protivnici su mi bili neki bosovi na kraju kvestova u magijskom gildu nego zmajevi.

Poslednja izmena:
edit:
Onaj problem koji sam imao sa nestajanjem lica u kombinaciji arch-mage odelo i morokei maska, resava se sa jednim brzim F5 pa onda F9...

haha i ja igram sa istim tim "armor-om" i maskom i isto mi se desava ali nije neki problem posto slabo svom liku gledam lice :p

Meni je najgore kad uletim u fajt macevima sa nekoliko warrior likova, a jedan u daljini ima nabrijan archery skil...jedna strela i padam instant. Kako sam popizdeo kad me je jedan celavi namamio u zamku kod svojih pajtasa...jedva sam ih pobio, i to iskljucivo zbog njega i njegovih strela.
Da li blok sa macem moze da brani od strela ako se uzme onaj perk za to? Ili to radi samo sa stitom?

Poslednja izmena:
^^...nije ni meni frka, nego sam razmisljao da li daje efekat morakei ako se ne vidi.... pa sam merio, i daje iako se ne vidi. Cela mana bez morakei, a sa arch mage odelom mi se napuni za 12 sec. Sa morakei za 8 sec. A imam mane 500:p.

ti si covek sa ozbiljnom manom :d

Gde sve mogu da prodam napitke, ona zenica u Whiterunu je stalno na 0 golda? i imaju li zmajeve kosti i koza bilo kakvu upotrebu sem armora?

Eo ga konacno full deadric armor :)

Vrh Dno