Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Ma nema nista!Sto je najgore krenuo sam i njih da bekapujem,ali u medjuvremenu mi je iskocilo obavestenje da je zavrsen film koji sam skidao i dok sam se ja tu njakao oko tog filma,totalno smetnem sa uma da sam uopste krenuo da i njih sacuvam!Tako da sam dalje nastavio da instaliram ovaj sugavi mod!Pokrenem igru kad ono nista!Preturio sam svuda,sto mi je palo na pamet,ali ih prosto nema!Ne instaliram vise ni jedan mod dok ne obrnem celu igru!
@arheolog1981
Ne krivim ja tebe,niko me nije terao da modujem!Sto se tice instaliranja bilo cega,tu sam posebno oprezan i nisam nista pogresio sto se tice samog upustva za ovaj mod!Citam korake po 5 puta!

Poslednja izmena:
Ma nema nista!Sto je najgore krenuo sam i njih da bekapujem,ali u medjuvremenu mi je iskocilo obavestenje da je zavrsen film koji sam skidao i dok sam se ja tu njakao oko tog filma,totalno smetnem sa uma da sam uopste krenuo da i njih sacuvam!Tako da sam dalje nastavio da instaliram ovaj sugavi mod!Pokrenem igru kad ono nista!Preturio sam svuda,sto mi je palo na pamet,ali ih prosto nema!Ne instaliram vise ni jedan mod dok ne obrnem celu igru!

Ne moze da obrise sejvove nikako, da nisi katovao umesto kopiranja?!

Kucaj u search .ess to je extenzija save fajlova. Ako ih nisi sam obrisao moraju negde biti.

Poslednja izmena:
Meni nije...ja sam vratio sve na staro...

AJMO LJUDI :D radim quest word pf power treba da naucim tu rec ali pri kraju pecine ne mogu da prodjem vrata jer pise da se zasticena magick barijerom kako se to skida ?

Nisam ih ni cut-ovao ni kopirao nego sam ih ja konj obrisao,a kako ni sam ne znam!Eno ih u Recycle Bin-u!To se samo meni moze desiti!Sad sam ih kopirao u 10 primeraka!

Ja predjem jedan deo main i 5 malih i 2-3 sporedan :d

Btw. sad sam nasao najaceg quest companiona koji moze da te prati u igri !.

Nece pogoditi koje to uopste ,)

Obican pas, ali za razliku od ostalih ovaj PRICA !

Odusevli me igra, idem sad da resim quest oko ovog companiona posto dosta olaksava igru.

Da li neko ko ima orginal je probao da moduje .exe za tih vise od 2GB adresnog prostora, ali radi bolje, ili hoce uopste da radi ?

Poslednja izmena:

Odusevli me igra, idem sad da resim quest oko ovog companiona posto dosta olaksava igru.

Da li neko ko ima orginal je probao da moduje .exe za tih vise od 2GB adresnog prostora, ali radi bolje, ili hoce uopste da radi ?

Gde si to nasao?

Gde si našao kera koji priča?

EDIT: fuuuuuck, kasnim

Kako da promenim komande za kretanje? WASD mi ne odgovara, a kad pokusam da promenim u nesto drugo kaze da je taster vec rezervisan. :(

Neko gore pomenu da je azura's star bio u oblivionu najjaci gem u igri, u skyrimu nije :)

mislim da je u Falkreathu
neki lik mislim da je kovac imena Lod ce te zamoliti da mu nadjes psa...

Yup bas tamo, ali
Kovac nista nekaze posle da mu vratim psa nego idem da jurcam sa njime.

...kako je lud jedan zmaj bio, sleteo nam je u sred dvorista u manastiru i to kad je vecina magova bila napolju. Sprzili su ga za odma... To im je napredan AI za zmajeve...:p

...kako je lud jedan zmaj bio, sleteo nam je u sred dvorista u manastiru i to kad je vecina magova bila napolju. Sprzili su ga za odma... To im je napredan AI za zmajeve...:p

Pfff e Uruk od tebe sam ocekivao vise :d Covek je na putu kuci cuo kako mu zena urla na onoj planincugi. Znao je da cim doleti kuci ima da krene da mu broji, da ga davi i gnjavi da da ga pita sto je opet bio sa onom gustericom... E vidis onda je tako besan umesto da ode kod zene odleteo pravo na lokalni tarven i pozdro sve pijance tamo... Nakon petog tarvena bio je toliko natoxiran da vise nije znao sta radi. Onda je video onaj tvoj manastir i tamo razna svetla i sve mu je to licinolo na dobru zabavu. Zato je i sleteo dole da vidi sta se desava. Pa zar nisi primetio da je krenuo da djuska umesto da bljuje vatru na vas?

...nisam ja ni stigao da nesto reagujem. Vidim svi bacaju spelove na njega, dizu kripove pa krenuo i ja. Sad mu lesina zakrcila celo dvoriste, konjina pijana.:d

edit:
mozda ga magovi ne bi ni dirali da nije slucajno sleteo na pile ;)

Poslednja izmena:
Questova na pretek gde da krenem :d
Odradio sam join companion quest, ladno 2,5 sata igranja i drame...igra je genijalna 11 lvl sam a samo jednog zmaja smo sredili onog u Whiterun-u...ovo ce da se igra mesecima...Enchating sam poceo malo intezivnije da koristim a i lakse se dise kada je stamina na 180 a health na 150 a armor na 140 i opet i dalje ima likova koji srvnjuju sa zemljom od jednog udarca...Ovo je i vise nego sto sam ocekivao od igre jednom recju milina:p

Pomagaj te !Malopre sam igrao jedan qvest u Windhelm-u i slucajno sam poceo da se macujem sa strazarima.Zatim sam poceo da bezim i na kraju pobegnem strazarima,medjutim sad gde god da odem svi likovi su mi neprijatelji i ne mogu da resavam qvestove.Problem je najveci u tome sto sam vracao sejvove ali su mi svi posle tog dogadjaja (imam neka 2 ali to su sa samoga pocetka level 1).Jel zna neko sta sad da radim ili sam bacio 30 sati igranja? :lupko:

pa neka te uhvate, otici ces zatvor (a mozda i samo da platis kaznu, zavisi koliko si ih ubio) i posle nastavis dalje (mislim samo da se gubi neki exp zbog toga)

Ne mogu da igram normalno jer mi ne dozvoljava da promenim keyboard controls. Skinuo patch od 128mb (valjda 222mb raspakovan) ali mi kaze da je corrupted. Probao neki drugi i opet ista stvar. Moze li neka pomoc molim vas?

Ne mogu da igram normalno jer mi ne dozvoljava da promenim keyboard controls. Skinuo patch od 128mb (valjda 222mb raspakovan) ali mi kaze da je corrupted. Probao neki drugi i opet ista stvar. Moze li neka pomoc molim vas?

Ja nisam primetio da je iko imao takav problem. Si probao kompletnu reinstalaciju igre? I jesi sve fajlove iz peca ubacio u instalacioni folder?

Inace, sto se price tice, cini mi se ( a moze samo da mi se cini, posto sam tek zavirio u whiterun i trazim pokoji side q) da whiterun pripada legiji? Tj da su neki gradovi pod vodjstvom legije a neki pod pobunjenicima? Videh neku maketu-mapu na spratu u onoj dragon palati u whiterunu i tu sam usput pokupio knjigu koja mi je citanjem dala novi objective red sword, medjutim na mapi ga nema ubelezenog , samo me baci na deo mape gde se otprilike nalazi, sad ko zna gde je i sta je to...

ma nece da me uhvate zato sto je vec borba pocela....sad bilo gde da se teleportujem svi su neprijatelji.trazim po netu dal ima neka fora sa sejvom ali kapiram da tesko mogu nesto da uradim.

Moram jos nesto da napisem, gomila stvari mi prodje kroz glavu al se sve kasno setim , nadam se da ne zamerate :) Malo me nervira sto su i side i main uradjeni questovi isto oznaceni u zurnalu, tj velikim slovima, nema razlike nikakve. I primetio sam da vecinu taskova koje dobijam za sada (doduse jos na pocetku) spadaju pod objectives (misc), samo sam jedan side quest imao (golden claw u riverwoodu) pa me zanima kakav je balans broja side questova i objectiva, tj ima li tih sajdova makar pola koliko i objectivesa? :)

Nazad
Vrh Dno