Mislim nemam reci!Meni cak nema ni sejvova!Samo postoji New Game,vratio sam i one stare exe fajlove nadajuci se da ce se nesto promenuti,ali tuki!Ode 25 sati u k....!![]()
Ma nema nista!Sto je najgore krenuo sam i njih da bekapujem,ali u medjuvremenu mi je iskocilo obavestenje da je zavrsen film koji sam skidao i dok sam se ja tu njakao oko tog filma,totalno smetnem sa uma da sam uopste krenuo da i njih sacuvam!Tako da sam dalje nastavio da instaliram ovaj sugavi mod!Pokrenem igru kad ono nista!Preturio sam svuda,sto mi je palo na pamet,ali ih prosto nema!Ne instaliram vise ni jedan mod dok ne obrnem celu igru!
Meh, kad zavrsis glavni quest tenzija igranja nekako padne![]()
Ja predjem jedan deo main i 5 malih i 2-3 sporedan :d
Btw. sad sam nasao najaceg quest companiona koji moze da te prati u igri !.
Nece pogoditi koje to uopste ,)
Obican pas, ali za razliku od ostalih ovaj PRICA !
Odusevli me igra, idem sad da resim quest oko ovog companiona posto dosta olaksava igru.
Da li neko ko ima orginal je probao da moduje .exe za tih vise od 2GB adresnog prostora, ali radi bolje, ili hoce uopste da radi ?
Ja predjem jedan deo main i 5 malih i 2-3 sporedan :d
Btw. sad sam nasao najaceg quest companiona koji moze da te prati u igri !.
Nece pogoditi koje to uopste ,)
Obican pas, ali za razliku od ostalih ovaj PRICA !
Odusevli me igra, idem sad da resim quest oko ovog companiona posto dosta olaksava igru.
Da li neko ko ima orginal je probao da moduje .exe za tih vise od 2GB adresnog prostora, ali radi bolje, ili hoce uopste da radi ?
mislim da je u FalkreathuGde si našao kera koji priča?
EDIT: fuuuuuck, kasnim
mislim da je u Falkreathu
neki lik mislim da je kovac imena Lod ce te zamoliti da mu nadjes psa...
...kako je lud jedan zmaj bio, sleteo nam je u sred dvorista u manastiru i to kad je vecina magova bila napolju. Sprzili su ga za odma... To im je napredan AI za zmajeve...![]()
Ne mogu da igram normalno jer mi ne dozvoljava da promenim keyboard controls. Skinuo patch od 128mb (valjda 222mb raspakovan) ali mi kaze da je corrupted. Probao neki drugi i opet ista stvar. Moze li neka pomoc molim vas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari