Majko moja, kakva sablja ... sad me ladno lozis da gubim vreme na kovanje!![]()
Nego, Mages guild bre ima 2x bolju pricu nego main quest![]()
Ja sam Lvl 16 trenutno i nema sanse da se pobijem sa zmajovima i mamutima na "finjaka"... A i redovno nabasam na ponekog lika (najcesce banditski vodja) koji me odvali iz jednog udarca... Igram na master tezini kao "dvorucni" uz strele, destruction i jos ponesto...igra je bruka...Nisam ni Whiterun zavrsio sa kvestovima (Companions tek poceo)...uzivancija. Moram da dodam da je muzika fenomenalna.
Hehe koji feeling - fajt sa prvim zmajem u igri je trajao i trajao, ubiboze muke sa strelama, ispucao ih gomilu, ginuo gomilu puta od jednog polivanja vatrom ili ugriza...i jeee pobeda. Uf, ne vratilo se. Sad malo da se budzim da se za sledeci fajt budem spremniji...i onda posle par dana u igri setam livadom i krece ona dragonslayer muzika, WTF oko mene samo pcele? Kad BAAM eto zmaja, NOOOOO :d
Kako da se uclanim u Dark Brotherhood ? Ostale gilde sam nasao a trenutno resavam ljubavne probleme zitelja skyrima
Bas je cool quest kad se napijes s onim monahom.
i nje mi jasno kako su uspeli toliko da ih naprave. Neki se igraju i po 2-3 sata. Ova igra opušteno može da nakuca 100 sati gameplay-a.
Nisi igrao prethodne TES-ove?Slobodno pikaj side q koliko hoćeš, neće se odraziti na main quest (osim što ćeš biti jači ali ćeš imati i jače protivnike).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari