Ja imam problem - nestala mi zena odmah nakon svadbe.
Ozenio sam ratnicu Jordis iz Solitude-a u Marinom Hramu, ali odmah nakon uspesne ceremonije zena mi pobegla iz crkve i ne mogu vise da je nadjem. Trazio sam je po celom Riftenu, a posle i po mojim/nasim kucama, ali zenska zbrisala i nema joj ni traga ni glasa. Procitao sam da postoji nastavak questa, odredjivanje grada gde cemo ziveti itd, ali dzaba.Pogledajte prilog 80465
Ja imam problem - nestala mi zena odmah nakon svadbe.
Ozenio sam ratnicu Jordis iz Solitude-a u Marinom Hramu, ali odmah nakon uspesne ceremonije zena mi pobegla iz crkve i ne mogu vise da je nadjem. Trazio sam je po celom Riftenu, a posle i po mojim/nasim kucama, ali zenska zbrisala i nema joj ni traga ni glasa. Procitao sam da postoji nastavak questa, odredjivanje grada gde cemo ziveti, otvaranje prodavnice itd, ali dzaba ostadoh samac.Pogledajte prilog 80465
Inace, mali savet - ako nemate dobre skillove vezane za magiju nikako ne savetujem da uopste razmisljate o Mage skoli i kvestovima. Zaboravite slobodno![]()
meni je kuče nestalo, nema ga posle fast travel, a tamo gde sam ga kupio nemam opciju da ga ponovo kupimne znam za vas, ali meni je lidija otegla papke...sa gomilom moje opreme na sebi. tj mislio sam da se zaglavila negde pa je nije bilo, ali na kraju sam skontao da ni posle fasttravela je nema nigde. koji smor -.-
Mnogo su dobro odradili craftovanje/enchantovanje bas sam se navukao na to. Sakupio sam bas dosta lepih stvari za kovanje i madzionisanje, a evo neke trenutne opreme koju nosim. Inace i odbegla zenturaca mi je imala jako slicnu opremu, ali odnela sa sobom.![]()
Da stvarno, oklen ti tolka lova?
Jel nirnroot ovaj put nema nikakvu posebnu svrhu ? I jos jedno pitanje, u misc mi stoje medju silnim objektivima i ovi da se prikljucim stormcloaksima, companjonima i ovima u winterhold koledzu, jos uvek nisam krenuo nijednu gildu pa me zanima ako bih hteo da se prikljucim legiji umesto pobunjenicima jel sad kasno za to (isao sam sa ralofom na pocetku) i kome bi trebalo da se obratim ?![]()
Da stvarno, oklen ti tolka lova?
Jel nirnroot ovaj put nema nikakvu posebnu svrhu ? I jos jedno pitanje, u misc mi stoje medju silnim objektivima i ovi da se prikljucim stormcloaksima, companjonima i ovima u winterhold koledzu, jos uvek nisam krenuo nijednu gildu pa me zanima ako bih hteo da se prikljucim legiji umesto pobunjenicima jel sad kasno za to (isao sam sa ralofom na pocetku) i kome bi trebalo da se obratim ?![]()
Odlicna fora, blagodarim.Najjeftiniji i najbrzi nacin da se digne smithing do 100 jepravljenje iron daggera, samo treba kupiti brdo iron ingota i leather stripsa (ili ga napraviti od leathera, jos jeftinije je) i skill samo raste
Malo sam si pridodao na kvarno cisto za putne troskove.Odakle ti 141500 zlata!?
Jel nirnroot ovaj put nema nikakvu posebnu svrhu ?
Jel ima negde da se kupi ovo, gde god da sam gledao po gradu, svuda rasprodali(Negde u Srbiji, mrzi me da cekam iz inostranstva da salju xD)
Najjeftiniji i najbrzi nacin da se digne smithing do 100 jepravljenje iron daggera, samo treba kupiti brdo iron ingota i leather stripsa (ili ga napraviti od leathera, jos jeftinije je) i skill samo raste
@kull , to je smor pijatelju, kad tako krenes da igras igra totalno izgubi čar...tako sam ja staler clear sky krenuo da igram sa complete modom gde sam imao svega i svacega u izobilju i na kraju nikad nisaam presao igru - nije me zanimalo...samo pikanje bez bilo kakih "pomagala" pozdravljam a to sto ti furas ovaj ili onaj armor ili imas nabudzenu kucu to vise nije ni vazno zar ne...to se zove cheat...
@Tomalak , jel taj mac sto je stavljen u spoiler neka fora ili sta?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari