milanv
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2004
- Poena
- 319
Hehe , na tragu sam... :d
Mozes li bacit pod spoiler dje su kvestovi vezani za Dark Brotherhood ? To su mi najbolji kvestovi iz Obliviona, odma cu se uclanit ako me prime :-devil-:
Hehe , na tragu sam... :d
Jel ovaj +5 bonus za 5 skilova za svaku rasu ( http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Races ) znaci da ce se ti skillovi i brze levelovati od ostalih ili ne ? (Kao u Oblivionu major/minor) Posto mi se cini da destruction mnogo sporo napreduje u poredjenju sa one handed. Cini mi se da treba bas mnogo da przim vatrom da bih podigao destruction za jedan level a one handed bukvalno udarim 10 puta oruzjem i leveluje se. Ako je tako uradjeno onda je najbolja rasa za tu kombinaciju Imperial , on ima pocetni bonus i na destruction i na onehanded .
je l' ovde postoji mark i recall magija? mnogo me smara ovo vracanje s kraja pecine do mesta gde sam usao
...ne znam na sta mislis... ako mislis na neki kvest to jos nisam dirao, samo malo po onom selu i gradu, i onaj veliki na pocetku za trgovca, sa kandzom. Napunio sam pety soul gemove sa kosturima u gradskoj katakombi, ali za dzinove nemam jos onih grand soul gemova... Kad te grand nadjem i pocnem da punim onda cu krenuti da enchatujem..ove pety mislim da koristim samo za dopunjavanje oruzija. Kupio sam knjigu za uzimanje dusa pa s tim radim... 60sec traje magija na kripu... Odlicni su efekti kad cupa dusu dok krip umire:-devil-:Da li si pokušao sa Azura's Star?
...meni za sada vise dungeon-crawler sa kvestovima idi-donesi-prenesi... videcu kasnije.Valjda nije loš RPG, bar se nadam.
Smeta mi sto kada hocu da prebacim iz treceg lica u prvo (na F) , to traje neke 2-3 sekunde, zavisi koliko je odzumirano. Moze li to nekako da bude instant?
Mozes li bacit pod spoiler dje su kvestovi vezani za Dark Brotherhood ? To su mi najbolji kvestovi iz Obliviona, odma cu se uclanit ako me prime :-devil-:
^taj kvest sam i ja pokupio, odma na pocetku u riverwoodu kod krcmara.
...po meni je jako los dnevnik sa kvestovima, samo naslov zapise i nista vise...
...kako sam izgrindo magije i lvl. na pocetku onih kompanjona, na onom liku sto mi posle da mac da mu naostrim... vec sam lvl 15, magije preko 40, a samo prvog zmaja smo ubili, svet i kvestove nisam pipnuo jos...
...ne znam na sta mislis... ako mislis na neki kvest to jos nisam dirao, samo malo po onom selu i gradu, i onaj veliki na pocetku za trgovca, sa kandzom. Napunio sam pety soul gemove sa kosturima u gradskoj katakombi, ali za dzinove nemam jos onih grand soul gemova... Kad te grand nadjem i pocnem da punim onda cu krenuti da enchatujem..ove pety mislim da koristim samo za dopunjavanje oruzija. Kupio sam knjigu za uzimanje dusa pa s tim radim... 60sec traje magija na kripu... Odlicni su efekti kad cupa dusu dok krip umire:-devil-:
...ne znam na sta mislis... ako mislis na neki kvest to jos nisam dirao, samo malo po onom selu i gradu, i onaj veliki na pocetku za trgovca, sa kandzom. Napunio sam pety soul gemove sa kosturima u gradskoj katakombi, ali za dzinove nemam jos onih grand soul gemova... Kad te grand nadjem i pocnem da punim onda cu krenuti da enchatujem..ove pety mislim da koristim samo za dopunjavanje oruzija. Kupio sam knjigu za uzimanje dusa pa s tim radim... 60sec traje magija na kripu... Odlicni su efekti kad cupa dusu dok krip umire:-devil-:
pricaj u Riftenu u vezi decaka Aretino koji je pobegao iz sirotista i napravio ritual da dozove Dark Brotherhood... ostalo ces vec videti
dnevnik je odlican,vise informacija ti i ne treba jer te strelica navodi gde da ides...nema ko u morrowindu pola dana izgubis da nadjes neku pecinu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari