- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 290
izvini a koliko si ti to DX12 igrica odigrao?
pa imam hitmena, tomb raider...ali nije dx12 nista veliko, ni u hitmenu ni u tomb raideru za vizuelno govorim, toje isto ******, drugo pakovanje
izvini a koliko si ti to DX12 igrica odigrao?
Za sve postoji prvi put, pa i za to da je prvi Hitman bio loš naslov![]()
Sacekajmo nesto poput Morrowinda svojevremeno, i dalje se secam kao da je juce bilo kad sam uboo 4200Ti i krenuo da igram .... gledas vodu a kapiljce prave talase ... to je bio WOW momenat, ja iskreno cekam da neko napravi neku igru na taj fazon, ali iskrneo ne verujem da ce se to desiti jer ako se pogleda Morrowind je normalno mogao da se igra samo na 4200Ti (cak ni na njemu nisam mogao sve na max da stavim.) A developeri ne zele da se zakucaju na korisnicima koji imaju 1070 i 1080 jer ih je mali broj.
Ne kvari...^
Bice da je fejk. Rezultati su nerealni.
^
Bice da je fejk. Rezultati su nerealni.
Jes nisam...da nije bilo @Dark_Messiah jos bi ti skalirao...Nisi zanimljiv, drugar, nimalo........:S:
sta je poenta ovog dx12 isto radi ko dx11 i isto izgleda...
Takodje je poenta da je Pascal DX12 koliko to i Maxwell, tj. prakticno i nije DX12 karta. Sta i kako DX12 u odnosu na DX11 - nije poenta. nVidia opet laze.Poenta je da 480 bolje radi u dx12 od 1060.
1060 bolja u DX11, i zasto bi neko sa njom igrao u dx 12? kada je 15- 20% bolji fps u dx 11.
Zato je i prikazano u %, da je u fps videlo bi se upravo to.
Lep trik...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari