Ser_Zile
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.06.2002
- Poena
- 679
carnivora ursidae je napisao(la):pa lako je prepisivati.
to i ja kazem i nisam verovao da je bas tolko hladan dok nisam prvog probao...
carnivora ursidae je napisao(la):pa lako je prepisivati.
eto...leden ko' spricer 😀to i ja kazem i nisam verovao da je bas tolko hladan dok nisam prvog probao...
carnivora ursidae je napisao(la):Mada cinjenica ostaje da je amd 64 3200+ potucen za 15% od northwood-a a kod mene za 18% od presscot-a u cistom matematickom zadatku(kompresija avi fajla).e sad...ja sam lepo rekao da imam racunar koji mi zsluzi da CAPTURE avi-ja a AMD za neke druge stvari,pa se necu ni zaliti.hteo sam da uporedim i northwooda.
QUOTE]Potucen, zavisi u kom kodeku i sa kojom optimizacijom. Racunaj na to da su Divx 5.11 zestoko Intel optimizovani kodeci. Naravno, toj razlici je doprineo 64-bitni memorijski single chanell kontroler kod A64, t.j. manji teorijski memorijski protok u odnosu na Intel 915/925 cipsetove. Uporedi ga sa S939 Athlonima 64 i ta razlika ce biti mnogo manja, ako ne i u korist tih CPU-ova. Uzgred, vec se pojavio 64-bitni virtual dub, pa ostaje da se vidi kako to radi. Mislim da ce se ta razlika vrlo brzo istopiti, u Divx kompresiji gde P4 jos uvek koliko toliko drzi tron. U masi drugih stvatri A64 je brzi, a narocito u igrama, i to ako imas dobru graficku kartu moze itekako da se primeti.
carnivora ursidae je napisao(la):eto...leden ko' spricer 😀
salu na stranu...ali zaista ja nisam nasao amd64 2800+ ispod 140eu.mozda ima...ali sam vrsljao i zvao..i na kraju nasao 3000+.kad pozovem sutra dan(posle uvozne posiljke) a ono nestao i 3000+.ima ovaj 3200+.ja potegnem i kupim njega.em se brzo rasprodaje em su brate skupi.3200+ je bio 180eu.proslo je vreme socijalnih trzista amd.ovo sad vuce lepu cenu.onda utripujem da tu nesto ima 😀 .i eto.sad maltretiram ovu masinu i poredim.
carnivora ursidae je napisao(la):ma pusti sondu.DRfedja me iznenadi.ima 64 bitni virtual dub???idem odmah da ga skidam....lepa vest...nisam ni znao.
Ja sam danas video u Imtelu Winchester 3500+ na 1.4v, pa ti vidi ! 😉byMaX je napisao(la):Ljudi, Winchesteri stizu u petak u Imtel... 😉 Zivi bili pa videli...
drfedja je napisao(la):Ja sam danas video u Imtelu Winchester 3500+ na 1.4v, pa ti vidi ! 😉
byMaX je napisao(la):A i ne vredi mi mnogo kad nForce 4 glupavih plocha jos nema 🙁
mislim u januaru.verovatno na MSi plocama....E jes'' bezveze!
A ti bi PCI Express ? Kupi PressHota ! :dbyMaX je napisao(la):ima samo sempl... Jutros sam primio poziv od Jece, nije jos u prodaji. A i ne vredi mi mnogo kad nForce 4 glupavih plocha jos nema 🙁
byMaX je napisao(la):Ma, bre, fedja, dobitna kombinacija je naci Winchester koji se dobro klokuje, sto mogu lako da uradim, samo da stigne nForce 4 plocha! A XMS Corsair 2 x 512 MB PC4700 sam vec pribavio... Bolja je i od DDR2!
byMaX je napisao(la):Svejedno, necete me nagovoriti da idem na Preshotta, ni ti, ni Fedja, ni Genius (koji predlaze neke 925 platinum ploche extra mega giga). Bolje 2.5 GHz, ali pravih!
byMaX je napisao(la):Hvala na savetu! Uzeto k znanju. Nego bre, hoces li ti ove Corsaire ili ne ? 🙂
moze biti sve dok se ne pojavi ovo: 😀cena PC4400 modula (DDR550) je dosta niza
byMaX je napisao(la):U petak stizu DDR550, ali su birani i prodaju se u 2x512 pakovanju, imaju 2-4-4-8 specifikaciju, a ne 3-4-4-8 kao ove sto sam ja uzeo. I kostaju do 10e vise, po modulu 🙂 Uros vec rezervisao te, pa jos samo da se cujemo za tebe Dell...
Ma daj bre Delimire, vidis da ga zezam za Intela :d Oce chovek PCI express, a nema ploca za AMD64, a zuri se coveku ! 😉delimir je napisao(la):Ma koji bre Preshot - drzi se AMD-a. Pogotovu sto u igricama razvaljuje bilo koji P4 i to osetno! Tebi je to najvaznije, jer ce svaka graficka pre da da svoj maksimum na nekom A64 sistemu nego li na P4... Znaci, moje misljenje je da ne treba da uopste razmisljas o P4.
Ja sam samo konstatovao da ima i jeftinijih DDR2 memorija, ali to ne znaci da je sistem baziran na 925 cipsetu dobra kupovina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari