abacus je napisao(la):Svim momcima u rublici trtebalo bi da bude vishe nego jasno da ce u buducnosti nailaziti na sve skuplje i skuplje AMD procesore.
Objashnjenje je vrlo jednostavno: na pochetku si svoga puta,cena je niska,probijash se,ulozheni nofci se polako vracaju,izgradish novu fabrikicu,malo dignesh cene,ooooo vidish nofci se vracaju josh brzhe,izgradish josh jednu novu fabrikicu.....i tako dalje i tako bizhe i.....
i dodjosmo do toga da ce AMD procesori vrlo brzo biti u istom cenovnom rangu ako ne i skuplji od Intel procesora!
Ljudi,ja sam u tom poslu ali i vi mozhete videti makar cene za krajnjeg kupca
Uporedite cene 5 najjachih AMD procesora i odgovarajucih takmaca iz Intel familije (znam sada neki padaju sa stolice od smeha zagovarajuci prichu da takvi trenutno ne postoje).
Ako to ostavimo na stranu videcete da su cene za procesore tu negde a da ce vama faliti sve vishe nofaca u dzepovima!
Ne znam sta uopste misle ljudi kada kupuju ringlu od presshota. A64 je sada jeftiniji, brzi u vecini stvari, hladniji, tisi, jos dobijes i firewall na NF3 250GB. Pored toga podrzava softver i operativne sisteme koji ce tek da zazive i arhitekturu koja ce tek da pokaze snagu.delimir je napisao(la):Pa i da je A64 50% skuplji od P4, bolji je izbor 😉
drfedja je napisao(la):Ne znam sta uopste misle ljudi kada kupuju ringlu od presshota. A64 je sada jeftiniji, brzi u vecini stvari, hladniji, tisi, jos dobijes i firewall na NF3 250GB. Pored toga podrzava softver i operativne sisteme koji ce tek da zazive i arhitekturu koja ce tek da pokaze snagu.
carnivora ursidae je napisao(la):malo me je pokolebao u igrici :"pain killer" ali mozda je do sistema.i onda se neko cudi sto mu je cena ista ili malo veca od intela.
Govoriš kao da AMD do sada nije umeo da napravi procesor.carnivora ursidae je napisao(la):i ne pricam zaista napamet.uvek sam puno ulagao u nove komponente i sada sam direktno bio u prilici da sve to isprobam.to je rezultat.tako da sam zakljucio da Intel ne radi nista napamet(imaju i oni nesto sto se zove"test lab").takodje sam iznenadjem koliko je Amd napredovao i tek ga sad priznajem za pravi CPU.izuzetno lepo i stabilno radi.brzina je iznenadjujuce dobra.malo me je pokolebao u igrici :"pain killer" ali mozda je do sistema.i onda se neko cudi sto mu je cena ista ili malo veca od intela.Pa kvalitet izrade vuce svoju cenu.ne mislim da je to samo marketing.amd nije vise socijala za ljude plitkog dzepa vec visoka klasa.ne kajem se sto sam ga kupio ali se ne kajem sto imam intel.uostalom:"koliko para-toliko muzike".
ovom tipu sto pise da ima AMD64 za 100eu da kazem:"daj lepo mi sada reci gde si to nasao".tvrdim da nema novog AMD64 za 100eu.poslusaj ti cika medveda i proveri prvo.ne skaci kao zdrebe pred rudu". 🙂
carnivora ursidae je napisao(la):pazi sad ovo.Q'N'Q se nije lepo snasao prilikom varijabilnog opterecenja cpu usled skeniranja KAV-a.kada sam iskljucio tu opciju temperatura nije presla 52c.
carnivora ursidae je napisao(la):.a neznam odakle si se sad pobogu prepoznao u mojoj dobronamernoj kritici.
carnivora ursidae je napisao(la):Kakava "a" klasa?kaze da postoje intel a,b i c klase.ovi c klase se navodno greju i nemaju taj kvalitet???! 🙂
carnivora ursidae je napisao(la):ovom tipu sto pise da ima AMD64 za 100eu da kazem:"daj lepo mi sada reci gde si to nasao".tvrdim da nema novog AMD64 za 100eu.poslusaj ti cika medveda i proveri prvo.ne skaci kao zdrebe pred rudu". 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari