djwibe
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.12.2005
- Poena
- 349
Eve ga u attachmentu. Inače je cena sitnica - 100k.
da, da prevideo sam ga.
Eve ga u attachmentu. Inače je cena sitnica - 100k.
Ja sam gledao i nema nigdje! Ajd na PM ako imas kakav link!:wave:
Bug, bilo vec ko zna koliko puta, search
nisi dobro primenio narondi patch
i obavezno instaliraj zvanicni 1.66 patch jer hoce igra da ti upropasti sve sejvove. da sam dobio po dinar za svaki put kada sam to rekao...
pa logicno... te 2 igre su nebo i zemlja... ovo je nesto sasvim drugacije...Thx.
Ma ionako je necu prelaziti.
Igra me uopste ne privlaci, ni blizu kao npr NFS Undeground 2.
Jao...gde samo nadje NFS underground2 :S: TDU ima toliko vise elemenata da je bas neuporedivo...Pocev od pogleda iz kabine koji je vrhunski.Kad ukocis ili das gas i kamera mrda, svako proklizavanje zadnjeg kraja i skretanje se lepo oseca...Cak i sitnice-spustis prozore, cuje se huk vetra...
Zvuk odlican, fizika ima vise nivoa, kad se sve pomoci iskljuce veoma je tezak za voznju na tastaturi (kad krenu voznje po brdima i krivinama), svaki auto je prica za sebe...
Open world, ostrvo preneto maltene u detalj, razliciti zadaci...lepa grafika.
Jedino nedostaje ono shabansko kacenje neonki na sve i svasta![]()
Open world, gde svaka krivina i ulica lici jedna na drugu, opet je u NFSU2 grad mnogo lepsi i raznovrsniji...
Da, ides prvo na rookie, pa se dalje napreduje i otkljucavaju nove trke.Skupljas poene.Imas statistiku i achievmentse u meniju gde se lepo vidi gde si trenutno (meni je aktivan kad si u svojoj gajbi).
A koja je fora sa kupovinom kuca, hotela, motela...
Cemu to ?
To smara...
I kola ne mogu da se menjaju, kao u NFS ?
igra ima pomalo debilan sistem napredovanja. npr. moras da kupis odredjen broj kuca da bi presao na novi nivo, pa onda odredjeni broj komada odredjene garderobe...bas shit obzirom da se radi o voznji a ne o Simsimaali ima onaj meni gde pise koliko sta novih poena donosi i sta je potrebno nabiti da bi se dostigao sledeci nivo...
igra ima pomalo debilan sistem napredovanja. npr. moras da kupis odredjen broj kuca da bi presao na novi nivo, pa onda odredjeni broj komada odredjene garderobe...bas shit obzirom da se radi o voznji a ne o Simsimaali ima onaj meni gde pise koliko sta novih poena donosi i sta je potrebno nabiti da bi se dostigao sledeci nivo...
kako debilan? pa ja sam kupio 1 kucu, onu jeftinu i 4 auta ali sam preso brdo trka i misija i doguro do pro, pa mi nije jasno kako se i sta dobija kupovinom kuca, garderobe...?
jasno je da je ovo naj arkada koju sam vido za pc, sto ce reci na ovoj mojoj konfi jedva radi, ali je osecaj fantastican, doduse uz wheel i to najjeftiniji :smoke:
Da li je neko probao HardCor mod(u glavnom menij-u) koji se otkljucava prelaskom igre,ali pokretanjem se gubi mogucnost povratka na vec odradjeno.Da li je isto, samo teze ili ima neceg novog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari