Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Errmm, a kako ste dosli do tog Pack-a.
Ja pokusah da ga kupim i dobio sam odgovor od Atari shop-a da za moju zemlju proizvod nije dostupan. U drugim, mojim omiljenim shopovima ga nisu jos dobili, bar ga ja ne videh na policama.

Ma kupis ga na torentima :d

Jel moze meni neko da objasni kako se igra ova igra.
Instalirao sam lepo, i eto mene u nfs stilu jurim gradom, jelte da nadjem staze, i onda kada ih nadjem, pise mi i za singleplayer i za multiplayer, udjem na enter, ali pise TDU Servers Unavaliable ???

Ok, kapiram za multi, ali sto ne mogu da vozim trke u singleplayer rezimu ?

Jel treba negde da se registrujem ?

Slika dole...

Prilozi

• TDU.JPG
    TDU.JPG
    100.7 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
Bug, bilo vec ko zna koliko puta, search

Poslednja izmena:
nisi dobro primenio narondi patch ;)
i obavezno instaliraj zvanicni 1.66 patch jer hoce igra da ti upropasti sve sejvove. da sam dobio po dinar za svaki put kada sam to rekao...

nisi dobro primenio narondi patch ;)
i obavezno instaliraj zvanicni 1.66 patch jer hoce igra da ti upropasti sve sejvove. da sam dobio po dinar za svaki put kada sam to rekao...

Thx.
Ma ionako je necu prelaziti.
Igra me uopste ne privlaci, ni blizu kao npr NFS Undeground 2 ;).

Ali poredeći zabavnost, TDU je daleko, daleko, daleko bolja igra. Uostalom, dužina ovog topica to savršeno sugeriše.

Jao...gde samo nadje NFS underground2 :S: TDU ima toliko vise elemenata da je bas neuporedivo...Pocev od pogleda iz kabine koji je vrhunski.Kad ukocis ili das gas i kamera mrda, svako proklizavanje zadnjeg kraja i skretanje se lepo oseca...Cak i sitnice-spustis prozore, cuje se huk vetra...
Zvuk odlican, fizika ima vise nivoa, kad se sve pomoci iskljuce veoma je tezak za voznju na tastaturi (kad krenu voznje po brdima i krivinama), svaki auto je prica za sebe...
Open world, ostrvo preneto maltene u detalj, razliciti zadaci...lepa grafika.
Jedino nedostaje ono shabansko kacenje neonki na sve i svasta :p

Jao...gde samo nadje NFS underground2 :S: TDU ima toliko vise elemenata da je bas neuporedivo...Pocev od pogleda iz kabine koji je vrhunski.Kad ukocis ili das gas i kamera mrda, svako proklizavanje zadnjeg kraja i skretanje se lepo oseca...Cak i sitnice-spustis prozore, cuje se huk vetra...
Zvuk odlican, fizika ima vise nivoa, kad se sve pomoci iskljuce veoma je tezak za voznju na tastaturi (kad krenu voznje po brdima i krivinama), svaki auto je prica za sebe...
Open world, ostrvo preneto maltene u detalj, razliciti zadaci...lepa grafika.
Jedino nedostaje ono shabansko kacenje neonki na sve i svasta :p

Cekaj, jel mi pricamo o istoj igri :smash:.

A sta se desava kada kola udare u bankinu ili neki znak nebitno, i odskoce 3 metra u stranu :smash:.
Tako da nemoj da govoris o fizici, jer ova igra ne poznaje zakone fizike...

A i osecaj tokom voznje, pa mislim, nista bolje nego u NFSU2, cak i dosta losije. Pa daj bre, sleti sa ivicnjaka (sa strane puta) visine 0,2m i nista se ne desi...

Open world, gde svaka krivina i ulica lici jedna na drugu, opet je u NFSU2 grad mnogo lepsi i raznovrsniji...

Ne znam stvarno sta vidite u ovoj igri...

Kad kola udare u znak, znak se polomi.
Ok za bankine i tako to, nema damagea (izuzev na NPC vozilima) ali ne odbiju se kao u NFS sigurno.Ipak je ovo arkada.
A ono, uzmi neki sa zadnjom vucom i izleti malo zadnjim krajem van puta davajuci gas.
U NFS-Undergroundima je maltene nemoguce izvesti spin, aka doughnut...ovde se to radi opusteno uz odgovarajuci auto.
Ne znam, jednostavno ta dva NFS-a sam komotno prelazio ne pustajuci gas uopste.Jedino bih poredio NFS Most Wanted sa ovim.Ali opet mi je kao voznja losiji...

ma, TD:U je za 5 klasa iznad bilo kod novijeg NFS-a. TD:U je odlicna arkada dok je NFS jako losa...

Open world, gde svaka krivina i ulica lici jedna na drugu, opet je u NFSU2 grad mnogo lepsi i raznovrsniji...

Ma gde raznovrsniji...sve i da je tako, TDU se dešava na pravoj lokaciji, što znači da programeri ne mogu sebi da puste maštu na volju.

Ok, definitvno sam je prebrzo ocrnio, a tek sam bio uzeo jedan gutljaj :D.
Igra jeste dobra, iskljucio sam driving aids, ukljucio HDR, oba ova sam prevideo...
Za sada ok, poslednji put pominjem NFS, jer vidim da vam se povraca na nj :d, ali eto ja se secam da sam bas uzivao igrajuci NFSU2, no ima vremena da i ovu igru zavolim...

Nego, jedna stvar, ja sam malo brzopleto startovao igru/kampanju, jel moglo da se bira tezina na pocetku. U svim trkama mi pise rookie...

Jel ce se vremenom tezina povecavati ili se tezina bira samo na pocetku ?

Jer je do sada bas previse lako (prvih 10-15 trka koliko sam odigrao).

Da, ides prvo na rookie, pa se dalje napreduje i otkljucavaju nove trke.Skupljas poene.Imas statistiku i achievmentse u meniju gde se lepo vidi gde si trenutno (meni je aktivan kad si u svojoj gajbi).

Da, ides prvo na rookie, pa se dalje napreduje i otkljucavaju nove trke.Skupljas poene.Imas statistiku i achievmentse u meniju gde se lepo vidi gde si trenutno (meni je aktivan kad si u svojoj gajbi).

A koja je fora sa kupovinom kuca, hotela, motela...
Cemu to ?

To smara...

I kola ne mogu da se menjaju, kao u NFS ?

Ne mogu, ovo nije igra za paljevine koje bi da budze svoj Golf GTI :D
Mozes da upgrade-ujes automobil ali samo performance a ne i vizuelno.

A koja je fora sa kupovinom kuca, hotela, motela...
Cemu to ?

To smara...

I kola ne mogu da se menjaju, kao u NFS ?

Pa dobro, kad kupis gomilu automobila, onda bi trebalo i negde da ih udomis :D Napravis svoj mini auto-salon i uzivas :)

A Kutija ti je vec rekao u vezi budzenja, s tim da ovde mozes i da im menjas boju.Ako otkrijes i custom paint shop, imaces i metallic farbu :D

igra ima pomalo debilan sistem napredovanja. npr. moras da kupis odredjen broj kuca da bi presao na novi nivo, pa onda odredjeni broj komada odredjene garderobe...bas shit obzirom da se radi o voznji a ne o Simsima :p ali ima onaj meni gde pise koliko sta novih poena donosi i sta je potrebno nabiti da bi se dostigao sledeci nivo...

Ma igra je brutalna, mene je napocetku nerviralo upravljanje, bas zbog toga sto sam se navikao na Need for speed serijal koji ima posve drugacije zamisljeno upravljanje,(da tako kazem manje realisticno), ovdje kola bas reaguju na pravi nacin-kako bi reagovala i u stvarnosti... Jedina mana igre je nestabilnost, ali se to rijesava sa 1.66 patchom. Sve u svemu ovo je trenutno najjaca simulacija voznje!:banana:

igra ima pomalo debilan sistem napredovanja. npr. moras da kupis odredjen broj kuca da bi presao na novi nivo, pa onda odredjeni broj komada odredjene garderobe...bas shit obzirom da se radi o voznji a ne o Simsima :p ali ima onaj meni gde pise koliko sta novih poena donosi i sta je potrebno nabiti da bi se dostigao sledeci nivo...

kako debilan? pa ja sam kupio 1 kucu, onu jeftinu i 4 auta ali sam preso brdo trka i misija i doguro do pro, pa mi nije jasno kako se i sta dobija kupovinom kuca, garderobe...?

jasno je da je ovo naj arkada koju sam vido za pc, sto ce reci na ovoj mojoj konfi jedva radi, ali je osecaj fantastican, doduse uz wheel i to najjeftiniji :smoke:

ne znam kako idu titule, ali poslednju valjda ne mozes da dobijes dok ne pokupujes neki broj kuca i neku garderobu...

Ajde chinas mojne da zesla, znamo da se palis na krpice :d :p.

kako debilan? pa ja sam kupio 1 kucu, onu jeftinu i 4 auta ali sam preso brdo trka i misija i doguro do pro, pa mi nije jasno kako se i sta dobija kupovinom kuca, garderobe...?

jasno je da je ovo naj arkada koju sam vido za pc, sto ce reci na ovoj mojoj konfi jedva radi, ali je osecaj fantastican, doduse uz wheel i to najjeftiniji :smoke:

Cudi me, trabalo bi da imas solidan frejm rejt, da stavis sve na low i 800x600; uzimajuci u obzir ljepotu grafike, velicinu ostrva, kolicinu vegetacije, promjenu vremenskih prilika, broj NPC kola kao i svih ostalih animacija (zice od struje, ljuljajnje drveca, ptice sto lete itd.) - igra nije nesto posebno zahtjevna - meni radi na 1440x900, HDR ukljucen, detalji na low i AF 8X veoma dobro od 25FPS do 60 gura... Mogu tek zamisliti kako radi na C2D i 8800GT... :D Svaka cast na optimizaciji engine-a!

Da li je neko probao HardCor mod(u glavnom menij-u) koji se otkljucava prelaskom igre,ali pokretanjem se gubi mogucnost povratka na vec odradjeno.Da li je isto, samo teze ili ima neceg novog?

Da li je neko probao HardCor mod(u glavnom menij-u) koji se otkljucava prelaskom igre,ali pokretanjem se gubi mogucnost povratka na vec odradjeno.Da li je isto, samo teze ili ima neceg novog?

Evo ja sam probao, i u principu teze je za voznju, ali po meni i nekako nerealnije :S: a trebalo bi da bude bas suprotno. Prvi put kad sam pokrenuo taj mod imao sam osecaj kao da vozim na Marsu... nekako kola mnogo slabije koce (bar je takav utisak), mnogo losije skrecu, preko neravnina bukvalno polete, i tako... (mozda sam malo preuvelicao, ali nije daleko od istine) Probaj, pa vidi i sam, posto se uvek mozes vratiti na staro.

Kad pokrenes "Hardcore Mode", sve ti ostaje isto, ali ne mozes uci u: Race, Time i Speed trke.

Poslednja izmena:
Ko je downlodovao sa sajta najnoviji mega pack?

Nazad
Vrh Dno