Z
zwobot
Guest
Gledao sam na sajtu od x-fire-a spisak igara koje program (server ili sta vec) podrzava.Na spisku je TDU ali nisam siguran da li je izvodljivo i da li ja uopste sa 64 ul mogu da igram preko neta.
Jel moze jedan JPG mape sa trkama(svim) da se ne vozikam(bas i nemam toliko vremena)
Hvala i :wave:
ne moze link posto se megapack placa
u stvari, evo ti linkhttp://www.atari.com/us/games/test_drive_unlimited_megapack/dvd_rom
Hvala, nije problem sto se placa, kud sam platio igru, platicu i ovo.
Jos jednom hvala za link. :wave:
Fini su Poršei, nego nema ni jedna bembara, kako bih lepo vozio M5 na ostrvu...![]()
E to je ono shto mi je najvishe falilo u TDU. Bez BMW-a to nije to.
:wave:
Fini su Poršei, nego nema ni jedna bembara, kako bih lepo vozio M5 na ostrvu...![]()
... ne fali mi BMW uopste :S:
a sta bi na kraju sa onim salonom Lexusa u koji nije moglo da se udje?![]()
Kako vreme prolazi, sve više volim ovu igruOduševio me je update, konačno Lambo, Porsche i F40
![]()
pa lambo je bio i ranije, zapravo, najbolji C->B auto, do duse murcelago ( sa ć) i nije nesto...
Pogrešno sam se "odrazio". Super je što su dodali još koji Lambo.
Dodali su i Countach 25th Anniversary, inače je on bio u verziji za PS2 - toliko mi se sviđa taj lambo da je to strašno. Na PS2 sam mu napravio oko 200k km po satu (u PS2 verziji sat ne meri 1:1, znači nije stvarna kilometraža, ali opet). Sahranio sam i jedan Dualshock sa njim :d
gde, ja ga ne nadjoh!
moze i on, fizicki je najslicniji Diablu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari