Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Gledao sam na sajtu od x-fire-a spisak igara koje program (server ili sta vec) podrzava.Na spisku je TDU ali nisam siguran da li je izvodljivo i da li ja uopste sa 64 ul mogu da igram preko neta.

Jel moze jedan JPG mape sa trkama(svim) da se ne vozikam(bas i nemam toliko vremena)
Hvala i :wave:

Jel moze jedan JPG mape sa trkama(svim) da se ne vozikam(bas i nemam toliko vremena)
Hvala i :wave:

Pa moraces da se vozikas svakako, ne vidis trku dok ne otkrijes put, ne mozes da dodjes do trke ako nisi otkrio put. U najboljem slucaju mozes malo da ustedis vremena, mada, to i nije neki filing, bar meni. :)

Izasao megapack s 46 novih auta :banana::banana: Patch je tezak 196mb i upravo ga skidam

Hvala, nije problem sto se placa, kud sam platio igru, platicu i ovo.

Jos jednom hvala za link. :wave:

Boki ne zaleći se, američki pack je skuplji a i ako ti nešto ne bude radilo, ameri ne priznaju nikakvu garanciju onima koji nisu njihovi državljani. Sačekaj evropsko izdanje a ionako trenutno su serverni totalno zagušeni pa ne može ni da se igra online...,)

looool :D Ja sam isto instalirao (umesto activation key da ukucam stisno sam cancel "slucajno" :) ) ali nemam takav problem.

Ovaj pak je dobar za one koji su zeleli Porsche-a, tu je RUF, ostalo mi je sve bzvz, nisam ljubitelj muscle automobila, a njih su najvise ubacili.

Jeeeeee ima porsche!Jos samo da nabavim pack i voznja se nastavlja. :)

To bre Porsche, bez Porsche-a Test Drive je bio kao torta bez slaga, uf moram da nabavim taj pek!!! Jekstra Porsche je konza!

Fini su Poršei, nego nema ni jedna bembara, kako bih lepo vozio M5 na ostrvu... :(

uf, to je ok za nekog ko pocinje igru, ali sada pored 30-40 kola kolko imam (ne znam ni sam) ne fali mi BMW uopste :S:

Kako vreme prolazi, sve više volim ovu igru :) Oduševio me je update, konačno Lambo, Porsche i F40 :D

A jel ima neke nove trke u tom update-u. ja ih zavrsio skoro sve, koj' ce mi nova kola kad vise nema gde da ih vozim

a sta bi na kraju sa onim salonom Lexusa u koji nije moglo da se udje? :)

Huh,pravo osvezenje!Super je i nov Kawasaki,leti kao mali zmaj :D

Pogrešno sam se "odrazio". Super je što su dodali još koji Lambo. Nisam igrao bolju vožnju ne sećam se otkad.

pa lambo je bio i ranije, zapravo, najbolji C->B auto, do duse murcelago ( sa ć :) ) i nije nesto...

A jel se secate mozda Mecedes Benz CLK GTR iz NFS3 ili F40...

mercedes-benz_clk_gtr_roadster_2002.thumbnail.jpg

1992-Ferrari-F40-red-B-640.jpeg

... sada i njih ima i u TDU. Jedino od tih starijih makina po meni fali Diablo:-devil-: a mogli bi tu da budu i Isdera Commendatore i Bugatti EB110.

d6doorsup.jpg

Isderacom.jpg

img02.jpg

Odlican je MegaPack.
Ladno sam opet instalirao igru, koju sam odigrao, pa mislim da ima sigurno godinu dana.

:banana:

commodore mi ne fali, bio je los u NFS :d

edit: do duse fotke su bile do o0

Poslednja izmena:
Pogrešno sam se "odrazio". Super je što su dodali još koji Lambo.

Dodali su i Countach 25th Anniversary, inače je on bio u verziji za PS2 - toliko mi se sviđa taj lambo da je to strašno. Na PS2 sam mu napravio oko 200k km po satu (u PS2 verziji sat ne meri 1:1, znači nije stvarna kilometraža, ali opet ;)). Sahranio sam i jedan Dualshock sa njim :d

Prilozi

• countach-yellow-hanna-BIG.jpg
    countach-yellow-hanna-BIG.jpg
    157.4 KB · Pregleda: 57
Dodali su i Countach 25th Anniversary, inače je on bio u verziji za PS2 - toliko mi se sviđa taj lambo da je to strašno. Na PS2 sam mu napravio oko 200k km po satu (u PS2 verziji sat ne meri 1:1, znači nije stvarna kilometraža, ali opet ;)). Sahranio sam i jedan Dualshock sa njim :d

gde, ja ga ne nadjoh!

moze i on, fizicki je najslicniji Diablu.

Nazad
Vrh Dno