Šta je novo?

Test Drive Unlimited

problem?

Presao sam celu igru, sve trke, kupio 50 automobila, 15 kuca, otkrio celu mapu, ali ne mogu
da nadjem 26-tu speed trku. iako sam otkrio celu mapu nema je na karti (prikazano je 25 trka). Da li neko ima slican problem?

U igri najbolju zaradu donosi speed trka 180mph u A i B kategoriji, donosi 70 000 za oko
16sec, sa enco-m ili chrysler-om ME four power koji se odkljucava nakon prelazenja misija.

U vezi nfs 2se, isdera Commendatore 112i uopste nije neki auto bar u igrici i u navedenim performansama, u odnosu na ferrari-a f50, koji je bio aktuelan u to vreme. Isdera je ucestvovala i trci 24 casa le mana i mislim da je pobedila.

Presao sam celu igru, sve trke, kupio 50 automobila, 15 kuca, otkrio celu mapu, ali ne mogu
da nadjem 26-tu speed trku. iako sam otkrio celu mapu nema je na karti (prikazano je 25 trka). Da li neko ima slican problem?

U igri najbolju zaradu donosi speed trka 180mph u A i B kategoriji, donosi 70 000 za oko
16sec, sa enco-m ili chrysler-om ME four power koji se odkljucava nakon prelazenja misija.

U vezi nfs 2se, isdera Commendatore 112i uopste nije neki auto bar u igrici i u navedenim performansama, u odnosu na ferrari-a f50, koji je bio aktuelan u to vreme. Isdera je ucestvovala i trci 24 casa le mana i mislim da je pobedila.

verovatno je problem sto nisi otkrio sve puteve ostrva pa samim tim i tu 26 trku. posto sam izbrisao TDU vise ti ne mogu pomoci. Ostavi ovde sa spiska trka ime te trke pa ce ti vec neko reci gde se nalazi.

Jos nesto da dodam.
Danas sam po prvi put instalirao NFS CARBON i mogu samo da kazem da je TDU POSTAVIO STANDARDE ZA BUDUCE IGRE OVOG ZANRA.
CARBON je bar meni smesan posle TDU-a i graficki a i kao voznja.

cheers

ljudi pomoc - instalirao sam igru i pokrenem je i dobihem crn ekran - monitor izbacuje upozozrenje - Out of range!

hteo sam da nadjem neki konfiguracioni fajl i da u njemu promenim rezoluciju/refresh rate, li nista od toga. kako da resim problem?

EDIT: masina iz potpisa, cisto ako se neko pita ;)

Poslednja izmena:
hahaha, bas htedoh da kazem isto :) cim sam video slike odma sam se setion NFS2SE :)
jel ovaj auto izasao ikada u prodaju, u smislu da su napravili 2-3 komada za prodaju ?

It has been reported by the BBC program "Top Gear" that during testing the GT90 the roof panel became loose and physically ripped off while travelling at high speeds, this was supposedly the reason why not very many were made.

Speed trka se zove THE HIGHWAY TO SUCCESS, pa ako neko moze da mi kaze orijentaciono gde se nalazi na mapi. Mapa je cela otkrivena, nakon otkrivanja dobija se obavestenje i bodovi. Skinuo sam sa neta savegame sa celom mapom i tamo je nema. Ne znam da nije problem u crack-u.
Za Samurai
kad igricu prvi put startujes sama se postavi na 60hz, rezulocija nije bitna. Sve ovo za tft monitor nema nikakav znacaj jer kod njih i kad preteras sa Hz nista se ne dogadja. Posto ti je monitor wide screen moras igrati u rezoluciji 1440 x 900 koja je osnovna za tvoj monitor.Proveri directX, driver-e i podesavanja za graficku, graficka ti je solidna.

proveravao sam podesavanja i nasao najgluplji moguci nacin da je pokrenem - stavio sam da forsira 640x480 iz windowsa, a onda u igrici stavo 1440x900 :d

inace performanse jednom recju - tuga :( skoro da nema vece teram li igricu u 1440x900 ili 800x600?? i nivo detalja - takodje?!? uvek je FPS od 22-3 do 32-3, gde god bio, a kad izbacim kola pada i ispod 20 :(

proveravao sam podesavanja i nasao najgluplji moguci nacin da je pokrenem - stavio sam da forsira 640x480 iz windowsa, a onda u igrici stavo 1440x900 :d

inace performanse jednom recju - tuga :( skoro da nema vece teram li igricu u 1440x900 ili 800x600?? i nivo detalja - takodje?!? uvek je FPS od 22-3 do 32-3, gde god bio, a kad izbacim kola pada i ispod 20 :(

Imao sam slican (isti?) problem >> http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1112866&postcount=302

U prevodu, dozvoli igri izlazak na internet ;)

Poslednja izmena:
Za djwibe

Hvala za mapu. Nasao sam onu trku, tek kad sam je presao pojavila se na mapi.
Da li imas da posaljes dobar crack, posto sam igricu presao sa 10x vecim cenama
(enco kosta 6.500.000)?

ja se izvinjavam sto tek sada iznosim ovu konstataciju, ali igra je FENOEMNALNA (da, jeste ja vichem :d). u jednom trenutku kupio sam Jaguar E type (prelep osecaj u voznji - auto pliva kao ladja, a i sama linija automobila) i sve sto sam zeleo jeste da se vozim po ostrvu i istrazujem okolinu, koliko me je igrala vezala jednostavnoscu i prelepom grafikom. danas sam igrao skoro 10 sati :d moracu uskoro da izadjem na svez vazduh, pomislice ljudi da sam umro, "or at least my social life" :d

Poslednja izmena:
ja se izvinjavam sto tek sada iznosim ovu konstataciju, ali igra je FENOEMNALNA (da, jeste ja vichem :d). u jednom trenutku kupio sam Jaguar E type (prelep osecaj u voznji - auto pliva kao ladja, a i sama linija automobila) i sve sto sam zeleo jeste da se vozim po ostrvu i istrazujem okolinu, koliko me je igrala vezala jednostavnoscu i prelepom grafikom. danas sam igrao skoro 10 sati :d moracu uskoro da izadjem na svez vazduh, pomislice ljudi da sam umro, "or at least my social life" :d

Takodje, juce sam skoro ceo dan proveo za kompom, uzivao igrajuci ovo remek delo. Cak toliko da se ozbiljno razmisljam da kupim neki dobar volan :smoke: Inace sam i sam kupio E type, trebao mi je auto G klase a ovaj mi je bio bas onako, shmekerski. Jedino sto i sa Level 3 performacne kit-om ne ide bas nesto ali dobro, posle par misija sa E type, prebacim se na Enzo level 3 ili Kawasaki Ninja lvl 3 (189 km/h u prvoj brzini :zgran:) i izlecim nedostatak adrenalina :-devil-:

PS. Posto je original? :Klanjanje

Kako si resio problem sa grafikom?? jos uvek pada ispod 20FPS ili ne?? Ne kapiram sta je hteo da kaze Falkon sa onim da pustimo igru da izadje na net....

da, framerate i dalje pada ispod 20FPS-a ponekad, ali se vise ne nerviram - jednstavno i kad padne ispod 20FPS-a, ono sto je sigurno je da je FPS konstantan, tj nema stucanja. usporenje se primecuje, ali ne utice toliko na gameplay, posto ionako kroz grad vozim sporije, pa mi ne stvara probleme.

PS. I beleive that my social life is going down the drain :d

EDIT: 2 stvari koje su me fascinirale:
1) u toku obilaska ostrva Jaguarom E type nasao sam jednu kucu u planini, parkirao se ispred nje i auto je poceo sam da klizi u rikverc na nizbrdici (kao da nije pod rucnom ili u brzini) i tako sam ga spustio sve do podnozja, sve vreme se cuo samo "huk" vetra, motor je bio ugasen, a osecaj dok se u rikverc zanosi po krivinama fantastican :)
2) car delivery - kako mi uvek daju neka besna kola, a znam da moram polako da ih isporucim *jer cim dam malo vise gas i krenem da se manijacim pojavi se saobracaj iz drugog smera), ali je zvuk toliko dobar da te prosto vuce da pritisnes papucicu do kraja i poteras da preko 200km/h :d

@Falcon: da znas da sam i ja razmisljao o volanu, ai verujem da cu ga pre pozajmiti nego kupiti :)

Poslednja izmena:
Jel neko igrao u multiplayer modu?
imam problem oko registracije. registrujem se na tdu sajtu, ali nikako na gamespy (Your Atari account is not yet linked to a Gamespy ID).

Za djwibe, hvala za crack. Sad je ok. Mozda malo kasno, dao sam bar 20mil. i sati igranja..

@Falcon: da znas da sam i ja razmisljao o volanu, ai verujem da cu ga pre pozajmiti nego kupiti :)

Ja porucio original igru, a trenutno sam u fazi odabira volana (posto niko od poznanika nema volan) :D

Kako si resio problem sa grafikom?? jos uvek pada ispod 20FPS ili ne?? Ne kapiram sta je hteo da kaze Falkon sa onim da pustimo igru da izadje na net....

Provericu veceras da li je do izlaska igre na net ili do samog Outpost-a, ali znam da mi je ubijao FPS kad je bio aktivan Outpost 4 PRO :S:

Poslednja izmena:
@Falcon:

nema sta da razmisljas, ako imas kinte: logi g25, ako nemas toliko: momo racing

Za prvu pomoc sam nabavio Logi RumblePad 2, a ortak treba da mi pozajmi neki volan dok sebi ne pazarim :banana:

Odlican je rumble ! Ja sam uzeo wireless i igra je malko teza (privikavam se jos uvek) ali i zanimljivija, pogotovo za voznju motora :) Voznja motora mi je zapravo dosta laksa sa analognim kontrolama :wave:

nema sta da razmisljas, ako imas kinte: logi g25, ako nemas toliko: momo racing
Ma g25 RULEZ!!
Brzine ipak idu "U H"!!!! :D

p.s. Kome je volja da se shmekerise dok vozi Enza... moze i na klackalice. Al' mislim da je bas fora kvacilo i manuelni H menjac... to je stvarno jedinstven osecaj. Probao sam u Tehnomarketu... i umal' nisam zaplak'o! :wall:

Poslednja izmena:
Ma g25 RULEZ!!
Brzine ipak idu "U H"!!!! :D

p.s. Kome je volja da se shmekerise dok vozi Enza... moze i na klackalice. Al' mislim da je bas fora kvacilo i manuelni H menjac... to je stvarno jedinstven osecaj. Probao sam u Tehnomarketu... i umal' nisam zaplak'o! :wall:

'*** te enzo ! :) ima boljih kola. Enzo ima los ekocenje, jako slabo skrece pod punom kocnicom, skace po putu...ma milion mana mogu da mu navedem (u ovoj igri) a ja opet kazem f1 gtr, slabije ubrzava od enza ali je sve ostalo bolje.

Enzo je Enzo, al F1 je F1, pa ko sta voli, oba su mocne masine, ali je meni ENZO jednostavno lepsi po izgledu, sto i nije cudno jer je dosta noviji produkt.

Planira li se kakav nastavak :)

'*** te enzo ! :) ima boljih kola. Enzo ima los ekocenje, jako slabo skrece pod punom kocnicom, skace po putu...ma milion mana mogu da mu navedem (u ovoj igri) a ja opet kazem f1 gtr, slabije ubrzava od enza ali je sve ostalo bolje.

Ma potpuno se slazem za Enza... totalno je trash (i u igri i ovako). F1 GTR je majka, i tu se slazemo (ne boj se)! ;) Njega (Enza) sam naveo samo kao primer za "shmekere" koji se loze na taj sistem Ferrari + Klackalice. Uzgred znas i sam kako se na McLarenu shaltaju brzine (u H i nikako drugacije... jer je tako "BOG rekao")!
BTW, ja oduvek mrzim Ferrari (iako postujem italijanski "automobilski sportski duh" - prvenstveno zbog Alfe, Lancie i Lambo-a, jer imaju neopisiv shmek). Mojeg omiljenog proizvodjaca NEMA, a to je Porsche! Toliko mi je zao sto nema barem Carrere, da nemam reci. Ehhh... Tako bi lepo bilo cuti taj boxer kako pisti dok shibas po severozapadnim pustarama ostrva! Tako da... toliko o Enzu.

Samo sam hteo slikovito da opisem volan g25....

p.s. Video sam da u Tunerskim radnjama na ostrvu (zapravo u jednoj od njih), moze da se "budzi" RUF, sto me obradovalo jer je to zapravo Porsche (u drugom - jos ludjem pakovanju)... ali izgleda da je samo ostavljena mogucnost da se downloaduje sa servera... hmmm, ne verujem da je to neki bonus car skriven u samoj igri... da li moze nekako da se dodje do RUF-a?!?!?!? :trust:

Poslednja izmena:
I was looking through the TDU files in my disk drive and I went to the Euro files, then to BNK, then to Vehicules, then to Rim. IF YOU GO THROUGH THE FILES IT MAY SHOW SOME OF THE CARS FOR THE FUTURE!!!! THERE IS BRABUS, RUF, AND SOME OTHER CARS

http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=586342

Kao prednost posedovanja originala i uopste igranja online TDU, Atari navodi "downloadable content" (za sada nista nema), "vehicle packs featuring six or more cars or bikes available for download periodically after launch"...

Stize i RUF :cigar:

i zna li neko koja je cena originala i gde moze da se nadje? ovu igru definitivno vredi posedovati, jos samo kad bih znao gde i koliko (a za ovo drugo bojim se da cu da se najezim kad cujem cifru :d)

Sve zavisi da li kupujes box ili download verziju, da li kupujes od Atarija direktno preko sajta ili na neki drugi nacin. Cene dosta variraju, krecu se od 39$ (30€, na Atarijevom sajtu) pa do 50€. Koliko vidim, dosta ljudi se zali na download verziju, da nemogu da aktiviraju ponovo nakon reinstalacije. ..

Ima u Novom Sadu u Dunavskoj....3800 dinara...ja cu sacekati prvo da se pojavi taj "downloadable content", taman ce i cena pasti do tada (nadam se).

Nazad
Vrh Dno