Je li, jos uvek nisam provalio kako da podignem ulog kod custom duela?Tipa ablendujem nekom trkacu na putu i nikako da provalim kako da podignem ulog $ ?...krene trka, pa onda i revans itd itd...ali bez kinte...
Ili je ovaj feature samo za multiplayer?
Znaci tek sam poceo igru, kupio kucu, auto, sledeca stvar je da treba da odem do mesta gde valjda zapocinje trka (gps me navodi). Dodjem do tog mesta, na ekranu onda vidim dva tab-a "single player i "multiplayer". Izaberem single player, izbaci mi da mogu da udjem u trku, promenim auto i izadjem. Kad prihvatim trku nista se ne desava. Ne znam u cemu je fora, jedino ako mi "patch" nije dobar (hatred) ??? Inace "M" ne reaguje uopste, znaci ne mogu da otvorim mapu.cekaj, na mestu gde treba da pocne trka izaberes "single player" ??? wtf ? Na mapi "taster "M" " kliknes na trku, odvozis do nje prateci gps, kad dodjes do trke umesto mape na ekranu ti se pojavi dole naziv trke, pritisnes "enter", pojavi ti se novi ekran sa nekim opcijama, imas "start race" , to kliknes i vozis. PROBLEM moze da bude (a najverovatnije jeste) sto treba da zadovoljavas odredjene KRITERIJUME za trku, tj moras da imas auto u klasi koja trka zahteva (A, B, c, d, e ,f i g ili mA mB) i da ukoliko ne sedis (ne vozis) auto koji trka zahteva kliknes na tom ekranu "change vehicle" i izaberes odgovarajuce vozilo za tu trku. Ukoliko NEMAS vozilo - trka ne moze da pocne, sto je i logicno, dakle ne mozes sa Alfa romeo-om voziti trku koja je u "E" klasi, niti voziti "G" klasu (matori automobili) nekim ferarijem spider...
Igra je pravo osvezenje medju arkadnim voznjama. Nekako neosetno uvlaci u pricu i prosto tera da igras jos. Samo kad pomislim na trku oko ostrva, jos se nisam usudio da probam posto jos trazim ultimate car, ali oko sat vremena za jednu trku je stvarno nesto novo...
Jedina prava zamerka sa moje strane je sto nema BMW-a, recimo neke M5-ce ili M6-ce.
A u okviru CLASSIC vozila su mogli da ulete i LAMBORGHINI DIABLO, BUGATI EB110 rame uz rame JAGUAR-u J220.
A jos Nazcu kad bi dodali i Ford GT90 i naravno NSX kupio bih original![]()
Thanx komrad gx-x! Na nju sam skroz zaboravio! Mislim da se zove nesto "Millioner's Challenge", a uzgred duza je samo 20-tak kilometara od ove ranije pominjane trke.. a donosi 5x vise love...@_DLC_ :
Ima jos jedna u severozapadnom delu ostrva na magistralnom putu, zove se "a million dolar race" , duga je ravno 200km, pa eto tebi zabave, ima i saobracaja i murije u toj trci![]()
Nije nikad! (p.s. hvala bogu :d)jel ovaj auto izasao ikada u prodaju, u smislu da su napravili 2-3 komada za prodaju ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari