Ne interesuju me te stvari, vec ono na shta potroshish najvishe vremena, a to je sama igra. Gameplay je jadan, loshiji od NFS koji je vec sam losh jer je vidjen sto puta. Ako me ne razumesh shta hocu da kazem, primer necheg svezeg je recimo Flatout.
Mora da mislish na GT4 u visokoj rezoluciji, jer GTHD (demo koji je od pre neki dan dostupan za DL) izgleda 10x bolje od ovoga, izgleda 10x bolje od bilo kakve voznje na PCu, a samo je sneak peak za GT5.
Hocesh da kazesh da ne mislim tako i to sam namerno napisao ? Pre ce biti da je nechija sujeta pogodjena takvim postom pa mora da odgovori flejmom na to.
Ako nema dobrih igara, ne treba dizati u nebesa one prosechne, a topic starter upravo to radi otkad se pojavio na forumu. Ja necu prichati o igrama u koje se ne razumem i koje me ne interesuju, a ne postoji chovek koji se u sve igre razume. Topic starter misli da moze da se razume u sve igre, i kada kazesh neshto protiv njegovog mishljenja, odmah krece sa vredjanjem, pa mi nije jasno kako je ovoliko preziveo bez bana..
Na osnovu cega sudis o gameplayu kada nisi ni probao igru, na osnovu trailercica sa neta, ili si dobio nedavno uplatu na racun od strane developera MotorStorma

? NFS ne moze ni da prismrdi kvalitetu koji ima TDU, odavno me nije neka voznja tako zaintrigirala kao TDU, jednostavno je raznolik, imas motiv, ceo razvoj karijere smisljen je vrlo dobro, trke su vrlo raznolike, nisu samo vremenske, a nisu ni slicnog trajanja, kao sto je to slucaj u NFS, jednostavno, imas voznje koje traju par minuta, ali imas voznje npr koje traju i duze od sat (recimo trka oko celog ostrva). Sama atmosfera prilikom voznje je takodje sjajna. Grafika je vrlo dopadljiva, pogotovo efekti pri voznji, zvuk fenomenalan, mocne zveri mocno zvuce (pogotovo je sjajan zvuk sa pogledom iz kola). Npr, detalj koji je meni fenomenalan je da recimo pri koriscenju pogleda iz kola, moguce je otvoriti prozor, pri cemu se zvuk motora menja (jeste da ne utice na gameplay, ali je detaljcic vredan pohvale). Sve to pomesano sa online momentom cini TDU vrhunskom zabavom. Moram da priznam da ni ja od ove igre nisam mnogo ocekivao, jer sam takodje nabo neke trailere na netu pre nego sam probao betu, koji su bili ono, bez atmosfere nekako. Medjutim, kad dobijes zadatak da transportujes Mercedes SLR od tacke A, do tacke B, a nisi vremenski ogranicen (verovatno su ti nezanimljivi trailercici na prvi pogled iseceni iz dela te voznje), za nagradu od 90.000$, i svako izletanje sa staze ili sudar skida ti odredjenu sumu, onda sednes i uzivas u voznji, medjutim posto trasnportujes kola koja mogu mnogo brzo da idu, onda se ucis samodisciplini. Mlooogoooo dobrooo, fenomenalan osecaj voznje, cak i na tastaturi
Ovu igru je greh igrati sa pogledom iz treceg lica, jer je prosto bolesno dobro sa pogledom iz kabine ... Evo, ukoliko je neko na SBB cable, prikacicu torrent sa videom koji sam isekao na brzinu, a koji je gx-x pogledao ... cisto da se omirise kvalitet ...
http://www.pcigre.com/temp/video/TestDriveUnlimited_High.zip.torrent
I ko pogleda neka javi kako mu se cini ... Ali pod uslovom da nije placeni komentator

.... Kad bolje razmislim, mozda bi mogli nekim ljudima i mi da platimo ovde, ali da cute
BTW, Topic starter nije pravio thread o svakoj igri, vec uglavnom o onima koje ga zaintersuju, dok se ti mesas u svaki thread, sto dovoljno govori o mentalnom sklopu... Posto si moderator, prosvrljaj malo po threadovima i vidi u koliko njih se pojavljuje topic starter (koncentrisi se na threadove o igrama), a u koliko njih driver mlati praznu slamu. Da, mlatis praznu slamu, smaras,kvaris omladinu ... U vreme Tita, vec bi bio na golom otoku