Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
379

Prilozi

• Test Drive Unlimited 26.JPG
    Test Drive Unlimited 26.JPG
    246.7 KB · Pregleda: 315
  • Test Drive Unlimited 31.JPG
    Test Drive Unlimited 31.JPG
    322.1 KB · Pregleda: 253
  • Test Drive Unlimited 11.JPG
    Test Drive Unlimited 11.JPG
    271.4 KB · Pregleda: 274
  • Test Drive Unlimited 09.JPG
    Test Drive Unlimited 09.JPG
    387.4 KB · Pregleda: 408
  • Test Drive Unlimited 35.JPG
    Test Drive Unlimited 35.JPG
    343.6 KB · Pregleda: 382
Jel' zna neko koja je konfa potrebna za ovo?

Hoce li ovo moci da pici na 7600GS?

Meni se cini da hoce opusteno grafika je malo kockasta prema tome po meni trebalo bi da radi i na slabijim kartama. To je neka moja procena na prvi pogled.

e sad sam odgledao video iz igre neki high quality i promenuo sam misljenje :p Jedva cekam da igram ovo :) Zvuk je extra i filing voznje i ambijent je jako dobar, odusevio sam se ! ovakav je NFS MW trebao da bude !

Gledajući šotove, kao da sam se vratio kroz vreme... imam isti osećaj kao kada sam gledao prve šotove za NFS:HS. Svakako pozitivan osećaj... Arkada sa dušom, nadam se.

Ji, znachi ne smem ni svoje mishljenje da kazem ako se razlikuje ?

Ji, znachi ne smem ni svoje mishljenje da kazem ako se razlikuje ?

Pa smes ali si bezveze rekao "nema nista novo"
kad zapravo ima
1. Delivery misije neke ( ne komentarisem kvalitet vec navodim sta je novo)
2. Policija i ganjanje
3. Voznja motora
4. Trke sa drugim igracima (ranije to nije bilo u test drajvu)
5. On-line igranje
6. Dobra grafika, na nivou GT:HD za ps3, ako ne i bolja.
7. Pogled iz "cocpickt-a" sa realni retrovizorima
to je ono sto sam video iz opisa i iz filmova, da sam igrao (ne moze ako nisi subscr na FP) mozda bi mogao i vise da nabrojim.

A post ti je obrisan jer je bio cist flame ;) (pretpostavljam)

Pa smes ali si bezveze rekao "nema nista novo"
kad zapravo ima
1. Delivery misije neke ( ne komentarisem kvalitet vec navodim sta je novo)
2. Policija i ganjanje
3. Voznja motora
4. Trke sa drugim igracima (ranije to nije bilo u test drajvu)
5. On-line igranje

Ne interesuju me te stvari, vec ono na shta potroshish najvishe vremena, a to je sama igra. Gameplay je jadan, loshiji od NFS koji je vec sam losh jer je vidjen sto puta. Ako me ne razumesh shta hocu da kazem, primer necheg svezeg je recimo Flatout.

6. Dobra grafika, na nivou GT:HD za ps3, ako ne i bolja.

Mora da mislish na GT4 u visokoj rezoluciji, jer GTHD (demo koji je od pre neki dan dostupan za DL) izgleda 10x bolje od ovoga, izgleda 10x bolje od bilo kakve voznje na PCu, a samo je sneak peak za GT5.

A post ti je obrisan jer je bio cist flame ;) (pretpostavljam)

Hocesh da kazesh da ne mislim tako i to sam namerno napisao ? Pre ce biti da je nechija sujeta pogodjena takvim postom pa mora da odgovori flejmom na to.

Ako nema dobrih igara, ne treba dizati u nebesa one prosechne, a topic starter upravo to radi otkad se pojavio na forumu. Ja necu prichati o igrama u koje se ne razumem i koje me ne interesuju, a ne postoji chovek koji se u sve igre razume. Topic starter misli da moze da se razume u sve igre, i kada kazesh neshto protiv njegovog mishljenja, odmah krece sa vredjanjem, pa mi nije jasno kako je ovoliko preziveo bez bana..

Poslednja izmena:
opet si dosadan

http://www.youtube.com/results?search_query=gt:hd&search=Search

svako moze da vidi kako taj 10x bolji GT:HD izgleda, a da ne pricamo o tome da je voznja kao da vozis auto do super marketa i nazad, onako babski :( i to moze svako da vidi, samo ne ti izgleda.

PS. Nazalost losiji vozacki gameplay od NFSU2 pa nadalje tesko da postoji.

I ne dize niko ovo u nebesa, (test drive), a ako pogledas hires in game snimak testdriver-a videces da je isti ako ne i bolji od GT-a novog. Ne znam samo sta to u GT-u ima sve da se radi, sem da se vozi u krug.

PS. Ceo taj PS3 je izgleda neki sneak-peak igracki uredjaj, sve se nesto sunja za njega i oko njega...ima 5 igara od kojih 2 valjaju

Poslednja izmena:
Ne interesuju me te stvari, vec ono na shta potroshish najvishe vremena, a to je sama igra. Gameplay je jadan, loshiji od NFS koji je vec sam losh jer je vidjen sto puta. Ako me ne razumesh shta hocu da kazem, primer necheg svezeg je recimo Flatout.

Mora da mislish na GT4 u visokoj rezoluciji, jer GTHD (demo koji je od pre neki dan dostupan za DL) izgleda 10x bolje od ovoga, izgleda 10x bolje od bilo kakve voznje na PCu, a samo je sneak peak za GT5.

Hocesh da kazesh da ne mislim tako i to sam namerno napisao ? Pre ce biti da je nechija sujeta pogodjena takvim postom pa mora da odgovori flejmom na to.

Ako nema dobrih igara, ne treba dizati u nebesa one prosechne, a topic starter upravo to radi otkad se pojavio na forumu. Ja necu prichati o igrama u koje se ne razumem i koje me ne interesuju, a ne postoji chovek koji se u sve igre razume. Topic starter misli da moze da se razume u sve igre, i kada kazesh neshto protiv njegovog mishljenja, odmah krece sa vredjanjem, pa mi nije jasno kako je ovoliko preziveo bez bana..

Na osnovu cega sudis o gameplayu kada nisi ni probao igru, na osnovu trailercica sa neta, ili si dobio nedavno uplatu na racun od strane developera MotorStorma :D:D:D? NFS ne moze ni da prismrdi kvalitetu koji ima TDU, odavno me nije neka voznja tako zaintrigirala kao TDU, jednostavno je raznolik, imas motiv, ceo razvoj karijere smisljen je vrlo dobro, trke su vrlo raznolike, nisu samo vremenske, a nisu ni slicnog trajanja, kao sto je to slucaj u NFS, jednostavno, imas voznje koje traju par minuta, ali imas voznje npr koje traju i duze od sat (recimo trka oko celog ostrva). Sama atmosfera prilikom voznje je takodje sjajna. Grafika je vrlo dopadljiva, pogotovo efekti pri voznji, zvuk fenomenalan, mocne zveri mocno zvuce (pogotovo je sjajan zvuk sa pogledom iz kola). Npr, detalj koji je meni fenomenalan je da recimo pri koriscenju pogleda iz kola, moguce je otvoriti prozor, pri cemu se zvuk motora menja (jeste da ne utice na gameplay, ali je detaljcic vredan pohvale). Sve to pomesano sa online momentom cini TDU vrhunskom zabavom. Moram da priznam da ni ja od ove igre nisam mnogo ocekivao, jer sam takodje nabo neke trailere na netu pre nego sam probao betu, koji su bili ono, bez atmosfere nekako. Medjutim, kad dobijes zadatak da transportujes Mercedes SLR od tacke A, do tacke B, a nisi vremenski ogranicen (verovatno su ti nezanimljivi trailercici na prvi pogled iseceni iz dela te voznje), za nagradu od 90.000$, i svako izletanje sa staze ili sudar skida ti odredjenu sumu, onda sednes i uzivas u voznji, medjutim posto trasnportujes kola koja mogu mnogo brzo da idu, onda se ucis samodisciplini. Mlooogoooo dobrooo, fenomenalan osecaj voznje, cak i na tastaturi :)

Ovu igru je greh igrati sa pogledom iz treceg lica, jer je prosto bolesno dobro sa pogledom iz kabine ... Evo, ukoliko je neko na SBB cable, prikacicu torrent sa videom koji sam isekao na brzinu, a koji je gx-x pogledao ... cisto da se omirise kvalitet ...

http://www.pcigre.com/temp/video/TestDriveUnlimited_High.zip.torrent

I ko pogleda neka javi kako mu se cini ... Ali pod uslovom da nije placeni komentator :D .... Kad bolje razmislim, mozda bi mogli nekim ljudima i mi da platimo ovde, ali da cute :D

BTW, Topic starter nije pravio thread o svakoj igri, vec uglavnom o onima koje ga zaintersuju, dok se ti mesas u svaki thread, sto dovoljno govori o mentalnom sklopu... Posto si moderator, prosvrljaj malo po threadovima i vidi u koliko njih se pojavljuje topic starter (koncentrisi se na threadove o igrama), a u koliko njih driver mlati praznu slamu. Da, mlatis praznu slamu, smaras,kvaris omladinu ... U vreme Tita, vec bi bio na golom otoku :D

Poslednja izmena:

Jel imas neki drugi link leba ti, posto ovaj torrent ne ide uopste..

Onaj filmic koji videh http://www.pcigre.com/temp/video/TestDriveUnlimited01.zip me uopste nije dojmio, pogotovo unutrasnjost kola, preciznije ruke - izgleda ko da su modelovane 1999 pa ubacene u igru tek sad. I samo neki audi na slikama, ko reklama za audi, kakva je to bre voznja bez BMW-a ;) - sigurno ne ozbiljna :d. U svakom slucaju, treba probati igru da bi imao neku jasniju sliku, al ovi filmici me bas nesto ne ubedishe - sorry..

A kad smo kod filmica - GTHD - jel mu to dodje Gran Turismo HD? Ja skinuh ovaj filmic odavde, i stvarno mi nije jasno sta je ovde loshe!? http://rapidshare.com/files/8335876/GTHD_Concept_Digest_Movie_1080.mp4.html Ste normalni bre :d. Po meni ovo izgleda bolesno dobro. Mada i nju nisam probao pa pricam samo na osnovu filmica, ali ovaj filmic GTHD mi je bolji milion puta. Kako crno nevalja ova grafika? Nekako mi je fotorealisticniji GTHD (test drive je sareniji - ovo mi deluje ozbiljnije) i sam osecaj voznje mi deluje bolesno dobro. Jos ako ima bemabara da se bira - milina ;).

kao sto sam vec napisao ova igra je za razonodu isto kao i flatout, ne znam zasto primate k'srcu toliko i prepirete se kao deca

@.:GoRaNStEin:.

slabo ti radi taj torent tj ne radi, jel si stisnuo "start" da krene share? :D

@Haludza:

niko nije reko da ne valja grafika u GT:HD, ja sam reko da je veoma slicna ovoj iz TDU, a za voznju sam rekao da je krsh jer sam pola sata gledao lika kako vozi razna kola u proseku 70 na sat od 40 do 150kmh po kruznoj stazi pa iz raznih pogleda i izgleda kao da ide u super market, nema dinamike, kola idu ko po sinama, nema trzanja, nema nista...nema ni pogleda iz kabine vec samo bumper cam (aj ovo mozda nije 100% tacno ali ni u jednom videu nisam primetio in-car view).

Jel imas neki drugi link leba ti, posto ovaj torrent ne ide uopste..

Onaj filmic koji videh http://www.pcigre.com/temp/video/TestDriveUnlimited01.zip me uopste nije dojmio, pogotovo unutrasnjost kola, preciznije ruke - izgleda ko da su modelovane 1999 pa ubacene u igru tek sad. I samo neki audi na slikama, ko reklama za audi, kakva je to bre voznja bez BMW-a ;) - sigurno ne ozbiljna :d. U svakom slucaju, treba probati igru da bi imao neku jasniju sliku, al ovi filmici me bas nesto ne ubedishe - sorry..

A kad smo kod filmica - GTHD - jel mu to dodje Gran Turismo HD? Ja skinuh ovaj filmic odavde, i stvarno mi nije jasno sta je ovde loshe!? http://rapidshare.com/files/8335876/GTHD_Concept_Digest_Movie_1080.mp4.html Ste normalni bre :d. Po meni ovo izgleda bolesno dobro. Mada i nju nisam probao pa pricam samo na osnovu filmica, ali ovaj filmic GTHD mi je bolji milion puta. Kako crno nevalja ova grafika? Nekako mi je fotorealisticniji GTHD (test drive je sareniji - ovo mi deluje ozbiljnije) i sam osecaj voznje mi deluje bolesno dobro. Jos ako ima bemabara da se bira - milina ;).

Pa u GTHD ni nema ruku ... Jel to automatski znaci da je igra sakata ? :D:D:D

Probajte sa utorrent da skidate trailer ... Sorry, ima i nekih problema sa uploadom... Fuc**ng SBB :mad:

i ja kad sam skidao od tebe 2 sata nije vuko nista pa je onda 15 min vukao u 30kb/s pa je opet stao i 5 sati nije vukao nista pa je onda opet 15 min vukao i zavrsio. koristio sam utorrent ;) ko zna do cega je to.

Meni ova igra ne izgleda lose. Na zalost ja sam na dial-up pa ne mogu da skinem filmic, ali gledao sam trailer sa PC PLAY-ovog DVD i svidja mi se ono sto sam vidio. Koliko se sjecam i NFS Carbon su kudili pa se opet igra i uopste nije tako los kao sto se pricalo.

Poslednja izmena:
Ma nije :D
Ali ovo u odnosu na carbon po slikama izgleda daleko bolje
Cekam 2007 i novu graficku pa da isprobamo

Ceo taj PS3 je izgleda neki sneak-peak igracki uredjaj, sve se nesto sunja za njega i oko njega...ima 5 igara od kojih 2 valjaju
Ovo mi se sviđa :D

A sviđa mi se i Test Drive... još od starih NFS-ova mi nedostaje igra gde ću da zaustavim automobil da gledam predele, da vozim bez trkanja (na momente, naravno), uživajući... treba mi vožnja za odmor. Arkada da bude, naravno. Ponuda simulacija je sasvim zadovoljavajuća, nedostaje zdrava arkada. To očekujem od TDU, a tako i jeste po svemu viđenom. Jedva čekam.

Poslednja izmena:
Evo i motorkotach :D

Prilozi

• TestDriveUnlimited 2006-12-28 23-57-01-82.JPG
    TestDriveUnlimited 2006-12-28 23-57-01-82.JPG
    411.7 KB · Pregleda: 200
  • TestDriveUnlimited 2006-12-28 23-59-06-67.JPG
    TestDriveUnlimited 2006-12-28 23-59-06-67.JPG
    313.9 KB · Pregleda: 173
  • TestDriveUnlimited 2006-12-29 00-00-37-21.JPG
    TestDriveUnlimited 2006-12-29 00-00-37-21.JPG
    341.7 KB · Pregleda: 203
  • TestDriveUnlimited 2006-12-29 00-02-00-90.JPG
    TestDriveUnlimited 2006-12-29 00-02-00-90.JPG
    306.9 KB · Pregleda: 154
Ovo sa motorom em krzavo em puno blura...valjda bude bolje :)

moras gledati video da bi skonto motion blur, blur je sa strane i efekat je kao one fotke sa sportskih dogadjaja kad uslikas recimo motor sa panningom , on bude ostar a pozadina sa motion blurom, AA i HDR jos uvek ne mogu da se ukljuce zajedno pa je zato krzavo...ako pustis igru na TV-u nece biti krzavo ;)

Rekoh ja...graficki korak napred za voznju...za razliku od NFS-a (mislim na MostWanted) gde je ceo ekran bio pokriven zuto-braon filterom (i teksture su bojene tim nijansama) ne bi li fejkovali tone-mapping od hdr-a, ovde je sve prirodnije...kola reflektuju okolinu bas kako treba...ne izgledaju kao da su od stakla...
A-uh, pazi sto su rukavice za drajv :D
Goransteine, koliko je ovo zahtevno?

Poslednja izmena:
Zaista ne znam sta ti ovde nalazis kao graficki korak napred? Grafika je totalni uzas za danasnje pojmove.

Nazad
Vrh Dno