Masterchief
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.12.2003
- Poena
- 619
Koliko vidim po pitanju realnosti vožnje nisu uradili ništa u odnosu na Beta verziju. Što je veliki minus, barem kod mene.
Nema to veze sa prvim delom, ovde su novi Havaji. Krećeš na Ibizi, a nakon određenog nivoa otključava se Oahu, veza je preko aerodroma. Kazino je dlc, tj. dodatno se plaća, a uz njega dobiješ i dva dodatna auta, Audi R8 Spyder and Spyker C8 Aileron, kojih nemaš u osnovnoj verziji.Ne izgleda loše.Meni se dopada ovakav tip igre.Planiram da uzmem prvi deo, pa me interesuje da li ce biti moguće prelaziti sa Ibice na Havaje i obrnuto preko onog kazina?
Oahu je opet u igri, samo nanovo napravljen, sa dodatim offroad stazama i mnogo više zadataka i ostalog sadržaja. Odavde ti je najjednostavnije da pazariš digital download verziju (Steam ili Gamesplanet na pr.), ne sekiraš se hoće li ti stići i kad.Znači,ono što sam video u beti + još jedna lokacija u osnovi igre.Kolika je ta druga lokacija,ako si upoznat?Ima li kakav link za videti?Keca ću svakako kupiti,pošto meni ova igra nikako nemože da dosadi.Kako naručiti dvojku iz Srbistana?
Intezitet saobraćaja će biti promenjljiv u zavisnosti od doba dana (i noći) i lokacije. Ono što vidiš na snimcima je tek uvod u punu igru, tako da ne treba da sudiš po tome. Očekujte još ovakvih filmića, čovek je obećao da će da uradi 'Tour de Island' pa ćemo tad da vidimo kako stoje stvari...Dobro izgleda, samo mi se cvini da ima jako malo auta na ulicama, to mi se ne svidja, u prvom delu je bio gusci saobracaj i po meni je to realnije...
Oahu je opet u igri, samo nanovo napravljen, sa dodatim offroad stazama i mnogo više zadataka i ostalog sadržaja. Odavde ti je najjednostavnije da pazariš digital download verziju (Steam ili Gamesplanet na pr.), ne sekiraš se hoće li ti stići i kad.
Intezitet saobraćaja će biti promenjljiv u zavisnosti od doba dana (i noći) i lokacije. Ono što vidiš na snimcima je tek uvod u punu igru, tako da ne treba da sudiš po tome. Očekujte još ovakvih filmića, čovek je obećao da će da uradi 'Tour de Island' pa ćemo tad da vidimo kako stoje stvari...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari