Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Evo dobio i ja ključ!Jel zna neko do kad ova beta traje,pošto nisam kući,a dolazim tek polovinom oktobra,neznam dali će ključ biti validan do tog perioda!Nemogu da verujem koliko je dobrih igara izašlo,a je nemogu da igram!

^+1, tj. i meni danas stigao kljuc. Pridruzujem se pitanju odozgo, posto cu sada na f1 da gubim vreme :) a vi koji vec igrate tdu2 ga malo nagrdiste. (??)

I ja sam u sličnoj situaciji, evo čekam Ikom da se smiluju, skoro sam se preselio. Očekujem da će beta da traje bar do decembra. Sudeći po trenutnom stanju igre, imaju oni još dosta posla. Da bi bio siguran da će ti kluč valjati kasnije, za svaki slučaj ga uveži sa svojim accountom na zvaničnom sajtu. Ne sećam se tačno kako, progooglaj malo...;)

...a vi koji vec igrate tdu2 ga malo nagrdiste. (??)
Ništa ozbiljno, jedino je novi driving model totalno nov i drugačiji i niko u stvari ne zna da li je uopšte u stanju da se dovoljno tweakuje tako da liči na nešto. Ovako kako je sad, kriminalno je blaga reč. Grid je za ovo ljuta simulacija.
Zato je većina testera u blagoj panici, neki pokušavaju da daju konstruktivne kritike, ali osnovni problem je što neki glavni volani (kao G25) nisu još kompletno podržani tako da je jako teško davati konkretne predloge bez dovoljno inputa od ffb-a. Veliki broj njih čak moli da se ipak vrati stari handling model iz TDU1 pa da ga malo srede....
Ja sam još optimista, ima još vremena da se pokaže valja li ovaj novi model nečemu ili ne.

Poslednja izmena:
Jednostavno ne moze da valja nicemu, jer je mnogo los. Mogu da ubace podrsku za koji god hoce volan, ali to ne menja situaciju kad su fizicke karakteristike vozila uzasne. Nek vrate bar model iz prvog dela i ja sam zadovoljan. To im uopste nije tesko, jer je igra ionako radjena na istom engine-u i vecina automobila ima i u kecu.

Ma kakvi, pa rekli bi da je fizika vozila losija od Undergorund-a 2 i da je ovo "mesec testiranja" grafike i performansi.:D Nek brze-bolje promene fizicki model, jer u ocima igraca trenutno su pali, a nadamo se da ce da dopre do njih da vrate fiziku vozila iz prvog dela.

Gdin_M, možda nam nisu dali da testiramo fiziku, već grafiku, okruženje, stabilnost...

Čak i da su to uradili, napravili su sebi i nama medveđu uslugu. Koga još zanima grafika i okruženje (koja je uzgred budi rečeno sasvim ok) kad je glavna stvar u igri, vožnja, upropaštena.
Logičnije bi bilo da su prvo dali na testiranje samo vožnju, sa najosnovnijom grafikom, jer ipak je to neuporedivo bitnije...
Sve u svemu, biće zanimljivo pratiti kako će se dalje stvari odvijati.

Na koju kameru mislis? Meni svi pogledi na automobil i iz njega deluju ok...

Pokret kamere i njene reakcije. Suviše mi je in-game. Ne mogu lako da ocenim pokrete. Umesto da mi dinamika vožnje bude dovoljna, oni su ubacili da to radi dinamika kamere. Ne dopada mi se.

Cek, ne razumem te, na koju kameru mislis, onu sto rotiras oko automobila ili kada si u automobilu i gledas unutrasnjost? Kamera je ista cini mi se kao u prvom delu...

Unutrasnja kamera je katastrofa, jos pride nisu ubacili da kamera moze da se odaljava od volana ..

Mislim, pogledajte samo prilozen screen. Po pola unutrasnjeg i spoljasnjeg retrovizora ne vidim. A Ford GT40 je tek posebna prica, tamo se iz kola retrovizori skoro uopste ni ne vide :d. Inace taj levi retrovizor vise pokazuje pozadi nego unutrasnji ..
Takodje zasto volan ima steering lock i to na manje od cetvrtine okreta ? Ako se u opcijama smanji "osetljivost" onda volan moze jos manje da se pomera ...Ovako kada hocu da napravim npr. polukruzno da se jednostavno okrenem treba mi cela Evropa da bi to izveo ..

P.S Dobro me screen podseti i za neoptimizovanost ove Bete. Pogledajte u gornjem levom uglu GPU usage - 55% ...

Poslednja izmena:
Jeste provalili da su disejblovali fullscreen? :D

Na kameru van kola. Kamera u kolima je duplo sporija od stare, a i Y osa je pogrešna. :(

Fullscreen??? Po neki put su mi mnogo cudni tvoji postovi...:)

Mislim sta je toliko bitna ta kamera oko kola, ko jos moze da vozi i gleda kola sa strane?:D To su sve sitnice o kojima pricas, najbitnija stvar je ponasanje auta, a ono je bas fucked up.

@OCz

to da za odvajanje sedista, ali ta kamera sto si je pokazao ne slici mi je ok. Nije mi teska za voznju.:)

Nije kamera teska za voznju, auto je :D. Upravljivost je ocajna, zvuk motora je isti i sa podignutim i sa spustenim prozorima, volan ima neki glupi steering lock, retrovizori nemaju veze sa zivotom, kada se manuelno menjaju brzine auto uopste nema "udarac" ili da spusti malo zadnji deo i slicno, ne mogu da se pale farovi, ukljucuje brisac i sl. ali zato mogu da se kupuje raznorazne krpice, stolovi, kreveti, igra poker i ostale gluposti ..

Nista ne ocekujem od finalne verzije. "Sredice" ponesto tu i tamo i na kraju kao i uvek i dalje nece biti dobro. Evo igram ovu Betu vec 2 dana i sta da vam kazem kada mi je npr. NFS Pro Street 5x interesantiji, realniji i jednostavno bolji u svakom pogledu kao igra - kazem namerno kao igra jer ova dva naslova ni nisu za poredjenje ..

To za voznju i handling smo apsolvirali svi mi i oflineri i onlineri.:D Nema potrebe da pricamo jos o tome.:D

Ma ja mislim da ce da bude nesto od ove igre, nisu je za dzabe toliko odlozili, nisu valjda toliki *****i da je puste u promet sa ovakvim handlingom. Mislim verovatno znaju i oni da ce sami sebe da pokopaju ako handling ovakav ostane i u finalnoj verziji.

Gdin_M, beta, njihova beta TDU2. Ne može da se igra u grafičkom modu koj pokriva čitav ekran. Ne znam šta nije jasno. :)

Pa tu betu imam i ja, samo offline verzija.:) Jedino ako se svaki dan updatuje, pa su izbacili takvu opciju, mada to ne znam koliko moze da bude moguce...

Uzivao sam u TDU 1, bas uzivao, presam sve sto se moglo preci :).
Nije klasicna voznja, valjda mi je zato i toliko legla.

A nije valjda sad da ce drugi deo uraditi mnogo losije nego prvi.
Makar da bude na nivou prvog, po pitanju upravljanja.

Beta je zatvorenog tipa. Znači da su sve informacije i podaci poverljivi.

Poenta online igre je da je igraš offline? :D Popraviće oni igru, bez brige. :)

Znam da je beta zatvorenog tipa, mislim da svako to zna koga interesuje ova igra.;) A i dzaba kriju informacije kad je svako video da je upravljivost losija nego Underground...
Inace, kakve veze ima sto je igram, tj. probam offline? Nisam dobio kljuc, a mozda mi ga posalju u medjuvremenu pa cu da idem online. Mislim dovoljno sam video kakav je handling i osnovne stvari oko vozila, a jedino je razlika to sto mozes da cepas trke preko neta, koje ovde ne postoje.

Gdin_M, prestani da troluješ. :) Biće patch, i popraviće to.

Upravljivost je popravljena u današnjem peču.

Poslednja izmena:
Juče sam konačno počeo sa online betom i stvar je dosta napredovala od početne verzije. Fizika nije savršena ali mnooogo bolja nego na početku bete. Za sad mi još najviše smeta kvačilo koje hvata tek u zadnjih 5% hoda, što znači da mi se često dešava da menjač neće da legne u brzinu iz prve. Osećaj je sad čak i bolji od prvog dela u arkadnom modu ali treba to još peglati i mislim da će uspeti da naprave zlatnu sredinu između arkade i hard core moda.
AI traffic je bolji, nisam primetio da ima puno samoubica kao u prvom delu. Na mojoj mašini imam problema sa fps-om u naseljima ali to se reši prebacivanjem u hood kameru, van naselja je i u cockpitu dobro. Nisam još naišao na kišu ali predpostavljam da ću imati sličan problem i tada.
Nisam provalio koje su komande za zumiranje gps-a prilokom vožnje, ako neko zna nek napiše.

Postoji li neki nacin da se dodje do beta kljucha ili ne???

Nazad
Vrh Dno