Bane!
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2016
- Poena
- 80
Pozdrav,
ima li ko iskustvo sa modelom 75K939SUS?
ima li ko iskustvo sa modelom 75K939SUS?

To ti je broj za kurirsku sluzbu da ti odnesu TV na servis.Broj telefona servisa jeLjudi, kako vi kontaktirate servis, poslao sam upit na formu na sajtu tesla.info, niko ne odgovara već danima, servis na poziv +38111 201 55 55 niko se ne javlja, i comtrade servis kad pozovem dok dočekam da se neko javi, kažu dobili ste DEX kurisku službu.
Zvao sam uglavnom između 15h i 17h.
Pokvario mi se TV nakon 4 godine, deo slike bude zaglavljen u nekoj boji.
Tesla 50e635sus i Tesla 55e635sus - Vrsta ekrana 10 bit VAKako kod tesla tv-a znati koji je tip panela, da li je va ili ips? Ne nalazim nigde tu informaciju. Konkretno za modele 50e635sus i 55e635sus.
Vidim da je dinamički kontrast 5000:1. Da li to znači da je VA?
Sistem ažuriran na najnoviji, aplikacje sad skinute.Jel ti ažuriran sistem na najnoviji? Play store aplikacije isto?
Hvala, sve pokušano i tv odnet na reklamaciju, videćemo šta će reći.Ako nastavi da se problem ponavlja možda da se uradi farbrički reset nakon čega ide update sistema pa ponovna instalacija aplikacija. Ima malo posla oko toga, ali ako će rešiti problem isplati se (nije garantovano na žalost). Ništa drugo mi ne pada na pamet.
Prihvaćena reklamacija.Hvala, sve pokušano i tv odnet na reklamaciju, videćemo šta će reći.
Kako mislis prebrzo?Ne kapiram?Mislis kao ubrzan snimak tipa ne ide play normalno.Ili ti je slika losa?Jesi probao neke druge aplikacije ili da pustis video sa flesa ili youtube?Ja ga bas koristim par dana i nisam primetio nikakve anomalije.Jedino sta sam primetio da se jednom u par dana daljinac zapuca.Tipa ides po Androidu i daljinac nema normalan odziv.Ali kad odradim restart radi odlicno.Ali ne desava se cesto ali mi se desilo 2 puta.Ali ovako slika je OK.Nije bas vrh slika i vidim razliku kad pustim npr sa mog Grundiga od 50 inca 4k.Vidi se da je slika malo slabijeg kvaliteta.Ali pusta normalno sve video.TESLA 43E635SUS
Pitanje za sve. Ovaj tv sam dobio i upario ga sa Yettel optikom+tv. Do sada nisam imao prilike da gledam stalno hd ili 4k snimke pa imam pitanje. Svi filmovi na svim programima, Hbo, showtime itd mi svi filmovi mu nekako se prebrzo krece sve, nekako cudno mi. Kao pre kada na starom tv gledas neke filmove b produkcije. Malo nervira. Je l ima nesyo do podesavanja ili tako "mora".
Jedino sam ovo nasao da se vrti po netu :Pozdrav ljudi, bio bih zahvalan nekome da postavi apk fajl od aplikacije Move Smart od Supernove za android tv jer mi iz BiH ne mozemo preko Google Play doci do te aplikacije. Znam da je tema Tesla, ali eto moze li netko postaviti .apk fajl ako nije tesko, nema ga vise nigdje, bio je na apksos,vise ga nema
Verovatno tzv. 'soap opera' efekat, isključi sve efekte u naprednim podešavanjima slike ili ih smanji na minimum.TESLA 43E635SUS
Pitanje za sve. Ovaj tv sam dobio i upario ga sa Yettel optikom+tv. Do sada nisam imao prilike da gledam stalno hd ili 4k snimke pa imam pitanje. Svi filmovi na svim programima, Hbo, showtime itd mi svi filmovi mu nekako se prebrzo krece sve, nekako cudno mi. Kao pre kada na starom tv gledas neke filmove b produkcije. Malo nervira. Je l ima nesyo do podesavanja ili tako "mora".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari