Šta je novo?

Tesla TV

Да, у праву си - 1,5GB. Из неког разлога на тесла страници ми је отворило линк о податцима за 625BFS.
Ако ти је "за утеху", ни ја не користим КОДИ на TCL C725. За КОДИ користим андрид бокс. На ТВ-у су само стриминг сервиси јер ТВ има сертификате за дотичне сервисе.

Ovaj bi trebao da ima 1,5gb rama...
Ali verovatno je i to malo za kodi.
Amazon Fire Stick 4K (stari) ima 1.5Gb RAM i sve leti na njemu. Ubedljivo najjaci uredjaj koji sam koristio (EON box, Mi Stick, CC with Google TV, Tesla 55S906 i tona kung fu boxeva)

Да, количина радне меморије је иста, али није исти чипсет. Плус што је фајерстик, тј. фајер ОС оптимизован и ради супер. Зато се још увек држе провереног андроида 9 - не залећу се као шилд и остали, па после крпи пропусте.
А чисто сумњам да су ови из комтрејда се трудили да нешто оптимизују.

Od pre par dana ne radi većina aplikacija (jedino još radi Netflix) na tv-u (Android 9). Izvlačenje iz struje i slično nije pomoglo. Prilikom otvaranja drugih aplikacija dobija se obaveštenje da tv nije povezan na internet. Da li je neko imao sličan problem?

Od pre par dana ne radi većina aplikacija (jedino još radi Netflix) na tv-u (Android 9). Izvlačenje iz struje i slično nije pomoglo. Prilikom otvaranja drugih aplikacija dobija se obaveštenje da tv nije povezan na internet. Da li je neko imao sličan problem?
Fabricki reset?

Fabricki restart bi trebalo da ti resi problem, ili da pokusas brisanjem kes memorije za te app koje ne rade pa da se ponovo logujes na iste ako ni to ne pomogne onda na fabricko pa sve iznova podesavaj. Ne mozes puno izgubiti. Ovako ti samo Netflix radi a sve drugo corak.

Kako 43E635bsf povezati sa spoljnim zvučnicima ili pojačalom? Ne vidim da ima 3.5mm izlaz za slušalice, a zvuk na TV uživo nije sinhronizovan (lip sync) preko Bluetooth-a.

TV ima samo optički izlaz, tako da ti treba pojačalo koje ima optički ulaz ili neki DAC.

Hvala momci! 👍🏻

Citam sad temu i ako sam dobro razumeo, moze da se instalira smart tube direktno na tv? Zna li neko kako to ide?
Tv koji imam je u vikendici i planiram da instaliram total tv, tamo imam net i bilo bi dobro da mi sljaka youtube bez reklama...

Skineš na telefon beta verziju sa sajta.
Sa GPlay i na telefonu i na tabletu instaliraš app Send Files to TV. Prebaciš APK fajl sa telefona na TV. Instaliraš neki file explorer i preko njega instaliraš Smart Tube.

Pozdrav svima,

Da li neko ima slicno iskustvo,naime posjedujem Tesla 40S605BFS koristim EON aplikaciju i youtube na njemu,sve je radilo uredno al u zadnje vrijeme je krenuo da usporava i dosta sporije reaguje pokretanje youtube i EON aplikacije. Znam da je malo RAM memorije al do prije neki dan je uredno radio.
Takodjer posjedujem i Tesla 43S906BUS i na njemu sve uredno radi. Jel moguce da je doslo do zastarjevanja prvog tv-a. :)

Pozdrav ljudi. Imam problem sa S906bus TV-om. Nece da se upali, vrti pocetni logo Tesla, posle toga ide Android. To traje ukupno nekih 60sek i onda se samo ugasi...

Pozdrav ljudi. Imam problem sa S906bus TV-om. Nece da se upali, vrti pocetni logo Tesla, posle toga ide Android. To traje ukupno nekih 60sek i onda se samo ugasi...
Isključi ga iz struje na 10min

Ako ne pomogne ima u temi negdje zadnji firmware pa da probaš da ga flešuješ, procedura je jednostavna. To kako si pisao i miriše da je pukao firmware pa kapiram da bi i u servisu prvo probali sa flešovanjem.

Mislim da nema vise link do firmware jer ga je neko od modova obrisao kada je neko bio ubacio tv u bootloop. A nemam ga ni ja vise na email. jedino da kontaktira tesla servis putem email pa da pita da mu posalju.

Ok, pokusacu da dodjem do tog firmware-a pa da vidim ocu li sta uspjeti...jer ga ne mogu vise pokvariti nego sto je vec :)

Uspjesno prosla instalacija firmware-a, sad sve radi kako treba!
Ako nekom treba mogu mu okaciti firmware sa upustvom instalacije.
Hvala puno svima i svako dobro!

To si dobio od servisa ili onaj stari što je bio već kacen na temi?

Novi sam dobio od servisa, nakon par razmijenjenih mejlova sa njima trazili su mi video snimak da vide tacno sta se desava... I fleska mi nije radila sa exFat formatom, vec sam je morao na Fat32 formatirati.

Imam jedno nubovsko pitanje: uzeo sam Teslu za klinkinu sobu, koja treba da stigne ovih dana, a već imam Teslu sa većim ekranom u spavaćoj sobi, pa ne znam da li će da im se mešaju signali daljinaca posle uparivanja?

Nazad
Vrh Dno