Da li neko zna koji su paneli u tv Tesla 50S905BUS i u Tesla 43S905BUS.Planiram da kupim jeden od ova dva i ne mogu da pronadjem sigurnu informaciju o tome.
Da li neko zna koji su paneli u tv Tesla 50S905BUS i u Tesla 43S905BUS.Planiram da kupim jeden od ova dva i ne mogu da pronadjem sigurnu informaciju o tome.
Kod mog brata je 55-ica, ne 65. I kao sto rekoh, gledao sam ga, doduse par puta i to na kratko, ali mi se slika dopala. Inace op.sistem Android TV je jako dobar. Jeste da treba tv-u malo duze da se ukljuci, ali poslije sve pohvale. Pretraga glasovnom komandom radi fenomenalno! Prepoznaje bez greske sve izgovoreno
Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
Android druze. Taj linux na njemu je toliko osakacen. Zatrebace ti nekad nesto, yt, netflix, hbo go, da ne pricam za Kodi. Opet ja da uzimam uzeo bih neki non smart T serije jer vec imam dva Eon boxa i jedan Mibox. Opet ako ces ga koristiti samo za gledanje kanala preko kabla sa karticom ili dvbT2 zemaljske mreze mozda je Linux brzi.
Pre par dana sam uzeo Tesla 55s905bus TV, pa da podelim par iskustava.
Prvo dа kažem da nisam neki napredan/zahtevan korisnik, pa moja zapažanja ne nose keku stručnu relevantnost, ali mogu nekome da koriste. 🙂
Osnovno - ja sam veoma zadovoljan ovim TV aparatom (android, 4k ), naročito uz ovu cenu (206€)
Iako sam bio skeptik prema ovakvim "markama" TV aparata, nakon malo više guglanja, a i saveta servisera u mom gradu, shvatih da to nije baš ono što sam mislio. Konkretno ovde celu platformu (a ekran sigurno) radi TCL,
Osnovno - ja sam veoma zadovoljan ovim TV aparatom (android, 4k ), naročito uz ovu cenu (206€)
...
Uuuu, izvinjavam se. Moja greška u kucanju ( ne znam odakle se pojavila ta cifra)Gde si ga nasao za 206e?
Instaliraj FX File Explorer. Onda preko njega mozes da udjes u flesku normalno i pokrenes sta zelis. Imas ga na Play Store
Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari