Šta je novo?

Tesla tablet L7

snimio sam klip gde probam rr3,citanje,filmove i internet

stavicu ga da se uploaduje uskoro,bice kasnije u toku dana link

Juče mi je stigao, malo sam se poigrao sa njim i sasvim sam zadovoljan. Comtrade izgleda ozbiljno rešio da prodrma čamac svima koji nude dosta jeftine tablete. Baš je kompaktan, pre svega veoma uzan za jedan 7-inčni tablet, a i jako lagan. Laganica mi staje u džep od tri četvrt bermuda, jeste da malo štrči, ali možeš neometano da hodaš sa njim.

Ekran tu i tamo, prikaz mi deluje dosta hladno na oko, nisam ga još provuko kroz kolorimetar za detaljnije rezultate. Oštrina, šta znam, ok je, mogli su da stave 1280 x 720, bilo bi bolje. Ovako u radu deluje super, jako živahan mališa, mada čipset jeste slabiji u odnosu na 8-inčni model. Za 75 evrića je super ponuda, pogotovo zbog KitKat-a i sasvim dobre izrade sa metalnim leđima. Verujem da će biti popularan u istoj meri kao i 8-inčni, ako ne i više. Test na sajtu pre 23. avgusta, tačan datum ne znam.

Edit:

Zaboravih da napomenem, pri kupovini obavezno skinuti ovaj lejm izgovor od folije, pošto se na njoj jako brzo stvaraju ogrebotine, nikakva je.

DSC00407 by gizmo3211, on Flickr

DSC00436 by gizmo3211, on Flickr

Poslednja izmena:
u pravu si za foliju,sad sam pogledao i moja ima par ogrebotina

Za sad sam zadovoljan, dan dva ga chachkam.
Javite ako nadjete neku torbu/futrolu da mu pashe

uzan je bas,zato sto mu je ekran 16:9
bas izgleda uze kad ga stavim pored asus memo pad hd7

ali opet deluje uzan.....uzivo bas fino deluje
u odnosu na asus koj ima jos deblje okvire i 16:10

Hvala.

Inace taj Tesla I7 tablet je odlicna kupovina danas u Srbiji. Nadam se da ce i mobilni telefoni (ako ih zaista bude) biti cenovno pristupacni.

pomenuli su da ce ih biti na prolece
bilo bi dobro da zadrze ovako niske cene i u buduce

Jedva čekam da vidim telefone, ako zadrže odlične performanse uz istu takvu cenu.

Telefon bi onda trebalo da kosta 50 evra, a da ima quad core i 2 gb rama :D Kad ce da padne cena tesli 7.85? Deluje mi lepse i brze od l7. Mada nisam ni video l7 u radu :)

Videćemo, verovatno će i on i on imati Intelov procesor.
Za cenu Tesle 7.85 ne znam, mogu samo da je podignu sada u sledećoj turi u septembru, ne verujem da će pasti cena uskoro, možda grešim. L7 je takodje odličan uredjaj, još kada se uzme u obzir to da košta svega 9k, za taj cenovni rang je definitvno bestbuy, da ne napominjemo da je bolji i od nekih dosta skupljih modela. Što se poredjenja njega i modela 7.85 tiče, 7.85 je nešto bolji, što se vidi na testovima, l7 ima oko 15 i po a 7.85 oko 21 i po hiljada na Antutu Benchmark testu. :)

Telefon bi onda trebalo da kosta 50 evra, a da ima quad core i 2 gb rama :D Kad ce da padne cena tesli 7.85? Deluje mi lepse i brze od l7. Mada nisam ni video l7 u radu :)

pogledaj moje klipove da ga vidis u radu :)

inace snimio sam klip gde probam neke obicnije igrice,tipa subway surfers,banana kong...
i gde surfujem preko google chrome

ima oko 1.2gb klip,bice na yt za 2-3 sata mozda

Uzeo sam l7 15-og i sasvim sam zadovoljan. Sve radi bez problema iako to, iskreno, nisam ocekivao. Asphalt 8 cepa bez problema, to mi je onako, jedna od najzahtevnijih igrica pa nju koristim za testiranje uredjaja...
Imam samo jedan problem, kad ostavim tablet preko noci na punjacu i ujutru ga skinem, tab zakuca i jedino resenje je gasenje i paljenje opet. Da li je jos neko imao ovakav problem?
Osim toga, fantasticno.

ne treba drzati tablet na punjacu duze nego sto mu treba da se napuni
i meni se desilo to,deluje mi kao da se zablokira kada vidi da se puni duze

Ako spustim bateriju na 99% dok je jos na punjacu (da, moguce je :) ), onda tab ne kuca kad ga skinem sa punjaca. Eto, da li ga "prepunim" preko noci, ne znam.

Jos jedan problemcic koji se resava za sad jedino rutom, je citanje NTFS diskova preko OTGa. Da li je neko nasao neko drugo resenje?

Nazad
Vrh Dno