ja samo hocu da ti kazem da bi istu tu pricu imao i da kupis oem proizvod iz kine
a onda ne bi imao ko da ti popravlja i menja uredjaj
ako vec pricas nesto tako, bar pricaj ispravno
samo na to hocu da ti skrenem paznju
znaci nije nista 3 puta jeftinije nego eventualno 20tak posto
tu razliku platis u vidu postarine,carine i pdv tako da ti dodje na isto
nemas garanciju i podrsku
nemam apsolutno nikakvu korist od toga sto mi tableti dolaze na test
tablete dobijem na 7 dana i jedina korist je sto mogu da ih snimim i okacim na svoj yt kanal
ja ni u jednom postu nisam rekao da neko treba da kupi ili ne kupi ovaj tablet i da favorizujem, ne bi mogao na klipovima da vidis i bagove koji su prisutni i ne bih pokazivao svaku aplikaciju kako se pali i gasi i ne bi sve bilo u realnom vremenu
pisem ti potpuno neutralno samo da bih ti ukazao na greske u logici koje pravis zbog toga sto si nezadovoljan kupovinom
naravno da ne placa samo 20 dolara manje, ali opet pravis logicku gresku i poredis svoju kupovinu iz kine i kupovinu neke firme na veliko
mislim da bi prvo trebalo da dobro procitas sta pisem i na koji nacin pisem, pre donosenja zakljucaka
inace, da si citao po forumu moje ranije postove, video bi da kada me neko pita koji tablet da uzme, teslu preporucujem iskljucivo zbog intela
ako su spremni da daju malo vise novca, cesto sam preporucivao asus i acer koji u poslednje vreme isto koriste intel
znaci jos jednom da rezimiram
uredjaj je krs kada zadovoljava neku od sledecih stavki:
1. ima zastareo hardver za vreme u koje se pojavio
2. daje lose rezultate na benchmarksima
3. ima los kvalitet izrade
uredjaj ima losu podrsku ako zadovoljava neku od sledecih stavki:
1. nema podrsku proizvodjaca u smislu updateova i komunikacije
2. ne postoji mogucnost ostvarivanja garancije ili se ostvaruje vrlo tesko
uredjaj ili brend je nepouzdan ako zadovoljava neku od sledecih stavki:
1. isti model uredjaja ima delove razlicitih proizvodjaca (razlicite ekrana na primer)
2. kontrola kvaliteta je losa i dok jedan primerak nema ni jednu manu, drugi je apsolutno neupotrebljiv
3. veliki broj mrtvih uredjaja u startu
ti zakljuci sta od ovoga mislis da vazi, pa se vodi ovom klasifikacijom
inace prica koju pricas se pominjala pravise puta na forumu, nije nista nepoznato, tako da nemoj da je siris dalje ako mislis da meni treba da pojasnis
ja razumem tvoje nezadovoljstvo, samo zelim da ti sugerisem kako pravilno da ga izrazis