jel mozes da mi kazes u kom ja to klipu nisam pokazao sta ne radi na tabletima? i gde sam to rekao kupite teslu, nemojte nesto drugo?
nemoj da budes bezobrazan, jako je ruzno
i moj 7.85 je posle dve godine nikakav, ali koliko se secam kostao je 100e... odradio je koliko je placen
ako hocete premium kvalitet, kupite premium uredjaje, to je valjda logicno
ja recimo hocu da ne razmisljam o sitnicama i koristim apple telefon, tablet i racunar
cinjenica je da su tesla tableti doneli ono sto donosi konkurencija, ali za manje para
ali je isto tako cinjenica da nemaju dobru kontrolu kvaliteta i da nisu svi dovoljno dobri
ali ja sam to sve pokazao na klipovima, izricito rekao koji je uredjaj dobar, a koji los i koji mi se ne svidja, videlo se i kakve gluposti ne rade i sta secka, ali i sta radi kako treba i gomila ljudi je zbog mojih klipova odustala od kupovine i zahvalia mi se, jer sam pokazao lose stvari, ali su oni koji to mogu da prebole kupili uredjaje...
svako ko je dovoljno pametan je uspeo da zakljuci kada ne preporucujem neki uredjaj sa klipa, a kada preporucujem
tako da ne krivi mene za svoje lose procene i mani se primitivizma i nemoj da pricas o necemu, ako pre toga nisi to pogledao
da se nisu rotsildi upetljali sa komtrejdom da *****u nebeski srpski narod?