Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

ma moci ce videcete cim je intel platforma - pronacice nacin da preinstaliraju samo polako...

za tablete sa ARM procesorima ne moze (sem Win RT-a koji je za ARM)

Poslednja izmena:
probotzor, koje sve 3G modeme podržava ovaj model? Ja znam za onaj koji si ti testirao, ZTE mf190, ima ga u oglasima za oko 1000 din, pa me interesuje konkretno za njega, podržava li micro sim?

ne podrzava micro sim,ali imas je mislim da kupis onu protezu za micro sim sa kojom ga ubacis u obican

napisao sam koje modele podrzava na nekoj od prethodnih strana,ne znam napamet sad

nema veze,otvorio sam ja temu za l7,ali vidim da jos nije preterano aktivna,pa cu kaciti i ovde uporedo jos neko vreme

btw potukao je asus memo pad hd7 na benchmarksima,a kosta skoro duplo manje

Ispipao sam oba tableta maloprije u Tehnomaniji u NS, i prijatno sam iznenađen. Osim malo sitnijih tastera i njihovog pomalo neobičnog rasporeda, djeluju sasvim korektne izrade. Oba su imali aktivnih mali milion aplikacija, mora da je neko testirao RAM. :D

Proverio sam koje modeme podržava, ima spisak koji se nalazi u podešavanjima, baš kao što je kolega Kiwi napisao. :)

uvek je najsigurnija karta mf190,a i najcesce ga prodaju
ja sam moj kupio polovan za 700 din

Da li je neko drzao tablet na punjenu 4-5 sati pre prvog ukljucivanja?

ja nisam,posto mi je stigao polunapunjen
ali sam ga posle toga punio oko 5 sati sigurno svaki put

Napuni se relativno brzo, mene je iznenadila brzina punjenja, mislim da se napuni za manje od dva sata, nisam merio ali tako piše u svim testovima.
Da, taj ZTE mf190 je možda i najsigurnije i najbolje uzeti, ima ga u oglasima na KP svi su 1000 din, ove ostale sa spiska sam tražio takodje na KP ali nisam uspeo da ih pronadjem. Nijedan modem nema slot za micro/nano sim karticu koliko znam, tako da ću videti ako budem uzimao modem da uzmem i adapter za micro sim.

@ avox: a šta treba na TVu uraditi pre samog povezivanja? Pokušao bih tako da povežem moj Lenovo A8 i LG SmartTV - kad odem u Display ovog tableta, imam opciju CAST SCREEN. Kad enejblujem tu opciju, piše mi "No nearby devices found". Mada, možda i ne mogu to da uradim sa ovom kombinacijom?

EDIT: aha, pronašao sam :)
To use the Miracast™/Intel’s WiDi function
SMART ➾ Settings ➙ NETWORK ➙ Miracast™/Intel’s WiDi

Radi lepo, mada slika kasni par sekundi (verovatno je razlog krš Poštin ruter :( )

Poslednja izmena:
Na tv-u treba da imas miracast opciju. Ako tv nema wifi, onda sigurno nemas ni tu opciju. Takodje ne mora da znaci da ako imas wifi , tv podrzava miracast :)

Generalno nema mnogo televizora sa ovom opcijom ,ali ima ovaj uredjaj koji ce ti omoguciti wireless display

http://www.prestigio.com/catalogue/MultiCenters/Miracast_Dongle_PMD1

Miracast ne radi preko rootera. To je direktna konekcija sa tv-om preko wifi-a. I kod mene kasni, moze da se vidi i na videu.

Poslednja izmena:
Hvala za dodatni info ;)

Ja pokušavam da pronadjem u podešavanjima TV-a ali bezuspešno za sada.

Koji TV?

Nazad
Vrh Dno