ed_hunter3
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.05.2015
- Poena
- 130
mozda si vec pisao o tome, ali sto ti bleji ovo Machinima pre svakog videa?
mozda si vec pisao o tome, ali sto ti bleji ovo Machinima pre svakog videa?
ah kad bi ljudi koristili smartfone, za to sto treba, a ne i za igrice, onda bi svaki bio odlican, pa i ovaj tesla
Eto npr ja, jedino igrice koje igram je soiliter i candy crush, ili kako se vec zove. Ali znam vecinu ljudi iz okruzenja koji ne igraju nikakve igrice i imaju naprimer samsung galaxy s5
Mislim da bi vecini, mozda i meni bio dovoljan hardwer od ovog tesla telefona. No jedino je kod mene problem da volim uvek high end telefon,
Zasto bi neko morao da igra igrice da bi imao dobar telefon ili kompjuter.
Postoje mnogo drugih poslovnih radnje koje je mnogo lagodnije, lakse , brze odraditi na s5 nego na s2.(lupio primere).
Igra je postala zahtevnija, pre godinu dana je letela na Nexusu 7 iz 2013. a sad ume da uspori kad ima dosta kola na ekranu. Doduse na telefonu(Ascend G620S) radi odlicno. Sto se tice tesla telefona, comtrade mu je naduvao cenu, u MTS-u je preskup.
Iz kog razloga nabavjaš high end uredjaje ako ne koristiš njihov potencijal?
Iz kog razloga ih kupuješ, šta kažeš sebi kada ih kupiš, zašto si se odlučio da uzmeš flagship a ne neki manje skup uredjaj koji takodje zadovoljava tvoje potrebe?
Ne kritikujem ništa. Samo me zanima.
Hvala, i ispod su genijalni.
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari