Šta je novo?

Tesla Smartphone 6 (iNew 7)

mozda si vec pisao o tome, ali sto ti bleji ovo Machinima pre svakog videa?

..... strani placenik....

haha za rr3 si rekao: izgleda mi da asfalt radi nekako malo bolje od ovoga :D ahahaha pa igra je apsolutno neigriva :D igra izasla u februaru 2013. godine, alo. o cemu mi pricamo ovde?

pa istina je da asfalt radi bolje :D nisam rekao nista pogresno
ja sam igao ac unity sa 15 fps
meni je sve igrivo :D

ja sam digo ruke od igranja na smartfonu i kupio vitu. znam da li imam visoke standarde, vrv ne, ali brate moj.... pritom vita na zahtevnijim igrama ima ponekad ispod 30 fps-a kad je frka i to mi smeta, ali ovo....

Poslednja izmena:
E da te sad cuje Mashinima,oma bi raskinuli ugovor...

raskinuo bih ja sam, al sam vezan jos 2 godine
mnogo je bolje preko adsensa monetizovati klipove, ali pre godinu dana kada sam postao partner, to nije moglo iz srbije :/

ne mogu samo da shvatim zasto secka real racing 3
imao sam asus memo pad hd 7 pre dve godine, koj ima losiji procesor i samo 1gb rama, pa nije seckalo na njemu, a gurao je igru na istoj rezoluciji

edit: sad vidim da taj memopad ima dosta bolji graficki cip

Poslednja izmena:
Igra je postala zahtevnija, pre godinu dana je letela na Nexusu 7 iz 2013. a sad ume da uspori kad ima dosta kola na ekranu. Doduse na telefonu(Ascend G620S) radi odlicno. Sto se tice tesla telefona, comtrade mu je naduvao cenu, u MTS-u je preskup.

meni se cini da je definitivno graficki cip u pitanju
kada bolje pogledam, cak i najslabiji od tesla tableta je imao PowerVR SGX544 koji je bolji cip od ovog i na svima njima je igrica radila dobro
na nekim tabletima je asfalt kocio, ali ovo mi je prvi put da se desi da asfalt bolje radi

ah kad bi ljudi koristili smartfone, za to sto treba, a ne i za igrice, onda bi svaki bio odlican, pa i ovaj tesla

Kako misliš ne i za igrice. Od začetka su igrice i telefoni povezani. N gage nokia i slični telefoni su to gurali još pre deset i više godina.

Neko ko se ne igra na telefonu ništa pametno neće saznati na osnovu toga kako rade igrice. MT6582 ima poznato očajan gpu, pa nema neke svrhe ni gledati koliko loše rade igre na njemu.

ali nekom ko se ne igra, posao zavrsava i neki obiciniji telefon i onda nema ni svrhe benchmarkovati niti raditi bilo sta
on uzme telefon, vidi da radi lepo i cao, a to da li je unutra ovo ili ono ga bas i ne interesuje, jer nema zasto

Upravo. A ako ćeš da se igraš svakako nećeš ni gledati telefon koji ima lošiji gpu i od galaxyja S3 od pre tri godine.

A sto nema nikoga iz CT-a da se javi na ovu temu? Tamo na prvih par strana se javio covek.....sad ga nema nista da kaze? Toliko pitanja je postavljeno.....

Ima jedan clan koji se predstavlja kao dama. Pisao/pisala je ovde pre neki dan. Kapiram da je zaposlen/zaposlena tamo u marketingu ili kao pr pa ne zna odgovore na strucna pitanja

Eto npr ja, jedino igrice koje igram je soiliter i candy crush, ili kako se vec zove. Ali znam vecinu ljudi iz okruzenja koji ne igraju nikakve igrice i imaju naprimer samsung galaxy s5
Mislim da bi vecini, mozda i meni bio dovoljan hardwer od ovog tesla telefona. No jedino je kod mene problem da volim uvek high end telefon,

Poslednja izmena:
Eto npr ja, jedino igrice koje igram je soiliter i candy crush, ili kako se vec zove. Ali znam vecinu ljudi iz okruzenja koji ne igraju nikakve igrice i imaju naprimer samsung galaxy s5
Mislim da bi vecini, mozda i meni bio dovoljan hardwer od ovog tesla telefona. No jedino je kod mene problem da volim uvek high end telefon,

Iz kog razloga nabavjaš high end uredjaje ako ne koristiš njihov potencijal?
Iz kog razloga ih kupuješ, šta kažeš sebi kada ih kupiš, zašto si se odlučio da uzmeš flagship a ne neki manje skup uredjaj koji takodje zadovoljava tvoje potrebe?

Ne kritikujem ništa. Samo me zanima.

Zasto bi neko morao da igra igrice da bi imao dobar telefon ili kompjuter.
Postoje mnogo drugih poslovnih radnje koje je mnogo lagodnije, lakse , brze odraditi na s5 nego na s2.(lupio primere).

Zasto bi neko morao da igra igrice da bi imao dobar telefon ili kompjuter.
Postoje mnogo drugih poslovnih radnje koje je mnogo lagodnije, lakse , brze odraditi na s5 nego na s2.(lupio primere).

Upravo. VIP me zeza vec 40+ dana za Z3 koji sam uzeo i na garanciji je a slepci su mi dali Blade G da koristim. Sva sreca pa sam sastavio jedan ceo S3 od ovih delova sto imam, jer Blade G koji je sad vec zastareo hardver, mnogo se bori sa memorijom da otvori makar i novu poruku na vajberu. A proizvodjaci softvera su poceli isto sto i na PC masinama, da iz nekog razloga aplikacije koje rade isto sto i pre tri godine, sada traze 10x vise rama i CPU snage.

generalno, android je poceo da dozivljava nesto lose, a to je da se hardver koji je mnogo ubrzao u odnosu na softver, sada biva opterecen maksimalno, a play store ocigledno svima dozvoljava da pravi aplikacije. Lose kodiranje, memory leak, ogromni zahtevi za cache .. da ne spominjem "free" igre koje su postale roto-reklame, vise nisu igrice. fakticki sve "free" igrice su ili "plati da otvoris poslednja tri nivoa" ili "skloni 12 reklama da kliknes na jednu stvar"

Igra je postala zahtevnija, pre godinu dana je letela na Nexusu 7 iz 2013. a sad ume da uspori kad ima dosta kola na ekranu. Doduse na telefonu(Ascend G620S) radi odlicno. Sto se tice tesla telefona, comtrade mu je naduvao cenu, u MTS-u je preskup.

A gde ima u mts-u Tesla , po radnjama njihovim ili ? Posto gledam sada sajt njihov tu nema ?

Iz kog razloga nabavjaš high end uredjaje ako ne koristiš njihov potencijal?
Iz kog razloga ih kupuješ, šta kažeš sebi kada ih kupiš, zašto si se odlučio da uzmeš flagship a ne neki manje skup uredjaj koji takodje zadovoljava tvoje potrebe?

Ne kritikujem ništa. Samo me zanima.

Upravo je weasel odgovorio umesto mene. Ja ne kazem da ne iskoriscavam potencijal, ali ne kroz igrice, isto tako igrice ne igram ni na PC, imao sam Xbox, nisam odigrao ni prvi deo od halo igrice, i prodao sam ga.

Pa sto si ga uopste i uzimao onda? Ajd da je neki kinez pa da razumem... :D

Hvala, i ispod su genijalni.

609fc81b9748db7219def724826e809f.jpg

2629494ae884c6ac0b82774c2b6959b1.jpg

Neka vas ne čude ovakvi komentari. Comtrade plaća veliku lovu Telegrafu za reklame i Veskove autorske tekstove. Čak i ako malo zavirite u druge tekstove, gde se neki uređaj preporučuje, videćete da linkovi vode uvek ka Comtrade sajtu. Takođe, probajte da okačite tamo neki komentar koji nije hvalospev TESLA tableta i telefona i videćete da se nikada neće pojaviti na stranici. Telegraf je kao pijaca, plati određenu cifru i oni će objaviti da si ti bog i da ljudi treba tebi da se klanjaju. Mentalno raspala nacija najviše posećuje takve tabloidne portale i aplikacije i nije ni čudo da imamo ovakve imbecilne komentare, kao na slikama iznad. Ja ih zaobilazim kao sredstvo informisanja, jer je očigledno da su tekstovi namenjeni informatičko nepismenoj naciji, koja ni ne želi da nauči nešto novo ;).

meni su smesni ovi strucnjaci na komentarima sto raspravljaju o soniju

Petak i subotu sam bio u gradu po ceo dan poslom, usao sam u vise radnji gde je bilo Tesla promoterki,Usce, Delta, Emmezeta i jos par lokacija, naisao na njihove sefove koji ih obilaze, na nekoliko ljudi iz Comtrade koji su tu bili zbog Tesla telefona i sta je jako zanimljivo svi ga hvale, za klasu iznad svoje cene........Niko od njih nekoristi Tesla telefon, promoteri ga imaju kod sebe ali bez kartice, koriste svoj telefon, neku devojku sam video u Delti mislim da im je sefica nosi Iphone isto tako i ljudi iz Comtrade ili nekog Tesla tima kako ga ovde nazivaju niko ne nosi Teslu.
Ako je najbolji onda bi svi oni trebali da ga koriste......

Vrh Dno