Šta je novo?

Tesla Smartphone 6 (iNew 7)

Kakve su to cene kod provajdera,sunce ti? o_O

Sad dobio ponudu od O2 provajdera u Nemackoj,Samsung GalaxyS6 32GB + gratis Samsung tablet (prva 3 meseca free,preostala 21=23e mesecno),no limit calls na sve mobilne i fiksne,1GB LTE net bla bla...

Sto je mnogo,mnogo je....

Ekstra tarifa. Toliko je dobra da bih kupio samsung na ugovor! Haha

Ni ja nisam ljubitelj Samsunga ali sam se malo zamislio na ovu ponudu... 3 pakle cigara mesecno i imas fon i tablet...

Secam se kada sam radio u Telenoru bese ZTE Blade 3 koji je onda bio solidan mid range fon (i koji jos uvek koristim na poslu) za par hiljada din + 1200 mesecno gde si dobijao neku normalnu tarifu minuta/poruka + net...
Centralni magacin je konstantno bio prazan,nisu mogli "navuci" dovoljne kolicine koliko je bio trazen,kao i neki Huawei pa kasnije poceli i one Alcatel-Telenor fonove...
Recimo da je to bila ok ponuda u to vreme... ovo je apsurdno...

Poslednja izmena:
To je poslednja normalna ponuda kod nasih operatera. Odnosno, još jedna generacija telefona nekih 6-7 meseci kasnije se mogla uzeti za razumnu cifru i tu je bio kraj. Od tada je apsolutno neisplativo uzeti telefon na taj nacin u SRB.

Da sumiramo... Ovo je neki prepakovani new now kung fu telefon koji košta 15.000 dinara, lupili mu Tesla nalepnicu i prodaju za 25.000 dinara?

Ako je tako, čemu dalje diskusija? Zaobilaziti "proizvod" u širokom luku.

Edit: Sad videh tabelu sa cenom kod VIPa i MTSa... Aaaaaaaaaaaaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaahaha!

Poslednja izmena:
@ed_hunter

Treci komentar posle tvog objasnjava zasto je potrebna prva strana teksta. Ne vidim ja problem i nista lose u teksu koji je bench objavio - naprotiv, tekst je vise nego korektan. Problem su botovi (bilo hvalisavci, bilo pljuvaci) koji komentarisu iz krajnje de8ilnih motiva. Jos veci problem je "poslovna logika" CT-a. Nit je poslovna, nit je logika.

Poslednja izmena:
Zao mi je sto je tako... bas posle ZTE hita sam napustio Telenor i krenuo u pripreme za inostranstvo...

Ali to je pravi primer poslovanja,kada ti ne stignes da izvadis karton iz dostavnog vozila,vec je oteto sve :)
Secam se da sam trazio za moju poslovnicu oko minimum 300 kom nedeljno a stigne mi 10,prnulo u Bg i NS sve...

Ne razumem zasto CT to nije uradio... neka stavi cistu zaradu da ima 10e po uredjaju,paket slican kao ZTE hit i da vidis belaja... usput se priprema Tesla xyz i tako u krug...
Ovo vuce na srpsku logiku,daj da oderemo i da se obogatimo u prvom krugu...

Poslednja izmena:
Jao sto ti lepi nokti... :D

Nista im ne fali,izvlacim temu iz "dark side".. :D

Zanimljivomkoliko cesto nije hteo da zumira odmah ili predje na drugi desktop, nego iz nekoliko puta.Ne moze da zumira Benchmark sajt.
Moje misljenje je da ce veoma brzo ovaj telefon da se prodaje bez vaucera po ceni od 19990 pa i nize.

stvarno ne znam sto nije heo da zumira bench

a ovo za prelazak je mozda problem sto sam drzao u ovom drzacu pa je malo bio preko ekrana, u portraid modu radi dobro

Mozda, mada taj Microlab zvucnik cini mi se md220 je extra necemo krivicu na njega dare acujemo:) malo sale

procitah negde da ce izaci model 3 i model 9 sto znaci da je 6 srednja kategorija....

Neko pomenu ovde kako je preslikana verzija nekof kineskog brenda,isao da vidim...
Koja fleska,ne da su isti,nego pljunuti blizanci,da ne poverujes da su nesto promenili i stavili nesto svoje.mene bi bilo sramota sunce ti
U danasnje vreme sa informacijama koje kruze u sekundi aman
Sta ce jos sve proci ovde kod nad i dokle vise

procitah negde da ce izaci model 3 i model 9 sto znaci da je 6 srednja kategorija....

ja se nadam da ce serija 3 biti neki telefon od 4 inca sa intelom i razumnom cenom
poznajem dosta ljudi koji bi takav uredjaj nosili kao drugi ili poslovni telefon

ali pazite, pada mi jos nesto na pamet...znate onu vrstu marketinga gde se predstave 3 proizvoda, tj. ponude 3 opcije?
recimo kokice u bioskopu

imate male, srednje i velike
male kostaju dolar, srednje su 50 posto vece od malih i kostaju 2,5 dolara, a velike su tri puta vece od malih i kostaju 3 dolara

i u sustini se na trziste namerno izlazi sa 3 proizvoda, od kojih se u startu planira da se prodaju samo prvi i treci, a drugi ko kupi, kupio je

nije da mislim da je to slucaj, ali mi upravo zbog serije 3,6,9 ta prica pada na pamet

Poslednja izmena:
Ima logike.... Ali kako su krenuli cini mi se da niko nece hteti u njihov bioskop
Sem one stare fore kao u skoli da sve teraju u bioskop tj terace distribuciju zeleznicu prosvetu itd da idu u bioskop ovaj put :)

Šta zna Tesla šta je SAR, a i glupi Srbi, šta znaju oni šta je šta je SAR. Svi ti kanceri su od bombardovanja ionako.

Ne zna inew, ne zna Tesla. :)

Kakvo lepo ime u negativnom kontekstu mora da se pominje. Zbog alave kompanije.

Poslednja izmena:
ja stvarno ne znam, nigde ne pise to

mozda bude pisalo u casopisu connect eventualno, ako se secam, oni nekada napisu to

edit:
evo ovo sam nasao za inew v7

SAR 0.76w / kg ako mislis na to

Poslednja izmena:
ja stvarno ne znam, nigde ne pise to

mozda bude pisalo u casopisu connect eventualno, ako se secam, oni nekada napisu to

edit:
evo ovo sam nasao za inew v7

SAR 0.76w / kg ako mislis na to
Da, na to mislim. Mora da pise negde na pakovanju ili unutra gde je uputstvo. To je obavezno, ne smeju izostaviti.

ne pise na telefonu, na bateriji niti ispod baterije
takodje nisam primetio ni u quick start guideu koji se dobija u kutiji

Ma o tom SARu vec vise niko ne vodi racuna. Rak vamo tamo, nije bitno.

Još malo pa će da košta koliko sam ja platio Z2. XD

Nazad
Vrh Dno