Šta je novo?

Tesla Smartphone 6 (iNew 7)

Meni je smešno da neko čita Telegraf. :D

Ne nervirajte se oko botova, nema te hvalospeve koja će da navede nekoga da pukne tolike pare za prepakovani iNew.

Petak i subotu sam bio u gradu po ceo dan poslom, usao sam u vise radnji gde je bilo Tesla promoterki,Usce, Delta, Emmezeta i jos par lokacija, naisao na njihove sefove koji ih obilaze, na nekoliko ljudi iz Comtrade koji su tu bili zbog Tesla telefona i sta je jako zanimljivo svi ga hvale, za klasu iznad svoje cene........Niko od njih nekoristi Tesla telefon, promoteri ga imaju kod sebe ali bez kartice, koriste svoj telefon, neku devojku sam video u Delti mislim da im je sefica nosi Iphone isto tako i ljudi iz Comtrade ili nekog Tesla tima kako ga ovde nazivaju niko ne nosi Teslu.
Ako je najbolji onda bi svi oni trebali da ga koriste......
Ne nose, da bi bilo više za narod.
Žrtvuju se pa plate više za gori telefon zbog nas.

Neka vas ne čude ovakvi komentari. Comtrade plaća veliku lovu Telegrafu za reklame i Veskove autorske tekstove. Čak i ako malo zavirite u druge tekstove, gde se neki uređaj preporučuje, videćete da linkovi vode uvek ka Comtrade sajtu. Takođe, probajte da okačite tamo neki komentar koji nije hvalospev TESLA tableta i telefona i videćete da se nikada neće pojaviti na stranici. Telegraf je kao pijaca, plati određenu cifru i oni će objaviti da si ti bog i da ljudi treba tebi da se klanjaju. Mentalno raspala nacija najviše posećuje takve tabloidne portale i aplikacije i nije ni čudo da imamo ovakve imbecilne komentare, kao na slikama iznad. Ja ih zaobilazim kao sredstvo informisanja, jer je očigledno da su tekstovi namenjeni informatičko nepismenoj naciji, koja ni ne želi da nauči nešto novo ;).
Comtrade je vlasnik telegrafa tako da nema sta da placa. Normalno je da reklamiraju sebe ali ne na nacin kako to rade.

Mene je pre neki dan zvao kum iz Toronta da pita kakav je to Tesla telefon pošto se par kolega kod njega na poslu raspituje za taj telefon.
Oni su čuli za Tesla automobile pa misle da je i ovaj telefon vrhunski. Vrlo brzo sam mu objasnio kakav je Tesla telefon.

Pratim redovno Hrvatske IT časopise i tamo npr. imate isto tako neke šklj domaće brendove Zoppo, NOA ...
Uglavnom NOA X81 za nekih 220€ ima sličan dizajn, 1080p ekran OGS, Octa Core, 2GB RAM i 18Mpix kameru sa f2.0 Sony senzorom. I u paketu ide i njihov smartwatch.
Bez smartwatch-a je oko 180€. Oduzmi 25% za PDV, daj našim carinicima jednu Milku i eto 10x boljeg telefona za duplo manje para.

Likovi iz Zagrebačke firme Hangar18 poruče od Dodgee-a taj telefon, ovi mu nalepe NOA oznaku i eto ti ga. Sledeći model će biti flagship, a uzeće neki Meizu MX4 klon i nalepiti svoje oznake. Treba da stigne u avgustu.
http://mob.hr/noa-x81-recenzija/

Poslednja izmena:
Pratim redovno Hrvatske IT časopise i tamo npr. imate isto tako neke šklj domaće brendove Zoppo, NOA ...
Uglavnom NOA X81 za nekih 220€ ima sličan dizajn, 1080p ekran OGS, Octa Core, 2GB RAM i 18Mpix kameru sa f2.0 Sony senzorom. I u paketu ide i njihov smartwatch.
Bez smartwatch-a je oko 180€. Oduzmi 25% za PDV, daj našim carinicima jednu Milku i eto 10x boljeg telefona za duplo manje para.

Likovi iz Zagrebačke firme Hangar18 poruče od Dodgee-a taj telefon, ovi mu nalepe NOA oznaku i eto ti ga. Sledeći model će biti flagship, a uzeće neki Meizu MX4 klon i nalepiti svoje oznake. Treba da stigne u avgustu.
http://mob.hr/noa-x81-recenzija/

ZOPO nije hrvatski re-brend vec kineski redovan brend. ZOPO je kineska firma koja svakog trenutka napreduje, pravi izuzetno kvalitetne uredjaje, imaju kvalitetan RnD i product testing, a ja kao vlasnik do sada dva njihova telefona mogu da kazem samo najbolje o toj firmi. Jesu u sustini kineski telefon na MTK platformi ali oni to rade veoma dobro i pritom ne prodaju sarene laze kao Xiaomi, Meizu, OPPO, 1+ i slicni koji bi da se igraju "Apple-a" u kini.

ZOPO nije hrvatski re-brend vec kineski redovan brend. ZOPO je kineska firma koja svakog trenutka napreduje, pravi izuzetno kvalitetne uredjaje, imaju kvalitetan RnD i product testing, a ja kao vlasnik do sada dva njihova telefona mogu da kazem samo najbolje o toj firmi. Jesu u sustini kineski telefon na MTK platformi ali oni to rade veoma dobro i pritom ne prodaju sarene laze kao Xiaomi, Meizu, OPPO, 1+ i slicni koji bi da se igraju "Apple-a" u kini.

ZOPO je kineski telefon ozbiljne kineske firme i uskoro će biti zvanično i u Srbiji.

Ako se već poredi sa Teslom u rangu do 200 evra je http://goo.gl/azaZxX (MT6595M 2.0 GHz Octa Core, 3GB RAM, 16GB ROM, 5.5 Inch IPS FHD Screen 1920*1080p, 14MP Rear, 5MP Front Camera)

Ne verujem da će biti ova cena kod nas ali videćemo...,)

Ma taj zopo je prevara. Od kineza priznajem samo coolpad,meizu,huawei,zte i xiaomi a od polukineza asus i htc.

Poslednja izmena:
...ode ova tema kvragu....

Niko ovde nema nista protiv samog telefona. Ovde ljudi imaju protiv toga da ih neko pravi ovcama kada istu stvar mogu da kupe za manje pare, niko nije lud da pretplacuje natpis na fonu. Takodje po mom misljenju, redakcija bi trebala da napise kad joj stigne na review ovakav fon ili tablet, poreklo istog, odnosno kineza od koga je uzet, tj. originalni naziv fona kako bi ljudi koji hoce da kupe imali izbor. Uostalom ako ljudi hoce kvalitet tu im je i BlackBerry ako ne podnose Android telefone.

Poslednja izmena:
Da, i meni je neobično, i zameram to redakciji, što nisu naveli poreklo tj original telefon...

Nije tema otišla kvragu, ja sam taj NOA/Dodgee tel pomenuo jer sam očekivao da ovaj TESLA bude takav za ove pare. Brend je nepoznat, manje-više, i kao takav mora ući na određeno tržište (telefonsko u ovom slučaju) sa velikim BANG-om. Ovo što su ponudili je kao kad upališ feleričnu petardu, a ona se "upuva" umesto da pukne :D. Cena se zna već jako dugo i čim sam je prvi put video pomislio sam "ovo će biti ili jako dobro, ili su ga žestoko precenili".

Poslednja izmena:
Cena u radnji je 200 evra,ako se uzme preko operatera ,ako ga daju,preko oglasa cena nece preci oko 150 evra mozda par evra gore sto je vec OK cena.

zar nisi video cene kod operatera? preko 23k dinara u najjeftinijoj tarifi kod vipa

Znaci ako zelis da kupis fon u Srbiji po njegovoj realnoj trzisnoj ceni treba da sacekas da "izadje" kod operatera i da Pera Petrovic "digne" fon i stavi u oglase?
HELL,YEAH!

Šta si očekivao od teme? Agresivan marketing, neistine, laži, obmane korisnika, plaćeni članci po novinama kao i botovski komentari koji vređaju IQ... Šta si drugo očekivao kao reakciju?

Ocekivao sam da se javi CosmicDawn i da odgovore na neka pitanja. Mozda mi je promaklo u silnom trolovanju teme...

Znaci ako zelis da kupis fon u Srbiji po njegovoj realnoj trzisnoj ceni treba da sacekas da "izadje" kod operatera i da Pera Petrovic "digne" fon i stavi u oglase?
HELL,YEAH!

Nažalost u suštini to je to, jedino tako se kod nas mogu povoljno kupiti telefoni.

Tako izgleda,mislio Sam uopste preko oglasa,toliko pominjani g2 u radnjama kosta 375evra,jel to njegova realna cena ,naravno da nije.

Ocekivao sam da se javi CosmicDawn i da odgovore na neka pitanja. Mozda mi je promaklo u silnom trolovanju teme...

Za mene novajliju... Dotični je?

Sad sam pronašao...

Odgovore na koja pitanja kada je stvar sa INew v7 više nego očigledna i istinita.

Poslednja izmena:
Kupite na netu, 120e + carina, pdv i nesto sitno postine usluge. Dobijes telefon za 20 000 bez garancije. Cena nije strasna ali meni jako smeta sto dizu sebe govoreci da su ucestvovali u njegovom dizajniranju itd.

I mene je iznerviralo kad sam procitao da su oni dizajnirali telefon.
Gresis, manje od 20 k, mislim bi izaslo sve ukupno oko 16 k.

Vrh Dno