jel moguce?
pravi je bezobrazluk to sto se desava
koliko pratim temu, izgleda da ne postoji ni jedan primerak ovog tableta uzet preko mts, a da mu nista ne fali
Ugasio sam automatsku vremensku zonu i automatsko podesavanje vremena preko mreže. Sada je sve u redu. HVALA.
Bojim se da silno gresis ne postoji ni jedan primerak ovog tableta bilo gde kupljen, a da mu nesto ne fali
Mislim nemoj da se ljutis i da me shvatis pogresno, ali ti si imao primerak na testu 7 dana, pitanje je sem testova koje si uradio da li si ga aktivno koristio kao ja, a ako nista drugo imao bi manu pogresnog update androida, tako da eto jedan razlog vise da nema sanse da je to do mts, narucito sto mts nije nista radio sa samim tabletom pa ni zakljucao mreze, e ako ides tom logikom falicne im je isporucila kompanija koja ih proizvodi.primerak koji sam imao na testu nije imao probleme
vidim ovde jedan ili dva korisnika isto nemaju problema
znam par ljudi koji su ga kupili u radnji i nemaju problema, pa sam zato zakljucio da je najvise felericnih iz mts, jer se ovde pretezno zale ljudi koji su uzeli u mts
Ja ga koristim vise od 3 nedelje, uzet preko MTS, radi kako treba. Ono sto sam primetio je da je moj primerak starija serija od nekih koji su stavili screenshot ovde (about). Mozda je stvarno do serije tableta, cajnizi to stancuju na nedeljnom nivou.
Meni GPS nasao za manje od 45s satelite i radi odlicno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari