djalf
- DJ u penziji -
- Učlanjen(a)
- 27.11.2004
- Poena
- 2,645
Isto, ne interesuje me da gubim vreme na te gluposti.Na Temu sam obavio svega par kupovina (do najnovijih dešavanja mi je Aliexpress bio generalno bolji izbor).
Ja sam od onih koji na Aliexpress uđe jednom dnevno da pokupi novčiće, i to je sve. Kupovine obavljam ciljano, tad kada mi nešto treba nađem gde je najpovoljnije u tom momentu i ako se može dodatno sniziti cena sa novčićima snizim je i obavljeno.
Šta bi bila odgovarajuća strategija za Temu? Ako je ima naravno.
Ne želim da visim u aplikaciji, igram igrice skupljam džiđža bidže i hranim šopingholičara u sebi.
Dakle zanima me kad nešto pazarim da obavim stvar po mogućnosti što brže i povoljnije uz minimalno robovanje sistemu.
1. Temu ne pokazuj ženi 😉
2. Koristi preko browsera, aplikacija je toliko dosadna sa iskačućim prozorima i "promocijama" da je to neverovatno, ja je deinstalirao.
3. Ima da se nađu iste stvari na primer USB fioke za 2,5" HDD koštaju isto pa i manje, adapteri za video kablove itd. a nema nikakve naplate kada to stigne tako da bolje da platiš malo više nego da čekaš tombolu naših ćacija, lutrijskog tipa.
Baciš pogled kod nas koje su cene ako je mala razlika gledaš da li plaćaš isporuku ovde jer poštarine u lokalu koštaju kao da dolaze van Mlečnog puta a sa Temu ti je free.