Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Jel ti nas zezaš? Odakle ti ideja da ljudi sa ovog foruma ne znaju da razlikuju originalni telefon od kopije? Prvo cena za Galaxy A56 na Temu nije ništa manja nego regularna cena po našim prodavnicama, čak je viša od naših prodavnica koje valjaju telefone na crno. Drugo, mnogima ovde to nije prvi Samsung telefon koji drže u rukama i odmah na prvu bi videli razliku između OneUI i kineskog androida koji ima samo ikonice koje liče na Samsung. Treće, da postoji verzija Galaxy A56 sa drugačijim hardverom, do sad bi se znalo, kao što se zna da postoji indijska verzija sa 12 gb rama, a koja se nije prodavala regularno u Evropi. Mnogi ljudi sa ovog foruma imaju baš tu indijsku verziju koja se prodavala po oglasima.

I sad ćeš da kupiš na Temu taj telefon? Toliko se iscimaše ljudi da ti odgovore, a sad da odeš i kupiš ga za manje para u lokalnoj prodavnici... ne ide 🙂
Pitao sam ko je dobio preko flashsale, imam neke koji to na Temu klikaju pa čisto da im prenesem, da ne budu razocarani.
Mozda se varam, kada se pojavio kod nas Temu mislim da nisu ni imali "krštene" telefone u prodaji.

Koje QQQQ Ultimate rewards uzimate? Izbor nije preveli, pa bih da cujem sta ljudi generalno uzimaju, sta je dobro, isplativo i slicno.
Ja sam za sada uzeo Logitech G502, neke radne cipele koje su, malo je reci, katastrofa. U ovom krugu me ceka Philips OneBlade QP1424 i Ajazz AK820 tastatura.
Nudi mi se neki EAGET 1TB 3.0 eksterni hard disk koji je zapravo 2x500gb, ali nisam siguran koliko je pametno imati temu proizvod ovog tipa za neki bitniji backup.
S obzirom da za nekih 1100-1200 dinara je moguce uzeti tu ultimate nagradu nema razloga ne koristiti QQQQ kad god izadje kao opcija.

100%.
Jedini razlog zašto "valjaju" UAE verzije telefona je što je to teritorija sa 0% uvozno/izvozne takse pa im je verovatno papirološki lakše da ih odatle posle "šaltaju" po svetu srećnim dobitnicima.
Zato i pitam, znam da od početka nemaju tih nekih brendova, tipa Ugreen nije bio pa sada ima, onda za različite regione imaju različitu ponudu.

Temu je inace sinonim za orginalnu robu i proizvode, izvinjavam se što sam posumnjao u realne spec. telefona.

Temu je inace sinonim za orginalnu robu i proizvode, izvinjavam se što sam posumnjao u realne spec. telefona.
Aj da budem politički nekorektna, koga zabole šta je pod haubom za 99 dinara?
Ja ni domaćim uvoznicima ne verujem, pola patika u legit prodavnicama replike izuzetno lošeg kvaliteta, o tehničkoj robi da ne govorim, meni lično se Žaomi kupljen od ovlašćenog uvoznika pokvario dvaput u nepunih godinu dana (i to ne isti uređaj, što je još komičnije, crkao prvi, zamenjen, crkao i drugi), pa ću se tangiram za nešto što mi stiže kao poklon, bukvalno 8 dinara skuplje od pakle Orbita? O bre bože...

Ne znam samo da li primećuješ koliko si iritantan. Dve strane već spamuješ neku fiks ideju i teoriju zavere da su telefoni preko flashsale na Temu fejk i da potencijalno imaju neproverene i lažne komponente. Onda dođu ljudi koji su dobili i kupili telefone na Temu, uključujući i mene, odgovore ti na pitanje u više navrata i okače skrinšotove testova za koje si pitao i faktualno potvrde da su telefoni originalni i bez problema - ti se i dalje nastavljaš sa ponovljenim, bespotrebnim i ciničnim komentarima. Čemu prijatelju? Produžiš dalje samo i to je to...

Ne znam samo da li primećuješ koliko si iritantan. Dve strane već spamuješ neku fiks ideju i teoriju zavere da su telefoni preko flashsale na Temu fejk i da potencijalno imaju neproverene i lažne komponente. Onda dođu ljudi koji su dobili i kupili telefone na Temu, uključujući i mene, odgovore ti na pitanje u više navrata i okače skrinšotove testova za koje si pitao i faktualno potvrde da su telefoni originalni i bez problema - ti se i dalje nastavljaš sa ponovljenim, bespotrebnim i ciničnim komentarima. Čemu prijatelju? Produžiš dalje samo i to je to...
Pitao sam da se uradi bench, usput čestitao svim koji su osvojili neku nagradu. Na kraju se okači screenshot nakon 75 poruka, a za mene je to kao da sam kupio nešto preko interneta sa buvlje pijace, zato sam i pitao na kraju krajeva. Nebitno u zdravlju ga koristili.

Sve što kupiš na Temu je originalno. Ako imaš drugačiju informciju postavi ovde neki dokaz kako bi i mi znali.
Ukoliko kupiš nešto na Temu i smatraš da nije originalno, vrati i vratiće ti novac. Toliko je jednostavno.

Nisu neki sitni pilićari da pokušaju da ućare na po koji evro. Pogledaj ko je vlasnik i koliko vredi (preko 140 milijardi $).

Trenutno imamo koristi zato što pokušavaju da osvoje tržište i strategija im je da namerno posluju sa minusom dok se ne to ne desi. Zato i možemo da kupujemo nešto dosta povoljnije nego na drugim mestma i zato dele ovakve nagrade. Videćemo dokle će trajati.

update za farmland

nakon 99.9% ide 99.5% nakon silnog kliktanja... sad verovatno ide 99.6, 99.7, 99.8, 99.9 pa onda 99.91 99.92 kao na invite friends 🙂 dosta sam igrao, vise me mrzi

Sve što kupiš na Temu je originalno. Ako imaš drugačiju informciju postavi ovde neki dokaz kako bi i mi znali.
Ukoliko kupiš nešto na Temu i smatraš da nije originalno, vrati i vratiće ti novac. Toliko je jednostavno.

Nisu neki sitni pilićari da pokušaju da ućare na po koji evro. Pogledaj ko je vlasnik i koliko vredi (preko 140 milijardi $).

Trenutno imamo koristi zato što pokušavaju da osvoje tržište i strategija im je da namerno posluju sa minusom dok se ne to ne desi. Zato i možemo da kupujemo nešto dosta povoljnije nego na drugim mestma i zato dele ovakve nagrade. Videćemo dokle će trajati.
Pogledaj taj video što sam okačio, očigledno idu da prevare nekoga, pise S25. Ne znaš sta si kupovao imas masu robe koja je i losija sa kopijama od naših buvljaka.

Prilozi

• IMG_20260217_124208.jpg
    IMG_20260217_124208.jpg
    128 KB · Pregleda: 56
  • Screenshot_2026-02-17-12-43-16-078_com.einnovation.temu-edit.jpg
    Screenshot_2026-02-17-12-43-16-078_com.einnovation.temu-edit.jpg
    100.8 KB · Pregleda: 54
Pogledaj taj video što sam okačio, očigledno idu da prevare nekoga, pise S25. Ne znaš sta si kupovao imas masu robe koja je i losija sa kopijama od naših buvljaka.
nigde ne pise samsung, cena mu je 60e. Ko ocekuje ovde da telefon bude original?

evo kupi na ovom linku

Isto tako na ovoj slici koju si okacio nigde ne pise the north face, jer nije the north face vec je to samo natpis na majici. Sad si editovao i obrisao naslov da se ne vidi

sve sto sam brendirano kupio do sad bilo je original.

Ali za razliku od naših radnji, spakuješ i vratiš i uredno ti legne novac nazad. Dođe ti loša kopija - vratiš. Neće radi? - vratiš. Ne odgovara ti broj/kroj - pogađaš već, vratiš.
Čak i za poklone od qqqq vraćaju trenutnu cenu proizvoda, doduše na Temu kredit, ali bez obzira.
Plus ko ima oko i zna šta traži, itekako dobre stvari i odlične marke mogu da se iskopaju. Čak ti i ne treba mnogo dobro oko - ako "puma" duks košta 900 dinara, videlo to pumu na slici negde usput 😛

Zato i kazem slično kao buvljak, moras dobro citati i zagledati sta kupuješ, pogledas ovu prvu majicu stavili su sunce da ti sakrije slovo.
@lignjorad nadovezao sam se na komentar iznad "Sve što kupiš na Temu je originalno"

Poslednja izmena:
Postoji jednostavan način da znaš da je nešto na Temu sigurno original. Ako u opisu proizvoda ispod ocene piše ime brenda, onda je original. Na nonejm i kopijama to nećeš videti.
Evo primer.
Originalni Samsung telefon, piše brend Samsung ispod ocene.
Screenshot 2026-02-17 at 12-54-18 Cell Phones - Free Shipping On Items Shipped From Temu Serbia.png

Nonejm telefon, loša kopija Samunga, nema brenda ispod ocene.

Screenshot 2026-02-17 at 12-55-02 Cell Phones - Free Shipping On Items Shipped From Temu Serbia.png

Jedno pitanje za vas koji ste upuceniji u qqqq kalendar, preskocila sam jedan dan, i za 1000din. se taj dan nadoknadi.

Zanima me da li mogu da cekam zadnji 20. dan i tada kad kupim nesto za minimum 1000din. i uz tu kupovinu dobijam i Ultimate poklon, ili ce traziti da prvo nadoknadim taj prospusteni dan, pa onda ponovo da porucim nesto za min 1000din sa Ultimate giftom.
Hvala!

Ovo je original THF Naroh Fohe. Ne znam šta imaš protiv njihovih majci ili trenerki? Nisu ništa posebno, ali za taj novac su OK.

Nikada ne kupujem odeću i obuću preko interneta. Moram lično da probam da vidim da li mi odgovara. Čak i poznati brendovi umeju da omaše u veličini i da im se menja kroj iz serije u seriju.

Temu je online prodavnica. Niša lošija ili boja od drugih što se tiče robe.
Kupci su druga priča. Ima nas tu svakakvih. Neko kupi "android telefon" i ne očekuje ništa posebno od istog, a neko se žali što su ga prevarili zato što ne piše Samsung ni na telefonu ni u opisu. Ali eto, morao je da bude Samsung i to baš određeni model, zato što njega podseća ne neki koji je video u Samsung prodavnici.

Obuzdaj očekivanja, čitaj opise, i sve će doći na svoje mesto.

Nazad
Vrh Dno