s5p
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.04.2019
- Poena
- 145
Jel porucivao neko? 😀
Video sam taj na ePlaneti, mada ni on nije originalni Honor/Huawei i nemam za njega adekvatan kabal.Ja uzeo sa Alija za Honor 400, od 66w, mada za malo vise para imas u ePlaneti
Video sam taj na ePlaneti, mada ni on nije originalni Honor/Huawei i nemam za njega adekvatan kabal.
superfon.rs
Kupio ja detetu 66W za Honor 90 na AliExpressu prošle godine. Odličan je.Je l ima neko preporuku za neki krsten punjac od 66w za Honor telefon a da se moze naci na temu?
kod mene vise nema te promocije, nigde. Juce sam imaoDa li je još neko imao situaciju da mu ne daje 20% popusta prilikom checkouta, a koristi Visa karticu OTP banke? Na jednom nalogu mi radi popust, na drugom ne radi. Na više naloga sam probao i samo na tom jednom mi pravi problem. Probao sam da uklonim karticu, pa dodam ponovo, da uklonim adresu, pa dodam ponovo. Isprobao sam i da se ulogujem tim nalogom na drugom uređaju, ali ništa ne uspeva.
Na tom nalogu mi prosto ne obračunava tih 20% popusta, iako to promoviše širom aplikacije.
Slucajno danas nadjem ovaj na Shoppsteru, sad da li je stvarno pravi za 690 din, mada mi i originalna cena od 990 bila sumnjva, ali rekoh da probam.Kupio ja detetu 66W za Honor 90 na AliExpressu prošle godine. Odličan je.
Ne znam da li ima na Temu, evo link pa uporedi.
![]()
Original Für Honor Magie VS3 V2 7 6 Lite 66W Ladegerät EU Super Ladung Schnelle Wand Adapter 6A USB kabel Für Honor 80 90 GT 100 Lite - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Da li još neko može da potvrdi da su sredstva predviđena tom kampanjom već iskorišćena i da nikom više ne radi?kod mene vise nema te promocije, nigde. Juce sam imao
ovo je kopija, osim ako nije neka greskaSlucajno danas nadjem ovaj na Shoppsteru, sad da li je stvarno pravi za 690 din, mada mi i originalna cena od 990 bila sumnjva, ali rekoh da probam.
![]()
Kućni punjač Honor 66W punjac+ kabl Type-A na Type-C
Kucni punjac Honor 66W punjac+ kabel Type-A na Type-C beli Opšti opis: Punjač Honor snage 66W omogućava brzo punjenje uređaja, pružajući izvanrednu efikasnost i praktičnost. Idealan je za korisnike koji traže pouzdano i brzo rešenje za dopunu baterije. Dizajniran je u elegantnoj beloj boji i...www.shoppster.rs
Nisam primetila, mislim da je samo konstatovano da je original.Nisam upratio je l' možda neko od ovih dobitnika Samsunga A56 radio neki bench(DevCheck)?
Telefoni su original, sve radi isto kao i na bilo kom Galaxy A56. Odgledaš neki review i to ti je to. Ja sam testirao samo punjenje na 45W i napunio se za sat i desetak minuta, isto kao na svim testovima na netu.Nisam upratio je l' možda neko od ovih dobitnika Samsunga A56 radio neki bench(DevCheck)?
Original. Moj je došao sa OneUI 8, a već sam imao i jedan sigurnosni apdejt. Samsung brzo punjenje na 45 wati radi. Sve što sam isprobao radi kao i na mom prethodnom Galaxy A52s.Na oko može biti isti, mislio sam vise na unutrašnje komponente, ovako neka aplikacija za hardver i sistem info (DevCheck Device & System Info flar2) pa da se vidi šta je unutra. Barem bi ja tako uradio da dobijem jer mi Temu i orginal nešto ne idu zajedno. Svakako čestitka svima koji su pokupili neku nagradu.
Zato sto sam viđao tih kopija pogotovo Samsunga ima 10ak godina, a imas videa i na internetu
ne tvrdim nista samo sam mislio da neko za minut preko one aplikacije vidi šta je unutra.
Pa nisu se onda baš pretrgli ako su sredstva koja su trebala da važe do Aprila "spržena" već u Februaru.Ni meni ni na jednom nalogu vise ne obracunava 20% popusta sa otp visa karicom.
Radio ja. Sve se poklapa sa specifikacijamaOk, sve to radi, samo sam mislio više šta je "ispod haube" (CPU i memorija), kroz tu aplikaciju da se vidi koje su komponente unutra.
Ok, sve to radi, samo sam mislio više šta je "ispod haube" (CPU i memorija), kroz tu aplikaciju da se vidi koje su komponente unutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari