Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Qiza,​

Zavisi šta su ti interesovanja. Mogu da ti preporučujem ono što mene interesuje i šta ja kupujem.
U skorije vreme nakupovao sam se Li-ion AA baterija, punjač za baterije, razne LED trake, napajanja za LED, pametni kontroleri za LED, ESP32 moduli... kućna automatizacija mi je hobi pa uvek treba nešto da se kupi za to. Obično je na AliExpress bude jeftinije, ali naleti se da na Temu bude povoljnije. I to kao regularna kupovina. Kad su igre i kuponi onda još više isplati. Osim toga, AliExpress je znao da mi par puta ne stigne ili da putuje po 2 meseca, a Temu mi je tu solidan.

Ima li neka preporuka za kameru treba mi za spoljni hodnik ka mojim stanovima sto jeftinija a da radi posao nista preozbiljno, makar kurira da detektuje. Gledao sam po recenzijama da ove nisu lose a samo im treba usb c kosta 15eur.

Prilozi

• Screenshot_20260207_123030_Temu.jpg
    Screenshot_20260207_123030_Temu.jpg
    71.5 KB · Pregleda: 106
Ma, izgleda da te algoritam odabere čim se prijaviš za igru, pa posle kad uđeš, samo da bude u zadatih 10 minuta.
Nego to sve na psihološkoj bazi, u 19:58 se pali Temu i već od 19:59 prstić na obaraču i udri 🙂
Bice da je tako, probao sam par puta posle 20h, vec u 20:01 ili 20:02 je sold out, refresh pre ili tacno u 20h nista ne radi, grab mi se aktivira par sekundi posle 20h (po time.is i 3-4s posle 20h), nikad 5s pre kao sto su ovde neki dobitnici pisali. Tako da je sigurno unapred odredjeno.

Jedno brzo pitanje. Verovatno je o tome pričano ranije, ali mrzi me da tražim. Šta biva ako naručim jednu stvar koja vredi više od 50 eur. Ranije ih nije ni bilo. I da li još uvek dele pakete na vrednosti manje od 50eur.

Jedno brzo pitanje. Verovatno je o tome pričano ranije, ali mrzi me da tražim. Šta biva ako naručim jednu stvar koja vredi više od 50 eur. Ranije ih nije ni bilo. I da li još uvek dele pakete na vrednosti manje od 50eur.
Nekad izdele nekad ne, meni je stigao jedan paket od 17.000 dinara nisam nista platio

Informacija iz 2024. :
"Ako smo u maju imali na mesečnom nivou 953.000 pošiljki, koje smo dostavili bez Temua, u avgustu je to bilo 1.680.000", rekao je Anđelković i dodao da je to više od 600.000 novih pošiljki.

Ako sad nije 50,000 posiljaka dnevno onda ne znam. Nema nista od te price da neko pakete pregleda i krade pogotovo jer transfera sve radi sa robotima i trakama, nema pecatiranja, pipanja, otvaranja i slicno.
Odlican komentar. Paketi koji stizu po pun avion nema teoriijske sanse cak i kada bi cela carina Srbije samo njih pregledavala opet ne bi stigla da pregleda ni 10-ti deo.
Paketi realno i ne vide carinu !
Transfera samo odnese papire, to se ispecatira, obracuna kolika je suma za naplatu i to je sve.
Ljudi koji tvrde da im tamo neki carinik pipa pakete jednostavno Sanjaju budni.

Kada ne stigne paket od 99 din. "flashsale" najverovatnije Kinezi "zaborave" da posalju. To im se najvise isplati. Samo na temi je izreklamirano kao da Temu finansira forum ?

Nije mi jasno zašto "reklamira", pa većina nas je već ubola proizvod od 200+ evra za 99 rsd, naravno da je to reklama za Temu inače ne bi ni radili, ali zašto kritikovati pisanje na tu temu?

Odlican komentar. Paketi koji stizu po pun avion nema teoriijske sanse cak i kada bi cela carina Srbije samo njih pregledavala opet ne bi stigla da pregleda ni 10-ti deo.
Paketi realno i ne vide carinu !
Transfera samo odnese papire, to se ispecatira, obracuna kolika je suma za naplatu i to je sve.
Ljudi koji tvrde da im tamo neki carinik pipa pakete jednostavno Sanjaju budni.

Kada ne stigne paket od 99 din. "flashsale" najverovatnije Kinezi "zaborave" da posalju. To im se najvise isplati. Samo na temi je izreklamirano kao da Temu finansira forum ?

Proverava se uzorak, naravno ne sve. Npr. ukoliko se nešto od papira ne poklapa sa deklarisanom vrednošću ili je pošiljka veće vrednosti. To važi ne samo za TEMU, nego generalno.

TEMU deklariše punu cenu na paketu (bez kredita, kupona i sl.) i na tu vrednost se deklariše carina i PDV. Kako TEMU ima ugovor sa domaćom logistikom, svakako je očekivanje da su im svi papiri u redu i većina pošiljki neme potrebe da se proverava.

Stigao Teclast T50 Plus, danas ga ubacili u paketomat. Prvo da razjasnimo nedoumicu odozgo, 99 din. je cena sa pdv-om, prava cena je na slici 🤪

1770472044662.png

Došle dve kutije, jedna je sam tablet + kablić (bez punjača), druga "luxury gift pack" u kome su futrola, tastatura i miš + podloga za miša, olovčica, stalak, žičane slušalice i usb adapter.

Prvi utisak je da je tablet OGROMAN, da sam ga nešto kupovala u radnji nisam sigurna da bih ga uzela. Van toga jedina da kažem zamerka koju za sada imam je da su i prednja i zadnja kamera krš, ali s obzirom da mi apsolutno ne trebaju niti će, boli me uvo. Videću kako će da se ponaša kad krenem da ga koristim, za sada sve u fulu. Za 82,5 din. odlična kupovina 😁

Prilozi

• IMG_20260207_132858355.jpg
    IMG_20260207_132858355.jpg
    363.6 KB · Pregleda: 116
  • IMG_20260207_132146878_HDR_AE.jpg
    IMG_20260207_132146878_HDR_AE.jpg
    325.5 KB · Pregleda: 110
  • IMG_20260207_131716990_AE.jpg
    IMG_20260207_131716990_AE.jpg
    121 KB · Pregleda: 101
  • IMG_20260207_130919350_HDR_AE.jpg
    IMG_20260207_130919350_HDR_AE.jpg
    168.1 KB · Pregleda: 91
  • IMG_20260207_130900566_HDR_AE.jpg
    IMG_20260207_130900566_HDR_AE.jpg
    187.9 KB · Pregleda: 129
Meni je T70 izgleda u paketomatu, jedva cekam da dodjem kuci 😂

Screenshot_3.jpg
Temu zbog ovoga može da ima samo veliki minus od mene najviše zbog toga ne može da se bira kurirska služba.

Meni je T70 izgleda u paketomatu, jedva cekam da dodjem kuci 😂

Stiglo, gospode Boze koliki tablet. Ja bio u fazonu da dam klincu da gleda crtace u kolima a da prodam stari Samsung od 10.5" medjutim ovo ima lagano 1kg 😀

Na drugoj slici i poredjenje sa 10.5".

Radi sve lepo, ne mogu da gresim dusu. Kamere su djubre bas al nisam ni ocekivao bolje iskreno.

Jedino sad radi crv sumnje da li kaciti svoj regularni gmail ili napraviti neki fejk samo za ovo, al kad tad cu morati i na komp da ga povezem da bih prebacio nesto na njega 😀

Prilozi

• 1770491416099.png
    1770491416099.png
    905 KB · Pregleda: 158
  • 1770491403415.png
    1770491403415.png
    938.5 KB · Pregleda: 159
Stiglo, gospode Boze koliki tablet. Ja bio u fazonu da dam klincu da gleda crtace u kolima a da prodam stari Samsung od 10.5" medjutim ovo ima lagano 1kg 😀

Radi sve lepo, ne mogu da gresim dusu. Kamere su djubre bas al nisam ni ocekivao bolje iskreno.

Jedino sad radi crv sumnje da li kaciti svoj regularni gmail ili napraviti neki fejk samo za ovo, al kad tad cu morati i na komp da ga povezem da bih prebacio nesto na njega 😀

T70 je koliko vidim 14'' - meni toliki crt monitor bio na prvom kompjuteru 🙂

Ja kačila moj na komp, ništa (vidljivo) se nije desilo (nadam se). Dobio kolekciju Mikijevog almanaha i Dilana Doga, za stripove je taman koliki treba, a i 256 GB prostora je vrlo vrlo fino.

edit: taman novi nalog + novi temu + novi flashsale... 🤪 😈

Na njega novi nalog odmah i novi temu rokaj flashsale sad opet za neku jaku nagradu.

IMG_4515.png
Naručio nešto danas i dobio ovo claim credit. Može li neko da mi objasni kako ovo funkcioniše posto mi je ovo druga porudžbina sa temua 🙂

@3D-Elite

Narednih 10 dana , jednom dnevno pokrenes CLAIM CREDIT stranicu i pokupis ili kredit ili kupon

@Stiven

NE

Dobijas povracaj kredita + 3 kupona

500 je za kupovinu preko 500RSD tj. preciznije 2200+ ( 2200-500 = 1700 - minimum za porudzbinu )
1000 za 4000+
i 1500 za 5000+

@shomiNBGD

Zasto uopste koristis Google na tabletu ???

Imas Aurora Store - vecina app radi "anonimno" bez Google naloga.

Nazad
Vrh Dno