Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ovde sam pročitao da ih maznu povremeno.

Ne znamo, samo znamo da se više ljudi prijavilo na temi da im nisu stigli proizvodi za 99 dinara.
Nešto ne znam da je nekome ukradena vrijednija pošiljka a da nije bila flashsale, bar po onome što se ovdje priča.

Da li još nekom uvaljuju flash sale za par dana unapred? Ja ima da se načekam do 10-og, bez mogućnosti da igram u međuvremenu.
Isto i kod mene, samo što je na 7 dana.
29. Januara su stavili flashsale za 04.02 a 04. za 11. Probao i sa brisanjem aplikacije ali nema promena. Šta da se radi 😃

Ne znamo, samo znamo da se više ljudi prijavilo na temi da im nisu stigli proizvodi za 99 dinara.
Nešto ne znam da je nekome ukradena vrijednija pošiljka a da nije bila flashsale, bar po onome što se ovdje priča.
Pa ovde se samo i priča o flashsale. Statistički, bilo je neizbežno da neko spomene kako mu flashsale nije stigao. Jako je mali procenat onih koji tako nešto kupuju regularno, a ove sitne pakete koji se kupuju masovno, niko ne bi ni primetio da po koji ne stigne.

Da li uopste pise na tim paketima koje ste dobili za 99 dinara da je vrednost 99 dinara?
Ako ne pise, sanse da se bas ti paketi specijalno kradu su nikakve.

Pa ovde se samo i priča o flashsale. Statistički, bilo je neizbežno da neko spomene kako mu flashsale nije stigao. Jako je mali procenat onih koji tako nešto kupuju regularno, a ove sitne pakete koji se kupuju masovno, niko ne bi ni primetio da po koji ne stigne.
Meni je stigla 99 rsd kamerica od preko 200 evra normalno, kao i dva mobilna telefona kupljena ovako, od 30 i od 45k dinara.

desavalo se. Samo se ne digne prasina na 3 strane kako je temu prevara jer su ponudili refund od 99din a ne punu vrednost proizvoda

Da li uopste pise na tim paketima koje ste dobili za 99 dinara da je vrednost 99 dinara?
ne znam za flashsale ali qqqq nagrade su oznacene normalnom vrednoscu (stiglo mi je 5 do sad), kao i svi ostalo sto nije placeno u punom iznosu ili pravim parama (credit)

Da li još nekom uvaljuju flash sale za par dana unapred? Ja ima da se načekam do 10-og, bez mogućnosti da igram u međuvremenu.
Da poceli su.Malopre sam kliknuo na tablet redmi pad pro 8/256 gb i sad cekam do 11-tog u 20h.I na tom nalogu ne mogu nista da promenim.Mora cekanje.Naravno nigde ne pise za koji se datum prijavljujes dok ne kliknes.A vec sam bio ulogovan.
U sustini najbolja prica je da se izlogujes sa temu naloga i onda klikces na nagrade i tada mislim da se moze videti za koji datum je pomenuta stvar odredjena kad kliknes na nju.
Nisam siguran ali cu bas proveriti da li se ovako moze videti za koji datum je namenjena izabrana stvar.

Jedino ko moze da vidi je carinski sluzbenik odnosno ko radi na prijemu paketa, jer on ima carisnku deklaraciju sta se nalazi u paketu ali sumnjam da krade jer bi ga pored tolikog broja prijava vec navatali. kuriri nemaju pojma sta je u paketu tako da..... Veca je verovatnoca da paket nije ni stigao u srbiju. Ti na trackingu aplikacije vidis da je on "going through coustoms" zato sto se nalazi na "papirima" ali fizicki taj paket ne postoji i pitanje je da li je ustvari poslat. Stoga verovatno nece da ponovo posalju paket kada neko zatrazi sa razlogom da mu uopste nije ni stigao paket. Jedino ako pise da je paket preuzet od strane kurira a nije isporucen, onda to znaci da je neko sa carine tom kuriru dao info sta se nalazi u paketu.

Moj Teclast za 99 din. je upravo na putu ka paketomatu, ni manje ni više. 💀😖

Edit (dok još mogu), da li qqqq promocija u nekom trenutku prestane? Ja sam mislila da je to tipa advent kalendar, dođe decembra i ode januara, kad ono međutim, jutros mi izleteo četvrti ciklus. Stvarno ću hoarder da postanem, ako me pre toga ne izbace iz kuće 😖

Moj Teclast za 99 din. je upravo na putu ka paketomatu, ni manje ni više. 💀😖

Edit (dok još mogu), da li qqqq promocija u nekom trenutku prestane? Ja sam mislila da je to tipa advent kalendar, dođe decembra i ode januara, kad ono međutim, jutros mi izleteo četvrti ciklus. Stvarno ću hoarder da postanem, ako me pre toga ne izbace iz kuće 😖
Da li imas uporedo i promociju claim credit pored qqqq?

Ipak bih qqqq zrtvovao za claimcredit promociju (claimcredit mi je bolja prica)

Ne brini se ukradu oni i vrednije, ti dobiješ refund zbog kog možda izgubiš i clamcredit, a kuriru lopovu ostaje tvoj proizvod ili se pojavi na poštanskim aukcijama gde sve daju za 100 din, ali samo nakon što lopovi poštari i lopovi zaposleni u pošti prvo proberu artikle za sebe pa tek onda za resto puste ostali narod da ponešto kupi - https://posta.rs/lat/o-nama/oglasi.aspx

@s5p
ja sam imao claimcredit i qqqq u isto vreme.
Kada je istekao qqqq posle par dana sam dobio novi ali su ponuđeni pokloni bez veze tako da sam generalno preskočio ovaj krug.

Da li imas uporedo i promociju claim credit pored qqqq?

Ipak bih qqqq zrtvovao za claimcredit promociju (claimcredit mi je bolja prica)
Na tom nalogu nemam claimcredit već sigurno više od godinu dana, već sam digla ruke skroz da ću ga uopšte ikada i dobiti.

Da li neko ima licno iskustvo sa Ajazz skroz belom tastaturom(svetlo plavo pozadinsko osvetljenje) da prenese utiske?
Kakvi su switchevi, klik, linearni ili taktilni?
Da li se previse cuje pri koriscenju?
Mislim na ovaj model:
https://share.temu.com/6pM82el4ocB

Piše vrednost, kod mene je pisalo manje od 99 rsd ali je pisalo.
Ujedno stigao I Ssd 2.5" 256GB a ćemo testirati kako radi.

Prilozi

• IMG_20260206_142938.jpg
    IMG_20260206_142938.jpg
    202.3 KB · Pregleda: 113
  • IMG_20260206_142948.jpg
    IMG_20260206_142948.jpg
    212.9 KB · Pregleda: 88
  • Like
Reagovanja: Rio
Da li neko ima licno iskustvo sa Ajazz skroz belom tastaturom(svetlo plavo pozadinsko osvetljenje) da prenese utiske?
Mislim na ovaj model:
Pogledaj slike u opisu, taj plavi switch je clicky, što znači da će biti glasna. Crveni su linearni. Možda da uzmeš ovu varijantu sa crvenim switchevima i bijelo-sivim kapicama.

• Like
Reagovanja: s5p
Bratu je nestao paket sa Switch 2 Pro kontrolerom i još nekim stvarima. Platio je oko 20.000din. Poslednji status je da je kod nas na carini, od početka decembra i to je to. Bez daljeg ažuriranja statusa. Temu mu je vratio pun iznos za pošiljku krajem decembra.

Jedino ko moze da vidi je carinski sluzbenik odnosno ko radi na prijemu paketa, jer on ima carisnku deklaraciju sta se nalazi u paketu ali sumnjam da krade jer bi ga pored tolikog broja prijava vec navatali. kuriri nemaju pojma sta je u paketu tako da..... Veca je verovatnoca da paket nije ni stigao u srbiju. Ti na trackingu aplikacije vidis da je on "going through coustoms" zato sto se nalazi na "papirima" ali fizicki taj paket ne postoji i pitanje je da li je ustvari poslat. Stoga verovatno nece da ponovo posalju paket kada neko zatrazi sa razlogom da mu uopste nije ni stigao paket. Jedino ako pise da je paket preuzet od strane kurira a nije isporucen, onda to znaci da je neko sa carine tom kuriru dao info sta se nalazi u paketu.
Informacija iz 2024. :
"Ako smo u maju imali na mesečnom nivou 953.000 pošiljki, koje smo dostavili bez Temua, u avgustu je to bilo 1.680.000", rekao je Anđelković i dodao da je to više od 600.000 novih pošiljki.

Ako sad nije 50,000 posiljaka dnevno onda ne znam. Nema nista od te price da neko pakete pregleda i krade pogotovo jer transfera sve radi sa robotima i trakama, nema pecatiranja, pipanja, otvaranja i slicno.

Mislim na ovaj model:
Koristio sam ja upravo tu belu, meni je to najbolja AK820
Taktilni tj klik, plavi prekidaci. Ne secam se ciji su bili, outemu valjda. Ne bih uzimao jeftine linearne prekidace.

PBT plastika, nece pozuteti, nece se potrositi, osvetljenje prolazi kroz karaktere. Koristio sam je sigurno 6 meseci i prodao, bila kao nova.

Poslednja izmena:
Bratu je nestao paket sa Switch 2 Pro kontrolerom i još nekim stvarima. Platio je oko 20.000din. Poslednji status je da je kod nas na carini, od početka decembra i to je to. Bez daljeg ažuriranja statusa. Temu mu je vratio pun iznos za pošiljku krajem decembra.
I taj kontrolor neće da završi na poštinoj aukciji gde ćemo ja ili ti moći da ga pazarimo za 100 dinara, već će neka zaposlena/zaposleni iz pošte da ga uzme pre nego što se uopšte pusti ostali narod da uđe u prostoriju po principu stampeda. Šta je to ako ne lopovluk.

Evo da javim dami je stigao, danas 6-og februara, Realme 14 Pro 5G, dobijen za 99rsd 24 januara. Proverio sam IMEI broj preko IMEI Checker i ispada da jeste original. Išlo je preko Transfera i ostavljeno u paketomatu kod moje Pošte. Paket je stigao u čvrstoj kutiji sa silikonskom maskicom, bez punjača i kablića. Za sada deluje sa je sve OK. Inače sam bio skeptičan, jer sam ga dobio bukvalno drug dan otkako sam počeo da igram Flassale.

Prilozi

• viber_slika_2026-02-06_16-31-47-183.jpg
    viber_slika_2026-02-06_16-31-47-183.jpg
    142.3 KB · Pregleda: 70
  • viber_slika_2026-02-06_16-31-47-918.jpg
    viber_slika_2026-02-06_16-31-47-918.jpg
    83.8 KB · Pregleda: 70
  • viber_slika_2026-02-06_16-31-47-401.jpg
    viber_slika_2026-02-06_16-31-47-401.jpg
    66.7 KB · Pregleda: 65
  • viber_slika_2026-02-06_16-33-06-529.jpg
    viber_slika_2026-02-06_16-33-06-529.jpg
    51.1 KB · Pregleda: 91
Informacija iz 2024. :
"Ako smo u maju imali na mesečnom nivou 953.000 pošiljki, koje smo dostavili bez Temua, u avgustu je to bilo 1.680.000", rekao je Anđelković i dodao da je to više od 600.000 novih pošiljki.

Ako sad nije 50,000 posiljaka dnevno onda ne znam. Nema nista od te price da neko pakete pregleda i krade pogotovo jer transfera sve radi sa robotima i trakama, nema pecatiranja, pipanja, otvaranja i slicno.

Koristio sam ja upravo tu belu, meni je to najbolja AK820
Taktilni tj klik, plavi prekidaci. Ne secam se ciji su bili, outemu valjda. Ne bih uzimao jeftine linearne prekidace.

PBT plastika, nece pozuteti, nece se potrositi, osvetljenje prolazi kroz karaktere. Koristio sam je sigurno 6 meseci i prodao, bila kao nova.
Ne znam s kojim svičevima dolazi Ajazz, ali Leobog linearni, s kojima dolazi Aula, su odlični.

U kladionici baciš pare.

Ovde sam bar kupio stvari koje mi trebaju. Računao sam da bi bilo preko 50.000-60.000 da sam kupovao po Srbiji.
U poslednjim paketima stigle su mi LED trake i napajanja. Bar duplo skuplje bih platio ovde, plus poštarinu. Na Temu, preko QQQQ, izaberem da besplatno dobijem RGBW IC traku, a da bih to pokupio, za 1000 dinara, kupim stvarno kvalitetno napajanje od 60W, plus još neku sitnicu za klinca. Mogao sam da kupim istu traku i napajanje u prodavnici za 3000 dinara.
I tako potrošim za razne stvarčice oko 10.000 dinara do završim ceo QQQQ.
Na poslednjem, sam kao glavnu besplatnu tavku uzeo digitalni mikroskop sa ekranom. Isti već neko vreme tražim da kupim kod nas. Lošiji model košta 5000+ na KP, plus poštarina. Na Temu besplatno, ali sam kupio numeričku tastaturu po istoj ceni kao i ovde. Oba bih kupio u prodavnici da nije bilo na Temu.
Sve u svemu računam da mi je januar bio dobar što se tiče kupovine i uštede.

A meni poslednja pošiljka sa Temua stigla početkom novembra prošle godine, imam nešto kredita od CCa, ali mi ne izlazi nešto korisno na reklamama, a da skrolam po app satima mi se ne da.
Trebalo bi da utrošim taj kredit jer sve manje vredi (cene rastu), ali ideje bez. Pratim ovu temu u nadi da će neka preporuka da mi uskoči u oko. A ono mesecima flashsale01 i kako kliknuti na reklamu. 😂

Hvala svima koji su ostavili recenziju i/ili preporuku za bilo koji proizvod sa Temua. Zaista znači 👍💪 😎

Nazad
Vrh Dno