Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Nisam sest meseci porucivao sa Temu, narucih 11.03 i vidim sad "preuzeta od posiljaoca, nocas u 20:24 a preko M-one, ko sad dostavlja njihove pakete, vidim da format brojeva nije isti kao prosle godine kad su mi isporucivali, bese BEX ako se dobro secam, ko sad isporucuje i jel ovo zadnji status pre urucenja? Prosle godine jeste.
Hvala nisam jedno 6 meseci u temi pa ne zamerite...

Nisam sest meseci porucivao sa Temu, narucih 11.03 i vidim sad "preuzeta od posiljaoca, nocas u 20:24 a preko M-one, ko sad dostavlja njihove pakete, vidim da format brojeva nije isti kao prosle godine kad su mi isporucivali, bese BEX ako se dobro secam, ko sad isporucuje i jel ovo zadnji status pre urucenja? Prosle godine jeste.
Hvala nisam jedno 6 meseci u temi pa ne zamerite...
dostavice ti Dex ili Aks, bolje da NE dostavlja Aks!

@ekoguard

Bezbroj puta je ponovljeno - napisite format koda za pracenje

Plus procitaj naslov - pracenje isporuke u temi Pracenje posiljki....

dostavice ti Dex ili Aks, bolje da NE dostavlja Aks!
Doneo AKS, ne znam sto si napisao "bolje da NE dostavlja Aks", sasvim ok doneo lik jos me sacekao 5 minuta jer mi toliko trebalo da stignem do kuce, uredno sacekao, predao i sve unutra bilo u najboljem redu.
Tacno 10 dana od kupovine do dolaska. 11.03 narucio, 21.03 stiglo.

Juče mi je stigao Amate Portable Touch Screen Monitor, pominjan je ranije u temi, pa da ostavim moje utiske.
Ja sam prezadovoljan, radi besprekorno, odziv na touch je odličan, povezuje se i sa laptopom i sa androidom bez potrebe za instalacijom bilo kakvih drivera.

Jedna mana bi bila ta što od androida ne dobija dovoljno struje da bi funkcionisao, pa je potrebno priključiti i adapter. Osim toga, ako se neko razmišlja da ga kupi, neće pogrešiti
Koji telefon? Moj izgleda ne podržava.

Pitanje: (na kompu) stavio sam u korpu par proizvoda koje bi uzeo i preključe kad sam probao preko aplikacije da pazarim, ponudilo mi je 6 besplatnih proizvoda.
(koliko sam shvatio to su dve opcije "navlačenja na kupovinu", ili uzmete besplatne proizvode i onda nema kredita za sledeću kupovinu, tj. plati se ono u korpi a pride se još dobije par proizvoda ili druga opcija, da se izabere kredit, onda nema besplatnih proizvoda ali se za sledeću kupovinu dobije neki % para "nazad")
Uglavnom, ponudilo mi 6 proizvoda, ja sam se tu nećkao, razmišljao da li je bolje to ili kredit i ostavio kupovinu za naredni dan, međutim narednog dana mi je nudilo samo 4 besplatna proizvoda.
Ima li opcija da se opet dobije 6 komada?

Čini mi se da je to bolja varijanta nego kredit, kad saberem 6 proizvoda čak i po "akcijskim" cenama opet izađe više nego da sam se opredelio za kredit 🤷‍♂️

Stigli su mi tehnicki neispravni uredjaji, tacnije imou kamere (vise komada), pokusavam da resim problem, spojili su me sa oficijalnom prodavnicom(proizvodjacem), danima unazad mi pisu da pokusavaju da dobiju odgovor od visokog tima i da budem strpljiv.
Danima, od odgovora ni traga ni glasa...

Da li cekati ili treba pokrenuti spor?
Nisam nikad dosad pokretao spor, da li predmet mora da se vraca ili ne, i od cega zavisi?
Koliko dana od dana dostave predmeta, imam pravo da pokrenem spor, da ne zakasnim?

Mnogo su skupe bokserice za krupne muskarce krecu se od 600 do 1000 dinara recimo 8xl. Jel ima neke jeftinije ja nisam nasao treba za brata , njemu sam narucivao 8xl i odgovaraju mu.

Stigli su mi tehnicki neispravni uredjaji, tacnije imou kamere (vise komada), pokusavam da resim problem, spojili su me sa oficijalnom prodavnicom(proizvodjacem), danima unazad mi pisu da pokusavaju da dobiju odgovor od visokog tima i da budem strpljiv.
Danima, od odgovora ni traga ni glasa...

Da li cekati ili treba pokrenuti spor?
Nisam nikad dosad pokretao spor, da li predmet mora da se vraca ili ne, i od cega zavisi?
Koliko dana od dana dostave predmeta, imam pravo da pokrenem spor, da ne zakasnim?
Sta je problem sa kamerama.. porucio sam ih 6..nisam imao problem, pa mozda mogu pomoci, osim da je kod zadnje Aks ukrao neke delove

I mene interesuje sta je problem sa kamerama?
Ja kupio jednu i problem je sto se sporo okrece kada je sam pomeram preko onih strelica,i cesto ima problema sa konekcijom,sutra cu da probam sa drugim ruterom mada sam ovu postavio umesto stare(1-2godine)sa kojom nisam imao tih problema a kupljena kod "nasih kineza" i pomera se mnogo "tecnije" nego ova Imou.

Sta je problem sa kamerama.. porucio sam ih 6..nisam imao problem, pa mozda mogu pomoci, osim da je kod zadnje Aks ukrao neke delove
Kako si povezao 6 kamera, preko nekog snimaca, ili samo povezao na ruter i ubacio im sd?
Ja sam jednu porucio koja je stigla i treba da je testiram, pa ako radi dobro, uzeo bih par komada, pa se razmisljam dal na neki snimac ih nakaciti. Planiram ih povezati preko utp kabla. Do koje razdaljine se ne gubi brzina neta, ili to zavisi i od kvaliteta kabla?

Juče mi otkažu narudžbinu preko "claimcredit" plaćenu kreditom, razlog "unusual payment activity", refundiraju je i ukinu mi "claimcredit". Danas mi daju da iskoristim drugi, prvi i dalje nedostupan.
ovo su mi i meni poceli da rade za kodak 1tb diskove nakon sto sam narucio 30 komada.. nisam im vise bio isplativ

ovo su mi i meni poceli da rade za kodak 1tb diskove nakon sto sam narucio 30 komada.. nisam im vise bio isplativ

Žalio se, sledeća narudžbina prošla i dali mi 20% off. Jedino mi ostao ban na jedan claimcredit.

Prilozi

• Screenshot_20250323_001821_Temu.jpg
    Screenshot_20250323_001821_Temu.jpg
    199.6 KB · Pregleda: 130
Pokvario se Kodak SSD x120 1tb. Kupljen je krajem 20. decembra 2024.. Ima li načina za reklamaciju? Ako dobro vidim Temu priznaje 90 dana u ovakvim slučajevima a to je prošlo bar me aplikacija tako obaveštava?

Poslednja izmena:
Pokvario se Kodak SSD x120 1tb. Kupljen je krajem 20. decembra 2024.. Ima li načina za reklamaciju? Ako dobro vidim Temu priznaje 90 dana u ovakvim slučajevima a to je prošlo bar me aplikacija tako obaveštava?
Opa, kako se pokvario? Jel može smart da se očita? Jel bilo nekih znakova? Jel bio sistemski disk?

Windows, Linux ga ne detektuje. Nije bilo znakova, sreća što je bio storage sa muzikom.

Naruči i ja onaj Power bank od 20000 Ah i mogu vam reći da je odličan, ima brzo punjenje kako njega tako i telefona, veoma sam iznenađen kvalitetom izrade i brzinom punjenja sa njega na telefon, od 15 do 100% telefon napunio za 53 minuta što je isto kao i punjač od 67W. Platio sam ga sa nekim popustima 850rsd. Za sada prezadovoljan uredjajuem.

Prilozi

• Screenshot_20250323_132416_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
    Screenshot_20250323_132416_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
    79.6 KB · Pregleda: 103
  • Screenshot_20250323_132803_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
    Screenshot_20250323_132803_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
    104.6 KB · Pregleda: 166
Žalio se, sledeća narudžbina prošla i dali mi 20% off. Jedino mi ostao ban na jedan claimcredit.
i ja sam se zalio vise puta, otvarali su mi neke tikete koji su isli high-level supportu ali i oni su se pravili blesavi i predlagali mi da probam da platim drugom karticom i slicno.. nije moglo. Kao to rade da zastite mene od zloupotreba nekih. Dobio par kupona.

Nisam mogao ni da kupim svojim parama po punoj ceni, probao sam. :D I to samo za kodak 1tb

Poslednja izmena od urednika:
Sasvim ok patike za 1000 dinara, lagane, lep dizajn, Za razliku od nekih drugih koje sam poručio ove ne smrde na gumu. Nosim broj 45, uzeo sam 46 ali su taman, ako poručujete ovaj model uzmite 2 broja veće.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    204.1 KB · Pregleda: 137
  • 2.jpg
    2.jpg
    244.5 KB · Pregleda: 138
Naruči i ja onaj Power bank od 20000 Ah i mogu vam reći da je odličan, ima brzo punjenje kako njega tako i telefona, veoma sam iznenađen kvalitetom izrade i brzinom punjenja sa njega na telefon, od 15 do 100% telefon napunio za 53 minuta što je isto kao i punjač od 67W. Platio sam ga sa nekim popustima 850rsd. Za sada prezadovoljan uredjajuem.
Kakvi popusti su u pitanju?

Mislim da sam dobio onu karticu sa popustom za taj Power bank od 65% i jos nesto malo na celu korpu tako da je ispalo po ceni od 850 dinara, isto tako sam naručio gejmersku tastaturu sa mišem T-Wolf (koju čekam da stigne) koja mi je sa istim tim popustom ispala 500 dinara.

Prilozi

• Screenshot_20250323_153627_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
    Screenshot_20250323_153627_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
    98.2 KB · Pregleda: 133
Mislim da sam dobio onu karticu sa popustom za taj Power bank od 65% i jos nesto malo na celu korpu tako da je ispalo po ceni od 850 dinara, isto tako sam naručio gejmersku tastaturu sa mišem T-Wolf (koju čekam da stigne) koja mi je sa istim tim popustom ispala 500 dinara.
Koliko ti je potrebno da se napuni powerbank od 0-100%?

Šta raditi ako određeni artikal ne može da se nađe u ponudi claim credit? Ima li načina nekako da se doda osim prethodnim stavljanjem u korpu i naknadnim pretragama sa kojima nema učinka.

Kupio sam više stvarčica preko claimcredita (povracaj "100%")
Jedan od njih je stigao neispravan i tražio sam refund. Medjutim predložili su mi da ne vraćam predmet, i da ce mi refundirati sav iznos na tekuci racun. Pristao sam.
Medjutim, do juce sam svakodnevno imao promociju kada ukucam u pretrazi "claimcredit", a sada pise "ova aktivnost je istekla".
Da li je taj refund poremetio tu promociju ili ne?
Da li moram da cekam 90 dana kako bi mi opet vratili promo "claimcredit"?
Ona mi je nekako jedina isplatljiva solucija kupovine na temu. 😀

Nazad
Vrh Dno