Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Upravo sam probao i sa zeninog naloga i jednog naloga sa tableta u svakom otvara stranicu, mozda ima neka caka sto nekima radi nekima ne, ali kod njega vidim da je radila pa mu ne istekla promocija.

Meni na jednom nalogu mesecima ispisuje tu poruku da je promocija istekla, a nikada nije ni bila aktivna. Kod supruge takođe nikada nije radila ta promocija.

0,18$ sa kablom samo, za ostale potrebno platiti dostavu

Posto za tu i slicne lampe treba da se nabave baterije , da li na TEMU-u mogu da se nadju iole kvalitetne 18650 Lithium Rechargeable Battery ???

neko vreme nisam ni proučavao temu ponudu, i sad me zanima postoji li neki način da vidim PRAVU cenu na temu bez stavljanja robe u shopping cart? užasno je iritantno ovo s cenama, te cena s ovim ili onim kuponima ili šta već, nekad je ova cena, ali možda i nije, cenu dobiješ kad odbiješ već nešto, katastrofa...kuponi i one igrice me svakako ne zanimaju...

Koliko se bese ceka za prednarucene proizvode da se upakuju i posalju? 5 dana?

Šta god da izaberem daje do 22%. Šta mu dođe da teram dalje? :D
Da čekam da istekne 24h pa opet?

@nidzesi Jednostavno skrolujes dalje i klikces na razne ponude a on ti kaze koliko ce ih % sniziti za tebe i kad naidjes na ponudu gde je popust 50-60% ubacis u korpu. Nekad to bude i na samom kraju stranice. Ja sam kupio prvu koju mi ponudio za 790rsd.
Danas je trebala da stigne ali nekom magijom moj paket zavrsio u Jagodini. Nadam se da nace vratiti paket.

Ma na svemu je 22% i skoro neisplativo. Nešto nije u redu s mojim nalogom :)

Nije baš tema, ali ja imam odlično iskustvo sa Vapcell baterijama dok si ih slali za Srbiju sa AliExpressa.
Takođe imam i par Liitokala i šljakaju isto dobro već nekoliko godina.

Ja bi se slozio sa Serious9 ako imate izbora - navedeni proizvodjaci, mozda jos neki i proverena prodavnica (ne pitajte me koja je proverena na temu/ali). Ostali brendovi samo rebrendiraju baterije i pitanje je su stavili unutra, ne znaci da ne moze da se posreci ali je bacanje kockice rekao bih. Brendovi tipa Vapcell, Liitokala ne znam da li imaju svoju proizvodnju, mozda vise vode racuna sta stave unutra da ocuvaju brend ali nemam iskustva..

Poslednja izmena:
Takvo je i moje iskustvo sa "promocijama". Cuveni "Claimcredit" nisam nikada uspeo da dobijem ! Stalno ispisuje vec mesecima isteklo iako nikada nije ni radilo niti je bilo nesto sto su clanovi pisali tipa vracanje, refund itd.
Ovaj "Discount777" sam koristio i za razlicitu robu daje razlicite popuste. U starutu pise tipa 50 % ili 33 % ali to ne znaci da za svaki proizvod toliko daje. I kada pise 33% za neki proizvod da 50 % itd. I obrnuto vazi.
Ali to je kada covek ne zeli nesto odredjeno vec samo mu je vazan tip proizvoda. Pa onda po principu "daj sta das" nadje se gde daje veci popust. Ko trazi bas odredjeni proizvod, moze da dobije neodgovarajuce mali popust.

Jel stigao nekome još fejk 2Tb drajv sa linka od pre nekoliko stranica?
Stigao je i meni danas, tj sad vec juce, bukvalno kao na slikama kod tebe, fejk ko vrata, h2test pukao na 116om gigabajtu, tako da je 120 giga "realan" kapacitet, mada i to bi trebalo dodatno testirati. Sutra cu da trazim pare natrag, a ako mi ostane, tj temu ga ne trazi da ga saljem natrag, kapiram da ce biti ok ako ga reparticionisem na 100tinak giga

Kakvi su to prevaranti. Meni stigla ona 2 Kodak SSD-a od po 1tb i nikako da stignem da ih proverim, jos ih otpakovao nisam.

Kakvi su to prevaranti. Meni stigla ona 2 Kodak SSD-a od po 1tb i nikako da stignem da ih proverim, jos ih otpakovao nisam.
Ako mislis na one sto smo kupovali od Kodak factory pre par meseci, oni su kul. Kupio 4, sva 4 prosla h2test bez greske, 2 od njih aktivno koristim.

Ne brini, nisu to ti SSDovi, Kodak se pokazao dobro svima, meni su u opticaju vec 3 4 meseca i nisam imao nikakakv problem, stavise gledam da ih uzmem jos cim izleti neka akcija

Juče mi je stigao Amate Portable Touch Screen Monitor, pominjan je ranije u temi, pa da ostavim moje utiske.
Ja sam prezadovoljan, radi besprekorno, odziv na touch je odličan, povezuje se i sa laptopom i sa androidom bez potrebe za instalacijom bilo kakvih drivera.

Jedna mana bi bila ta što od androida ne dobija dovoljno struje da bi funkcionisao, pa je potrebno priključiti i adapter. Osim toga, ako se neko razmišlja da ga kupi, neće pogrešiti

Ne može. Nikada nije ponudio taj monitor u okviru discount777 promocije. Ali može claimcredit.

Samo da Vas obavestim u vezi ranijih tvrdnji da Alta banka pri kupovini sa Temu skida u dinarima tačno kao što je izlistano - nije tačno.
Evo primer od 19.3.24:
Kupljeno Visa karticom za 1763 rsd.
Skinuto 1771,26 rsd, a u zaduženju Visa kartice stoji 15,11 eur.

Samo da Vas obavestim u vezi ranijih tvrdnji da Alta banka pri kupovini sa Temu skida u dinarima tačno kao što je izlistano - nije tačno.
Evo primer od 19.3.24:
Kupljeno Visa karticom za 1763 rsd.
Skinuto 1771,26 rsd, a u zaduženju Visa kartice stoji 15,11 eur.
To ti je zbog kursa banke, meni isto tako skida ako ti je valuta u eur namestena. Neka me ispravi neko ako gresim

Ma nije to nesto mnogo, smesna je provizija. Ja placam virtuelnom "Trustee Plus" karticom u eur. i kada mi konvertuju u din. kurs racunaju 1 eur. = 115.5 din.

Juče mi otkažu narudžbinu preko "claimcredit" plaćenu kreditom, razlog "unusual payment activity", refundiraju je i ukinu mi "claimcredit". Danas mi daju da iskoristim drugi, prvi i dalje nedostupan.

Prilozi

• Screenshot_20250320_152832_Temu.jpg
    Screenshot_20250320_152832_Temu.jpg
    85.1 KB · Pregleda: 206
  • Screenshot_20250320_152816_Temu.jpg
    Screenshot_20250320_152816_Temu.jpg
    121.5 KB · Pregleda: 124
Stigao je i meni danas, tj sad vec juce, bukvalno kao na slikama kod tebe, fejk ko vrata, h2test pukao na 116om gigabajtu, tako da je 120 giga "realan" kapacitet, mada i to bi trebalo dodatno testirati. Sutra cu da trazim pare natrag, a ako mi ostane, tj temu ga ne trazi da ga saljem natrag, kapiram da ce biti ok ako ga reparticionisem na 100tinak giga
Tražiće ti da ga vratiš nekom DOO ovde u lokalu.
Ponudiće ti besplatnu poštarinu preko pošte ali moraćeš da se cimaš i nepotrebno stojiš u redu u pošti... :/

Nazad
Vrh Dno