- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
^ Ta promocija nije dostupna svima. Na nekim nalozima radi, na drugim ne.
![]()
Rechageable XML-T6 LED Flashlight Torch Micro USB port lantern with headbank 4 lighting modes Zoomable Fishing outdoor lighting - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
0,18$ sa kablom samo, za ostale potrebno platiti dostavu
Posto za tu i slicne lampe treba da se nabave baterije , da li na TEMU-u mogu da se nadju iole kvalitetne 18650 Lithium Rechargeable Battery ???
Teras dalje sve dok ne izboksujes jeftinu opciju
Ne bi trebalo da bude tako,ja redom klikcem negde da 40 negde 50 negde 60 posto,ne znam sta ti je to🤣Ma na svemu je 22% i skoro neisplativo. Nešto nije u redu s mojim nalogom![]()
Neeeee, nop. Sve što se završava na "fire" je odavno postalo šit.@sasa022 Mogu. Brend Alonefire ima jako dobre baterijske lampe, a prodaju i punjive baterije za njih. Odusevljen sam njihovom lampom.
Ovo bi trebalo da je ta baterija. https://share.temu.com/FyVKDsVRJYA
Stigao je i meni danas, tj sad vec juce, bukvalno kao na slikama kod tebe, fejk ko vrata, h2test pukao na 116om gigabajtu, tako da je 120 giga "realan" kapacitet, mada i to bi trebalo dodatno testirati. Sutra cu da trazim pare natrag, a ako mi ostane, tj temu ga ne trazi da ga saljem natrag, kapiram da ce biti ok ako ga reparticionisem na 100tinak gigaJel stigao nekome još fejk 2Tb drajv sa linka od pre nekoliko stranica?
Ako mislis na one sto smo kupovali od Kodak factory pre par meseci, oni su kul. Kupio 4, sva 4 prosla h2test bez greske, 2 od njih aktivno koristim.Kakvi su to prevaranti. Meni stigla ona 2 Kodak SSD-a od po 1tb i nikako da stignem da ih proverim, jos ih otpakovao nisam.
Evo jutros su poslali, znači u mom slučaju je 3 dana a verovatno je ovako od 3 do 5 dana.Koliko se bese ceka za prednarucene proizvode da se upakuju i posalju? 5 dana?
Ne brini, nisu to ti SSDovi, Kodak se pokazao dobro svima, meni su u opticaju vec 3 4 meseca i nisam imao nikakakv problem, stavise gledam da ih uzmem jos cim izleti neka akcijaKakvi su to prevaranti. Meni stigla ona 2 Kodak SSD-a od po 1tb i nikako da stignem da ih proverim, jos ih otpakovao nisam.
To ti je zbog kursa banke, meni isto tako skida ako ti je valuta u eur namestena. Neka me ispravi neko ako gresimSamo da Vas obavestim u vezi ranijih tvrdnji da Alta banka pri kupovini sa Temu skida u dinarima tačno kao što je izlistano - nije tačno.
Evo primer od 19.3.24:
Kupljeno Visa karticom za 1763 rsd.
Skinuto 1771,26 rsd, a u zaduženju Visa kartice stoji 15,11 eur.
Tražiće ti da ga vratiš nekom DOO ovde u lokalu.Stigao je i meni danas, tj sad vec juce, bukvalno kao na slikama kod tebe, fejk ko vrata, h2test pukao na 116om gigabajtu, tako da je 120 giga "realan" kapacitet, mada i to bi trebalo dodatno testirati. Sutra cu da trazim pare natrag, a ako mi ostane, tj temu ga ne trazi da ga saljem natrag, kapiram da ce biti ok ako ga reparticionisem na 100tinak giga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari