Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Jel ima neki kod za popust za neki bolji powerbank?
Dodaj u korpu power bank, kucaj posle toga discount777 i oborice ti cenu na nekih 700-800 din, imas onaj koji sam ja uzeo prezadovoljan sam pisao sam na par podlaednjih stranica.Jel ima neki kod za popust za neki bolji powerbank?
Nije tako, prvo će ti ponuditi da kupiš uređaje koji su ti već u korpi.Dobio ali ne mogu iz korpe da biram jel tako?
Moram iz njihove ponude.
Kaze da je kod invalid.Dodaj u korpu power bank, kucaj posle toga discount777 i oborice ti cenu na nekih 700-800 din, imas onaj koji sam ja uzeo prezadovoljan sam pisao sam na par podlaednjih stranica.
Izaberes iz korpe proizvode,ako ih nemas imas gore da pretrazis pa kucaj,svakako je uvek bolje sve dodati u korpu pa ukucas kod.Dobio ali ne mogu iz korpe da biram jel tako?
Moram iz njihove ponude.
Ne da unosis kao kupon kad placas, nego ukucaj gde je pretraga.Kaze da je kod invalid.
I dalje u korpi stoji ista cena...Ne da unosis kao kupon kad placas, nego ukucaj gde je pretraga.
Salje i mene na novu stranicu ali ignorise i klikces oko tog spin kruga, onda u taj pravougaonik ides na Preuzmi...Juče sam imao prvo korišćenje claimcredit i podigao kredite za juče i danas. Sad kada ukucam u pretragu "claimcredit", odmah iskače da ponovo vrtim točak (iako sam morao da kreiram novi nalog, jer na prethodnom nikako nije radilo, sad mi nudi i kad ne treba").
Elem, zar ne bi trebalo da me vodi na stranicu za povraćaj kredita po danima, a ne da mi nudi novi, dok još ni ovaj nisam iskoristio?
Možda nešto muvaju, da me zbune.
Da,ako zaboravis taj dan da uzmes posle neces moci 😂Nesto sam zeznuo. Bila mi je puna korpa (nisu bili oznaceni proizvodi) ali sam birao iz njihove ponude. U principu trazio sam proizvode koji su mi bili u korpi. Bice bolje drugi put
Ako sam dobro skapirao sad treba da se logujem svaki dan i da idem na opciju claimcredit da bi bih dobio taj povrat ili kako se vec zove?
Normalno je to, imaš max 2 refund-a i dok ne povratiš kredit makar jednog, neće ti se pojavljivati više. Ti si koristio jednom, zato ti se taj drugi pojavljuje, samo ignoriši i to je to.Juče sam imao prvo korišćenje claimcredit i podigao kredite za juče i danas. Sad kada ukucam u pretragu "claimcredit", odmah iskače da ponovo vrtim točak (iako sam morao da kreiram novi nalog, jer na prethodnom nikako nije radilo, sad mi nudi i kad ne treba").
Elem, zar ne bi trebalo da me vodi na stranicu za povraćaj kredita po danima, a ne da mi nudi novi, dok još ni ovaj nisam iskoristio?
Možda nešto muvaju, da me zbune.
Sve oznake su obrisane. Nema oznake kontrolera, nema oznake na NAND-ovima?Jel stigao nekome još fejk 2Tb drajv sa linka od pre nekoliko stranica?
Nema sanse, evo usao sam da proverim i zatrpali me powerbankovima, malo u searchu istrazuj kucaj da ti pokupi podatke sta te interesuje a posle ce i u discount stranici da ti izbacujeJa sam pola sata listao i neće da mi se pojavi. 2000 je najniža cena koju nalazim.
U kojoj sekciji ti je ovo? Kod mene ne izgleda ovako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari