Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Edit: stigao power bank sve preporuke, ima obicno i brzo punjenje koje bas radi ekstra i puni brzo telefon, vidi se i da je gabaritan ima oko 400gr sto znaci da je verovatno pun baterija nije neka supljina😂 Za sad ekstra uredjaj koji uz discount777 a pre toga dodata u korpu kostace otprilike 800din gore dole. Pogledajte prilog 483626
Jel moze link za ovu bateriju?

Poslednja izmena:
@Sirius9

Zavisi koji stil voli...
Na AE ti cene krecu od oko 1$ za maske / futrole za sve modele telefona.
Na Temu od oko 200 dinara
Nije za mene, "za žensku osobu"...
Ja volim android stil, da dobijem ifon prvo što bi uradio -> prodao ga za keš... ;)
Više sam mislio na neku "kvalitetniju" preporuku, znam da ovi sa 100K ajfonima ne vole da im telefon boravi u futroli od 1$ 🤣

Nije za mene, "za žensku osobu"...
Ja volim android stil, da dobijem ifon prvo što bi uradio -> prodao ga za keš... ;)
Više sam mislio na neku "kvalitetniju" preporuku, znam da ovi sa 100K ajfonima ne vole da im telefon boravi u futroli od 1$ 🤣
Ja nosim najprostiju za 130 dinara sa temua,iphone 15 pro max🤣

Nije vazno za koga je...
Pitanje je koji stil i materijal preferira ?

Da li voli klasicnu jednobojnu TPU ( plastika-silikon ) "oblogu" , ili
sarenu / sa slikom , sa sljokicama , sa velikim znakom "jabuke" ?
Ili mozda "koznu" futrolu na preklop ( sa "novcanikom" ) ?

Ako hocete brendiranu - npr. Nillkin ( moze da se uzme za par $ sa AE )

Zastitna stakla i folije koje su kod nas 500-1000 dinara
na AE i Temu su 1-2$.
Plus kod nas cesto prodaju stakla koja nisu "full cover" tj.
ne pokrivaju po 1-2mm po ivicama.

Preporučite/linkujte neku pristojnu web kameru za računar (USB), da slika i zvuk nisu totalna katastrofa i da ne košta previše. Nema nekih posebnih zahteva.

Ima li neko neku preporuku za neko staklo ili foliju zaštitnu za onaj ekran na dodir?

Preporučujem sledeće proizvode:
https://share.temu.com/9Ku03VI3KXA
Ove dve dečje logičke igre su kineska kopija https://www.smartgames.eu/. Cene kod nas možete videti ovde: https://www.dexy.co.rs/proizvodi/smart-games
https://share.temu.com/3LLDMlzO3cA Pristojan jeftin headset, obično se pokvari kabl
https://share.temu.com/TN64MjGryyA Fantastična iks-oks igra sa blago izmenjenim pravilima (nakon četiri poteza prva boja nestaje), može jedan ili dva igrača. Ima igru pamćenja za jednog igrača. Koristi 3 AAA baterije, jaka preporuka za proizvod :love:

Planirao danas da kupim ovaj zvucnik,
al me pokolebale slike i komentari kod gotovo svih prodavaca. Veliki broj isporuka je osteceno, polomljeno... i sad nisam pametan. Sta se desava kada vam stigne tako nesto osteceno, koliko su korektni za povrat, jel komplikovana prica? A opet nerealno mi da se toliko lomi u transportu, pre bih rekao da je sam zvucnik los, krt i supalj!?
A savrseno bi mi odgovarao i sad ni sam ne znam sta da radim. Postoji li nesto slicno, al kvalitetnije, pouzdanije?
https://share.temu.com/TN64MjGryyA Fantastična iks-oks igra sa blago izmenjenim pravilima (nakon četiri poteza prva boja nestaje), može jedan ili dva igrača. Ima igru pamćenja za jednog igrača. Koristi 3 AAA baterije, jaka preporuka za proizvod :love:
Ista prica, al ova opcija... jednostavno nisam mogao odoleti iako pise da je za uzrast od 6 godina :ROFLMAO:

Odlicno radi, odziv fantastican

Poslednja izmena:
al me pokolebale slike i komentari kod gotovo svih prodavaca. Veliki broj isporuka je osteceno, polomljeno... i sad nisam pametan. Sta se desava kada vam stigne tako nesto osteceno, koliko su korektni za povrat, jel komplikovana prica?
Dobijes povrat u kreditu posle 30 sekundi. Ja sam dva tri puta trazio povrat novca za pokvarene/polomljene stvari.

Te iste sluske prodaje Gembird.
Kupio sam ih za 724 dinara, malo jeftinije nego kod njih
Ista prica, al ova opcija... jednostavno nisam mogao odoleti iako pise da je za uzrast od 6 godina :ROFLMAO:
Odlicno radi, odziv fantastican
Neko je već spomenuo igru na forumu pa sam uzeo ideju, nisam izabrao tvoj model koji je lepši jer je skuplji značajno

Da podelim moje iskustvo sa kuponima. Od prvog dana nijedan kod ne radi, nemam točkove sreće i uopšte ne dobijam nikakve promocije od Temu. Prvih mesec dana od kako sam se registrovao imao sam značajno jeftinije cene, recimo 30% niže nego što je uobičajeno. Posle je to prestalo. Posle brisanja naloga opet sam dobio niže cene sa istim emailom. Kad sam posle 8 meseci korišćenja Temua aplikaciju prvi put instalirao na novi telefon, odmah sam dobio ponudu. Ako u roku 30 minuta kupim proizvode za 2000 dinara dali su kupone: 500 dinara popust za porudžbinu iznad 501 dinar, 1000 dinara popust za porudžbinu iznad 8500 dinara, 2500 dinara popust za porudžbinu iznad 6400 dinara, 3000 dinara popust za porudžbinu iznad 8800 dinara, i tako sve do 33000 dinara popusta i to važi dva dana. Nisam iskoristio kupone jer sam u prethodnih 8 meseci kupio većinu stvari koje su mi bile potrebne.

Samo sto kad trazis refund nema vise opcija claimcredit, discount777, rebate100 itd.
Hladjenje 3 meseca ili koliko vec.

Tako su pisali ovde neki clanovi. Ja uzeo refund za nesto sto nije radilo i od tad nista od ovih opcija pomenutih nemam.

A uslikas pri otvaranju ili naknadno?
Kad god. Jednom sam slikao bukvalno pod sobe i poslao jer me jako mrzelo da da ustajem i povezujem neku led lampu da bih dokazao da ne radi i to su prihvatili cak.
Imam i dalje sve one opcije i gluposti koje nude kroz search itd, nista mi nije ukinuto.

Ukidanje akcija ( u vecini slucajeva ) zavisi od nacina tj. razloga sa kojim se
evidentira zahtev za refund.

Ja slikam otvaranje svakog paketa slike i video. Imao sam refund na neku traku gde su mi poslali 1m umesto 10 m kako je pisalo na pakovanju. Nisu mi ukinuli ni jednu opciju. Tako da ako je zahtev osnovan verujem da ne ukidaju. Bar za sada.

I kod mene stvar od 900-1000 dinara nije radila, ja poslao dokaze i rekli kao nema potrebe za vraćanjem, dobijate refund.
Od tog trenutka primetim da ništa od akcija nemam, i ovde pročitam da to može biti problem.
Ne znam izgleda to neki algoritam reže kako mu dune.

Nek malo vode reda kakve proizvode salju pa nece biti refunda.
Ja sam uzimao punjivu lampu,fejk ploca koja ne pokazuje stanje baterije,stavljena neka bezveze sijalica dok na originalnoj ima tri led.

Prilozi

• medium_17_0b0d5d412f.jpg
    medium_17_0b0d5d412f.jpg
    45.8 KB · Pregleda: 44
  • Screenshot 2025-03-09 at 10-23-39 Imgur The magic of the Internet.png
    Screenshot 2025-03-09 at 10-23-39 Imgur The magic of the Internet.png
    581.8 KB · Pregleda: 45
  • Screenshot 2025-03-09 at 10-23-27 Imgur The magic of the Internet.png
    Screenshot 2025-03-09 at 10-23-27 Imgur The magic of the Internet.png
    420.1 KB · Pregleda: 40
Porucih sad nesto uz povrat kredita i tu pise: Ako bude vraceno, nagrade ce biti reciklirane, a zabrana ucesca na 90 dana ce biti primenjena. Sad su stvari malo jasnije. Znaci ako bih preko povrata uzeo onaj zvucnik sumnjivog kvaliteta, i on mi stigne polomljen imao bih pravo da ga vratim, al bih onda ostao bez opcije povrata (na nove kupovine) narednih 90 dana. Dok ako bih ga kupio na redovan nacin ne bi bilo restrikcija

Mislim da to nije do toga,ja sam prvih 5-6 keseci bukvalno 70 posto proizvoda koji sam porucivao dobijao nazad novac bez vracanja,izvalio sam da bukvalno zbog toga sto su novi na trzistu vracaju za sve novac bez vracanja,i ja sam iso redom pa sta upali i na kraju 70 posto artikala su mi vracali novac 🤣 doduse ja sam trosio po 30-40.000 kesecno jer sam porucivao za dosta ljudi i opet uvek sam imao svaki dan promocije.

Mislim da to nije do toga,ja sam prvih 5-6 keseci bukvalno 70 posto proizvoda koji sam porucivao dobijao nazad novac bez vracanja,izvalio sam da bukvalno zbog toga sto su novi na trzistu vracaju za sve novac bez vracanja,i ja sam iso redom pa sta upali i na kraju 70 posto artikala su mi vracali novac 🤣 doduse ja sam trosio po 30-40.000 kesecno jer sam porucivao za dosta ljudi i opet uvek sam imao svaki dan promocije.
Boli te uvo, trebao si i da se žališ što ti ne vrate novac za svih 100% artikala. Možda i da te počaste neki dinar da imaš za gorivo i slično, što da ne. 🤦‍♂️

Nazad
Vrh Dno