Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Samo kucaj claimcredit, važi to danima.....ne obaziri se na taj njihov tajmer.

@milans1111

Kao sto u identicne modele drajvova ubacuju razlicite kontrolere ,
tako rade i sa USB-SATA adapterima.

Pa onda imas situaciju da adapter sa jednim drajvom radi , a sa drugim
pravi problem.
Ili jednostavno pojedini primerci prilicno brzo prestanu da rade.
( identicna situacija je i sa HDMI/DP - VGA adapterima )

satausb.jpg

Nisam skoro pratio , u oktobru si na AE mogao da uzmes FDBRO 8K HDMI 2m za oko 2$
( ima 1,2,3m / 4 i 8K 2.1 )

@sasa022 Znaci mogu opet da prodjem kao sa prvim kablom, a pritom moram da dobacim do 1700din da bih ostvario kupovinu. Onda bolje da uzmem nesto drugo, neke druge kablove koji mi trebaju ali greota da ssd 550/500 radi na 40mb citanje i pisanje.

NE.Ako ti posalju ispravan USB 3.0 adapter i ako se slozi sa SSD-om prenos podataka moze da ide i brzinom od oko 250M.

Mozes porucivati sa AE , jedino sada carina zaj*** vas u Nisu.Prethodno su maltretirali NS :(

Pa to, i ovaj prvi prodavac od kog sam porucio usb 3.0 sa 12k prodatih primeraka i mnostvo pozitivnih ocena mi uvalio 2.0 adapter, cim sam video beli usb sve mi je bilo jasno. Onaj 22pin plavi, usb beli, povezao sa laptopom u usb 3 port, 40 mb/s plafon i citanje i pisanje na 2.5" ssd-u. Da je 250 mb bilo bi ekstra, iako je to duplo manje od deklarisane brzine... Porucicu opet, ako me sad *****u vise necu i to je to, nisu neke pare... I neki hdmi 2.1 od 3m i jos neke kablove...

Nisam bio u BG a stigao mi je paket preko M-ONE a potom D express i paketomat. Mogao sam do juče da preuzmem ali se nisam organizivao.

Jel neko imao sličan slučaj? Predpostavljam da pošiljka nije krenula nazad. Danas nisam stigao da ih pozovem i vidim šta i kako. Sutra ću prvo d express pa ako tteba m one.

Nije pošiljka ništa bitna nego da se ne šeta tamo vamo.
Da se javim sa ishodom.

Kontaktirao D express i dobio info da je paket krenuo nazad iz paketomata i da pozovem M one tj Milšped. Pozovem njih i ljubazna Jelena je pokusala sve ali nike uspela i paket je krenuo nazad. To se sve desilo dan posle mog posta.

Juče me zove nepoznat broj i kaže imam paket Temu za tebe. Komunikacija bratska kao da se znamo iz kraja. Doneo čovek danas paket na vrata. Pitam ga iz koje je firme kaže Temu. Pitam D express ili Milšped kaže ne Temu otvorili smo ovde firmu.

Sve u svemu svaka im čast.

Iskakala je reklama na FB pre mesec dva, nešto tipa postani temu kurir. Biće da je to

@snorki11 ima li srpski jezik i jel koči generalno, za običan web browser i povremeno yt?
Ima naravno srpski, ne koči ni jedan telefon dok ne instaliraš par aplikacija ili igrica. Yt radi normalno koliko vidim ali je zvuk sa jednim zvučnikom baš skrnav, ali šta očekivati za te pare. Da daš detetu da drnda ovaj umesto tvog telefona ili nekoj starijoj osobi onda je idealan.

Kakvi su utisci, na šta liči?
Pa šta znam, za starije osobe ok, za neku ozbiljniju upotrebu jok. Telefon je plastika, display je ružan, vuče na plavo, osvetljenje jedva dovoljno na suncu, mono zvuk para uši, kamere...pa recimo da fiksni telefon ima bolje, baterija dobra, signal dobar. Poseduje 3.5mm ulaz, notification led, fingerprint senzor...

Juce sam video kod drugara, taman mu je ta cena prava skuplja ne bi valjala. Mozda porucim sutra pa nekom klincu za poklon cisto da ga ne zali.

Ja uzeh za stariju osobu koja i dalje koristi stari LG G3. Nadam se da je bar neki update u odnosu na trenutni. Ako ne bude, onda ćemo tražiti nešto drugo.

Uvijek bolje polovan dobar nego nov krš.

Ako je jedini zahtjev "radi", onda slobodno.
Ja računam dam 2k za Infinix, pa razbijem o zid i kupim nešto polovno za 6k, samo me drugi uređaj koštao 8k.

U suštini i ja se slažem sa tim, uvek biram flagship polovnjak pre nego novi u istom cenovnom rangu, ali što reče Saša, u ovom rangu baš teško da ima nešto. Čak i ako se nađe, obično im je baterija već otišla, pa bar da je lakša zamena.

Konkretno u ovom slučaju jedino gde mislim da može da bude downgrade u odnosu na G3 je ekran. LG-ev je verovatno bolji. Ako korisniku ne bude odgovarao, lako će otići na oglase.

Samo je poenta u tome - da li je rang bitan?
EDIT: Pogledao sam specs... Naravno da je samo jedna od "kamera" pozadi prava, 13MP modul. Za prednju kaže "Video: Ima". 😄
10W maksimum punjenje... 720p ekran na tu veličinu, koliko god da je 90Hz, je užas. Sem što ima Android 13, po svemu ga šije recimo Redmi Note 9 Pro koji već godinama služi moju mamu, uzet polovan. Nije 2k dinara, ali bar je dobro vidim na video callu. Ali okej, off topic, završio sam.

Poslednja izmena:
Infinix ima LED lampu i za selfi kameru . RN 9 Pro nema . Kvalitet slike u video pozivu je u rangu sa RN . Kada je mrak sa RN "mozes da se slikas"

Samo je poenta u tome - da li je rang bitan?
EDIT: Pogledao sam specs... Naravno da je samo jedna od "kamera" pozadi prava, 13MP modul. Za prednju kaže "Video: Ima". 😄
10W maksimum punjenje... 720p ekran na tu veličinu, koliko god da je 90Hz, je užas. Sem što ima Android 13, po svemu ga šije recimo Redmi Note 9 Pro koji već godinama služi moju mamu, uzet polovan. Nije 2k dinara, ali bar je dobro vidim na video callu. Ali okej, off topic, završio sam.
Ne znam da li sam razumeo pitanje, ali kao što rekoh, za stariju je osobu. Možda ga zaboravi negde ili joj ispadne, pa bar da ga ne žali. Nije problem da izgubi i skuplji telefon, ali znam da bi se svakako više nepotrebno nervirala ukoliko je skuplji.

Eto drago mi je da si naveo neku alternativu, pa ako ovaj ne bude odgovarao, ići ćemo na sledeći cenovni rang.

1000033026.jpgUz discount777 code uzeo sam ovaj power bank dali su ga za oko 700 din. Sluzice po vikendici ili izlete za bt zvucnike cak i telefon kad zatreba, vidim fale ga iako a svakako skoro dzabe. Da sam placao punu ovu cenu nikad ga uzeo ne bih, kod nas ima i bolji ali uz kod nema 😀

Stigla mi dva komada infonix smart 8 telefona danas. Uzeo jedan na test da vidim kako radi. Generalno youtube, pozivi, sms, viber , whatsapp aplikacije ko aplikacije rade. Sad u nekom trenutku se oseti lag, kad hoces da startujes neku aplikaciju.

Sve u svemu za klinca i za caleta odlican phone. Dva komada sa vaucerom sam platio oko 5500 din sto smatram da je ok za taj novac.

Poslednja izmena:
Šta je najbolje iskoristiti od ovih promo kodova za prvu porudžbinu/novog korisnika aplikacije?! Hoću da probam maksimalno da "ubijem" cenu pa da se ne zeznem :)

Neko je već spominjao Blokus društvene igre pa da podelim informacije. Ovo je original Mattel Blokus: https://shop.mattel.com/collections/games-blokus
Na Temu se prodaju 3 vrste:
https://share.temu.com/VAxXppYtYKA (Normalan Blokus za 2 igrača, jedina varijanta koja ima Blokus u imenu)
https://share.temu.com/Cv5Q4C0dPxA (Normalan Blokus za 2 ili 4 igrača,brend JIAJCHUF)
https://share.temu.com/vx8kaqqgotA (Blokus XL za 2 ili 4 igrača,brend CELEMELA)
Original Mattel Blokus košta od 15 do 40$. Na Temu Blokus za 4 igrača se kreće od 900 (na sniženju) do 2000 dinara (regularna cena). Kupio sam JIAJCHUF, to je manji Blokus za 4 igrača pod nazivom Strategy game. Takođe sam uzeo CELEMELA, to je veći blokus pod nazivom Strategy game za 4 igrača na čijem pakovanju piše da je ruska verzija i za nemačko tržište.

Topla preporuka za sve navedene varijante, igra je zabavna i idealna kao poklon za dečji rođendan.

Tic Tac Toe portabilna konzola sa 3 načina rada je 2-3 puta jeftinija na Temu nego na Aliju, ne razumem zašto.

Prilozi

• Blokus.jpg
    Blokus.jpg
    189.5 KB · Pregleda: 41
  • TTT.jpg
    TTT.jpg
    99.7 KB · Pregleda: 39
Neko je pomenuo notification led, baš su ga odradili onako kineski, baš jeftino izgleda, nego da li on služi nečemu osim što svetli kod punjenja? Na propuštene pozive ili neke druge notifikacije ne radi, a gledam u opcijama nigde se ne spominje. Da li mora preko neke aplikacije ili ima u podešavanjima?

Samo nagađam, možda ne radi zbog Android GO sistema. Videh da se isporučuje i sa standardnom verzijom androida, pa moguće da tamo ima podešavanje.

Nazad
Vrh Dno