Da se javim sa ishodom.Nisam bio u BG a stigao mi je paket preko M-ONE a potom D express i paketomat. Mogao sam do juče da preuzmem ali se nisam organizivao.
Jel neko imao sličan slučaj? Predpostavljam da pošiljka nije krenula nazad. Danas nisam stigao da ih pozovem i vidim šta i kako. Sutra ću prvo d express pa ako tteba m one.
Nije pošiljka ništa bitna nego da se ne šeta tamo vamo.
Ima naravno srpski, ne koči ni jedan telefon dok ne instaliraš par aplikacija ili igrica. Yt radi normalno koliko vidim ali je zvuk sa jednim zvučnikom baš skrnav, ali šta očekivati za te pare. Da daš detetu da drnda ovaj umesto tvog telefona ili nekoj starijoj osobi onda je idealan.@snorki11 ima li srpski jezik i jel koči generalno, za običan web browser i povremeno yt?
Pa šta znam, za starije osobe ok, za neku ozbiljniju upotrebu jok. Telefon je plastika, display je ružan, vuče na plavo, osvetljenje jedva dovoljno na suncu, mono zvuk para uši, kamere...pa recimo da fiksni telefon ima bolje, baterija dobra, signal dobar. Poseduje 3.5mm ulaz, notification led, fingerprint senzor...Kakvi su utisci, na šta liči?
Ne znam da li sam razumeo pitanje, ali kao što rekoh, za stariju je osobu. Možda ga zaboravi negde ili joj ispadne, pa bar da ga ne žali. Nije problem da izgubi i skuplji telefon, ali znam da bi se svakako više nepotrebno nervirala ukoliko je skuplji.Samo je poenta u tome - da li je rang bitan?
EDIT: Pogledao sam specs... Naravno da je samo jedna od "kamera" pozadi prava, 13MP modul. Za prednju kaže "Video: Ima". 😄
10W maksimum punjenje... 720p ekran na tu veličinu, koliko god da je 90Hz, je užas. Sem što ima Android 13, po svemu ga šije recimo Redmi Note 9 Pro koji već godinama služi moju mamu, uzet polovan. Nije 2k dinara, ali bar je dobro vidim na video callu. Ali okej, off topic, završio sam.
Znači ne koristiš search...Šta je najbolje iskoristiti od ovih promo kodova za prvu porudžbinu/novog korisnika aplikacije?! Hoću da probam maksimalno da "ubijem" cenu pa da se ne zeznem![]()
Ja imam Zealot S61, odlican. Ima sve to sto si naveo. Uz misterioznu karticu popusta (discount777) izadje 1530 dinara...Da li moze preporuka za neki bt zvucnik,pozeljno bi bilo da ima fm radio,moze i slot za memorijsku karticu i da nije skup?
Ima fm radio?Ja imam Zealot S61, odlican. Ima sve to sto si naveo. Uz misterioznu karticu popusta (discount777) izadje 1530 dinara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari