Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Thx, meni vratili 1000din. Doduše samo sam jednu kupovinu imao.
Imam dve posiljke koje jos uvek nisu stigle. Posle tog Price Adjustmenta-a refund (novac) vracaju na racun ili ostaje za neke naredne kupovine?Ljudi, probajte danas da odradite Price Adjustment za pošiljke u prethodnom periodu. Svašta je pojeftinilo, ja malopre nakupio četvorocifreni povrat...
Ne, ne banuju za price adjustment.Pazite samo kad radite price adjusment da niste kupovali preko povracaja kredita ili preko onih kupona jer ide ban na neki period za buduce akcije
Aj da mi kum ne ostane nedorecenKum poručio dva komada u istom paketu, stiže ovih dana![]()
Kakvi su utisci, na šta liči?
Stigao i meni danas.
Na iPhoneKakvi su utisci, na šta liči?
Ako ne javi neko za Temu, imam radnju sa Alija za kabl za SSD, a i bas takav HDMI kabl sam uzeo nedavno (isto sa Alija) za rezervu samo nikako da ga probam posto imam vec DP kabl.Jel moze neko da mi preporuci nekog pouzdanog prodavca kablova sa temu, treba mi onaj kabal 22 pina na usb 3.0 da bih povezao ssd ili 2.5" disk sa laptopom kao eksterni preko usb. Porucio jednom, poslali mi mangupi usb 2.0 umesto usb 3.0 i na ssd citanje i pisanje ne prelazi 40mb/s. Uzeo bih i hdmi 2.1 od 3 metra.
Na telefon iz 2020 godine, android go na nekom sklj. Procesoru, malo memorije i nema nfc. Za 4k je super.Kakvi su utisci, na šta liči?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari