Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Ljudi, probajte danas da odradite Price Adjustment za pošiljke u prethodnom periodu. Svašta je pojeftinilo, ja malopre nakupio četvorocifreni povrat...
Imam dve posiljke koje jos uvek nisu stigle. Posle tog Price Adjustmenta-a refund (novac) vracaju na racun ili ostaje za neke naredne kupovine?

Meni nisu hteli da vrate kao kredit, pisalo nešto u vezi sumnjivih aktivnosti na nalogu, a bukvalno prva porudžbina. Refundirano na karticu i stiglo za par min nakon podnošenja zahteva.

ne ide ban, bar ne za sad videcemo...ovo misle ako odradis refund na celu tu porudzbinu...tj ako odustanes verv...
Svakako evo do sad nije bilo nista, a radio sam price adjusment na jos prvoj to cresit back akciji :D

Ne znam da li je ova tema pravo mesto za problem sa SSD diskom koji smo na temu kupovali za cenu od oko 20e za 1TB, primetio sam da jako sporo radi, mislim da nisam nikad imao sporiji disk, kad se instaliraju igre, pecevi i tako neske slicne radnje, brzina je oko 10-15MB po sec, okacicu ovde jedan screenshot dok se instalira patch za poslednji stalker, velicina fajla je nekih 30+ GB, brzina je nekih 11MB prosecna, ponekad se dogodi peek na 100MB, na deo seknde, disk je sve vreme 100% zauzet dok traje kopiranje.

Prilozi

• Screenshot 2025-02-19 163203.png
    Screenshot 2025-02-19 163203.png
    34.3 KB · Pregleda: 156
Ništa tu nije misteriozno. I ja kupih 10ak SSD-ova na Temu i, više-manje, ništa im ne fali. NVMe su zapravo odlični, ali jedan baca manje od reklamirane brzine i za to dobih refund.

Seizmose, pitaj u generalnoj temi o SSD-ovima. Da ne zatrpavamo temu za Temu. Ja ih ne koristim na taj način, pa ne mogu da kažem gde je problem.

Kako da uzmem kredit koji su mi izdelili na više dana za preuzimanje? U njihovom uputstvu piše da treba da otkucam "potražite kredit" u search baru, ali ništa mi ne izlazi

Kucaj u search
Claimcredit
Jedna reč

Sedam dana za redom, svaki dan dobijaš deo kredita.
Ja prošle sedmice zaboravio da klejmujem 2 dana, 1349 dinara 🙄

Ja kad se setim odradim Price Adjustment. Nisam imao problem sa povraćajem kredita. Jedino mi se jednom desilo da sam uradio korekciju cene tokom 7 dana povraćaja kredita i uredno su korigovali iznos koji će mi vratiti. Porudžbina je nakon korekcije cene pala ispod 4000 dinara, pa je povrat kredita umanjen za nekoliko desetina dinara.

Da li moze preporuka za neki bt zvucnik,pozeljno bi bilo da ima fm radio,moze i slot za memorijsku karticu i da nije skup?

Kum poručio dva komada u istom paketu, stiže ovih dana :)
Aj da mi kum ne ostane nedorecen ;), stigla su oba RedBeat A2 tableta, a posto imam i Bmax, poredio oba....i zakljucak je da su to, zapravo identicni tableti, isti hardware, s tim sto je RedBeat za inc manji...i nema nista od opreme. Realno, za 1.700 din koliko sam ih ja platio po komadu i dalje ne mogu da verujem gde je ovde isplativost, alu kuciste, stereo zvucnici, koji su, sto mi je "tesko" da priznam bolji od ovih na Bmax-u. Sad ce se igramo malo sa "tecnim silikonom" za izdradu kalupa, da mu napravim "futrolu" :ROFLMAO:

I ajd da ne pisem novu poruku kad sam vec "tu" jel neko narucivao neki zgodni mali soundbar za Temu-a? Proslo leto sam bio nespreman, sluske na +40 mi je bilo tako inteligentno resenje da sam se istopio od srece....i osuo....e sad, ne razvlace mi se kablovi od zvucnika po stolu, kvari mi "setup" pa zato pitam.

Prilozi

• 480192820_10233024681971845_4667052404797127898_n.jpg
    480192820_10233024681971845_4667052404797127898_n.jpg
    184.5 KB · Pregleda: 107
^za taj konkretno ne znam, sa AliE sam uzeo neki Xiaomi i baš lepo radi posao.

Jel moze neko da mi preporuci nekog pouzdanog prodavca kablova sa temu, treba mi onaj kabal 22 pina na usb 3.0 da bih povezao ssd ili 2.5" disk sa laptopom kao eksterni preko usb. Porucio jednom, poslali mi mangupi usb 2.0 umesto usb 3.0 i na ssd citanje i pisanje ne prelazi 40mb/s. Uzeo bih i hdmi 2.1 od 3 metra.

Jel moze neko da mi preporuci nekog pouzdanog prodavca kablova sa temu, treba mi onaj kabal 22 pina na usb 3.0 da bih povezao ssd ili 2.5" disk sa laptopom kao eksterni preko usb. Porucio jednom, poslali mi mangupi usb 2.0 umesto usb 3.0 i na ssd citanje i pisanje ne prelazi 40mb/s. Uzeo bih i hdmi 2.1 od 3 metra.
Ako ne javi neko za Temu, imam radnju sa Alija za kabl za SSD, a i bas takav HDMI kabl sam uzeo nedavno (isto sa Alija) za rezervu samo nikako da ga probam posto imam vec DP kabl.

Ja juče prvi put kucao claimcredit i dobijem 100% za 60min ili 90% na 24h, taman sve napakujem za 2200 povraćaja, kad mts master ne radi i to mi propadne, sad možda radi, ali nema više 100%, da li da iskoristim 90% ili da recimo sutra probam ponovo, možda opet dadnu 100%, jer dosad to nisam koristio?

Nazad
Vrh Dno