Proveri expire date za karticu.Stalno mi izbacuje ovo, kreirao nekoliko virtuelnih preko Intese i uvek ista greška...
Probao i sa original karticom i isto neće...
Na Temu nema nista izlistano sto je preko 50 evra (carinska granicna vrednost). Probaj neki strani Temu da vidis da li tamo ima.Zasto na temu ne mogu da pronadjem hendneld neke konzole tipa trimui smart pro i slicne fok na aliju ima ih od 1000 din do 100000din, ovamo sam uspeo sam r36s da nadjem, a treba mi sa temua posto sa alijem imam problem oko adrese i porucivanja
Ja sam to dobijao 2 puta. Povrat može da bude najviše 2500 RSD.100% povrat kredita, šta znači?
Uzeo sam pre nekoliko godina tri majice sa Aliexpressa, pretpostavljam da je to isti kvalitet i da je pravljeno od kineskog poliestera.Evo stigle mi njihove 3d polisterske majice posle skoro 20 dana, dizajn je tanke kao dresovi
Pogledajte prilog 465709
pitanje meni pise povrat 2500 din tipa uzimam jednu stvar od 4600 din..,kako ce mi se obracunati povrat vracaju mi novac na racun ali koliko ili nesto drugacijeJa sam to dobijao 2 puta. Povrat može da bude najviše 2500 RSD.
Na sve porudžbine do 2000 din. dobija se povrat od 30% ( maksimalno 6oo RSD). Na iznos između 2000 i 3000 din. dobija se dodatno povrat od još 70% ( maksimalno 700 RSD). Tek na iznos preko 3000 RSD dobija se povrat od 100% i u idealnom slučaju na porudžbinu od 4200 RSD dobija se povrat od još 1200 RSD, tj. ukupno onih maksimalnih 2500 RSD.
Ima još bolja varajanta sa navodno 200% povrata, ali takvu ponudu ja još nisam dobijao. Tu se na narudžbinu u vrednosti od 6000 RSD dobija 4500 RSD nazad... ako sam ja to dobro izračunao.
Na iznos od 4600 RSD povrat je isti kao na 4200 RSD jer ukupni povrat ne može biti veći od 2500 RSD. Taj povrat se ne uplaćuje nazad na račun već ti ostaje za neku narednu kupovinu, ali ga daju na 7 rata a ne odjednom. Potrebno je 7 dana da se preko aplikacije na telefonu uđe na Temu, ukuca claimcredit u pretrazi, i uzme jedna od tih 7 rata.pitanje meni pise povrat 2500 din tipa uzimam jednu stvar od 4600 din..,kako ce mi se obracunati povrat vracaju mi novac na racun ali koliko ili nesto drugacije
I kako si zadovoljan, jel prava koža u pitanju, kakav je miris?Uzeo sam i "kožni" desk mat od 2000 dinara, najvećih dimenzija:
I onda ti taj povrat stoji na nalogu kao neki kupon koji možeš da iskoristiš pri nekoj sledećoj kupovini?Na iznos od 4600 RSD povrat je isti kao na 4200 RSD jer ukupni povrat ne može biti veći od 2500 RSD. Taj povrat se ne uplaćuje nazad na račun već ti ostaje za neku narednu kupovinu, ali ga daju na 7 rata a ne odjednom. Potrebno je 7 dana da se preko aplikacije na telefonu uđe na Temu, ukuca claimcredit u pretrazi, i uzme jedna od tih 7 rata.
ma da ali je smesno podele na neke varijante da potrosis 6000 din pa da ti vrate 500 dinI onda ti taj povrat stoji na nalogu kao neki kupon koji možeš da iskoristiš pri nekoj sledećoj kupovini?
Da, nude i tu varijantu, ali ti možeš da je ignorišeš i čekaš bolju ponudu. Ja sam već 2 puta povrat od 2500 iskoristio kada mi je opet ponuđena promocija/povrat od 100%.ma da ali je smesno podele na neke varijante da potrosis 6000 din pa da ti vrate 500 din
Baš tako. Pri sledećoj kupovini ne skidaju ti novac sa kartice sve dok ne potrošiš taj povrat koji si dobio.I onda ti taj povrat stoji na nalogu kao neki kupon koji možeš da iskoristiš pri nekoj sledećoj kupovini?
Dorba stvar. S obzirom na to koliko su podigli cene jedino ovako nešto vredi čekati.Na 200% promociju vraćaju na 6000 dinara - 4500 kredita, ja sam to iskoristio 2 puta. I tu plus možete da iskoristite kredit koji ste već sakupili pa i ako vam na kraju ispadne npr. 5200 račun oni vam vraćaju 4500 kredita.
Sada više nemam tu promociju od 200% imam samo od 100%.
Zapravo sam jako zadovoljan. Mislio sam, pošto deluje reljefna podgola da će biti problema ali je sasvim ok. Doduše, ja ne igram kompetitivni FPS.I kako si zadovoljan, jel prava koža u pitanju, kakav je miris?
Ako je neko porucivao i ako moze sa potvrdi da ih prepoznaje kao originalJel poručivao neko ove filtere, sa 4 lite mi treba?
Jel poručivao neko ove filtere, sa 4 lite mi treba?
Pored razlike u dimenzijama, filteri za seriju 3 su HEPA, a za seriju 4 su neki Xiaomi HEF (High Efficiency Filter) koji su kvaliteta bar kao HEPA, ali ih ne zovu tako jer nisu sertifikovani. Imaju sertifikat kineskog instituta koji izdaje pandan HEPA sertifikatu. I HEPA i Xiaomi HEF tvrde da otklanjaju 99.97% cestica velicine 0.3 mikrometra. Xiaomi tvrdi da njihov filter ima bolje tkanje pa vazduh lakse prolazi (?!) i time pravi manju buku, te zahteva manju potrosnju energije. Takodje Xiaomi HEF ima aktivni ugalj koji uklanja mirise i ostale stetne zagadjivace.Kako mi rekoše u Xaomi radnji, serija 4 ima drugačije filtre od prethodnih. Ovi su za serije 2/3 i Pro.
Kupujem 4 Lite pa sam pitao jel' mogu da iskoristim moje rezervne filtre za 3C, rekoše ne može.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari