Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Stalno mi izbacuje ovo, kreirao nekoliko virtuelnih preko Intese i uvek ista greška...
Probao i sa original karticom i isto neće...

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    32 KB · Pregleda: 124
Stalno mi izbacuje ovo, kreirao nekoliko virtuelnih preko Intese i uvek ista greška...
Probao i sa original karticom i isto neće...
Proveri expire date za karticu.
Mozda si dobio cak i vremenski ban zbog spam-a - meni se desilo kod placanja za office.
Dobijes 24h time out zbog moguce 'zloupotrebe'...

100% povrat kredita, šta znači?

Kad odaberete 2 proizvoda besplatno, i onda dobijete izbor da dopunite korpu do određene sume, šta vam se nudi, meni uglavnom ono što sam već kupio i neke sitnice za domaćinstvo, jer sam to i kupovao, da li nude tehniku i sl?

Ako je to ono sto mislim, dobijes kupone. I to vise kupona po 500din koji vaze za kupovine preko 6000 i sl. Ukratko, neisplativo.

Zasto na temu ne mogu da pronadjem hendneld neke konzole tipa trimui smart pro i slicne fok na aliju ima ih od 1000 din do 100000din, ovamo sam uspeo sam r36s da nadjem, a treba mi sa temua posto sa alijem imam problem oko adrese i porucivanja

Zasto na temu ne mogu da pronadjem hendneld neke konzole tipa trimui smart pro i slicne fok na aliju ima ih od 1000 din do 100000din, ovamo sam uspeo sam r36s da nadjem, a treba mi sa temua posto sa alijem imam problem oko adrese i porucivanja
Na Temu nema nista izlistano sto je preko 50 evra (carinska granicna vrednost). Probaj neki strani Temu da vidis da li tamo ima.
Ako nema tih 1000 dinara, onda je nesto drugo u pitanju.

100% povrat kredita, šta znači?
Ja sam to dobijao 2 puta. Povrat može da bude najviše 2500 RSD.

Na sve porudžbine do 2000 din. dobija se povrat od 30% ( maksimalno 6oo RSD). Na iznos između 2000 i 3000 din. dobija se dodatno povrat od još 70% ( maksimalno 700 RSD). Tek na iznos preko 3000 RSD dobija se povrat od 100% i u idealnom slučaju na porudžbinu od 4200 RSD dobija se povrat od još 1200 RSD, tj. ukupno onih maksimalnih 2500 RSD.

Ima još bolja varajanta sa navodno 200% povrata, ali takvu ponudu ja još nisam dobijao. Tu se na narudžbinu u vrednosti od 6000 RSD dobija 4500 RSD nazad... ako sam ja to dobro izračunao.

Prilozi

• 464931522_10222743144081286_2051247018290797398_n.jpg
    464931522_10222743144081286_2051247018290797398_n.jpg
    119.7 KB · Pregleda: 89
Poslednja izmena:
Pitanje, izvinjenje ako je već bilo..
Plaćao sam Intesinom jednokratnom virtuelnom karticom, sad hoću da tražim povrat na račun.
Da li je to moguće i da li ima veze što je plaćeno virtuelnom koja više ni virtuelno n postoji?

Pisalo se, pare ležu regularno na račun za koji je kartica bila vezana, bez brige

Meni je stigao nameštaj preko Temu :D
Zapravo mali stočić, ali nije baš tako mala kutija, prošlo bez dadžbina.

Mene je izašao 1600 dinara.
Kvalitet može da prođe ali jedva, baza vrlo lagana i nestabilna ali ne deluje toliko loše.

Uzeo sam i "kožni" desk mat od 2000 dinara, najvećih dimenzija:

I neke kućne papuče, 6 pari. Sve zajedno me izašlo koliko stočić košta na linku koji sam ostavio.

Evo stigle mi njihove 3d polisterske majice posle skoro 20 dana, dizajn je tanke kao dresovi

Pogledajte prilog 465709
Uzeo sam pre nekoliko godina tri majice sa Aliexpressa, pretpostavljam da je to isti kvalitet i da je pravljeno od kineskog poliestera.
Jedina mana kod tih majica je ako se okaci na strik i zakaci sa stipaljkom na svetlom delu majice ostaje otisak od stipaljke i izgleda kao da je prljavo.
Belu majicu koju sam uzeo "isprljao" sam sa stipaljkom vec posle prvog pranja kada sam je susio i nema sanse da se to skine.
Toliko o kvalitetu.

Ja sam to dobijao 2 puta. Povrat može da bude najviše 2500 RSD.

Na sve porudžbine do 2000 din. dobija se povrat od 30% ( maksimalno 6oo RSD). Na iznos između 2000 i 3000 din. dobija se dodatno povrat od još 70% ( maksimalno 700 RSD). Tek na iznos preko 3000 RSD dobija se povrat od 100% i u idealnom slučaju na porudžbinu od 4200 RSD dobija se povrat od još 1200 RSD, tj. ukupno onih maksimalnih 2500 RSD.

Ima još bolja varajanta sa navodno 200% povrata, ali takvu ponudu ja još nisam dobijao. Tu se na narudžbinu u vrednosti od 6000 RSD dobija 4500 RSD nazad... ako sam ja to dobro izračunao.
pitanje meni pise povrat 2500 din tipa uzimam jednu stvar od 4600 din..,kako ce mi se obracunati povrat vracaju mi novac na racun ali koliko ili nesto drugacije

pitanje meni pise povrat 2500 din tipa uzimam jednu stvar od 4600 din..,kako ce mi se obracunati povrat vracaju mi novac na racun ali koliko ili nesto drugacije
Na iznos od 4600 RSD povrat je isti kao na 4200 RSD jer ukupni povrat ne može biti veći od 2500 RSD. Taj povrat se ne uplaćuje nazad na račun već ti ostaje za neku narednu kupovinu, ali ga daju na 7 rata a ne odjednom. Potrebno je 7 dana da se preko aplikacije na telefonu uđe na Temu, ukuca claimcredit u pretrazi, i uzme jedna od tih 7 rata.

Na iznos od 4600 RSD povrat je isti kao na 4200 RSD jer ukupni povrat ne može biti veći od 2500 RSD. Taj povrat se ne uplaćuje nazad na račun već ti ostaje za neku narednu kupovinu, ali ga daju na 7 rata a ne odjednom. Potrebno je 7 dana da se preko aplikacije na telefonu uđe na Temu, ukuca claimcredit u pretrazi, i uzme jedna od tih 7 rata.
I onda ti taj povrat stoji na nalogu kao neki kupon koji možeš da iskoristiš pri nekoj sledećoj kupovini?

Na 200% promociju vraćaju na 6000 dinara - 4500 kredita, ja sam to iskoristio 2 puta. I tu plus možete da iskoristite kredit koji ste već sakupili pa i ako vam na kraju ispadne npr. 5200 račun oni vam vraćaju 4500 kredita.

Sada više nemam tu promociju od 200% imam samo od 100%.

ma da ali je smesno podele na neke varijante da potrosis 6000 din pa da ti vrate 500 din
Da, nude i tu varijantu, ali ti možeš da je ignorišeš i čekaš bolju ponudu. Ja sam već 2 puta povrat od 2500 iskoristio kada mi je opet ponuđena promocija/povrat od 100%.

I onda ti taj povrat stoji na nalogu kao neki kupon koji možeš da iskoristiš pri nekoj sledećoj kupovini?
Baš tako. Pri sledećoj kupovini ne skidaju ti novac sa kartice sve dok ne potrošiš taj povrat koji si dobio.
Na 200% promociju vraćaju na 6000 dinara - 4500 kredita, ja sam to iskoristio 2 puta. I tu plus možete da iskoristite kredit koji ste već sakupili pa i ako vam na kraju ispadne npr. 5200 račun oni vam vraćaju 4500 kredita.

Sada više nemam tu promociju od 200% imam samo od 100%.
Dorba stvar. S obzirom na to koliko su podigli cene jedino ovako nešto vredi čekati.

Poslednja izmena:
I kako si zadovoljan, jel prava koža u pitanju, kakav je miris?
Zapravo sam jako zadovoljan. Mislio sam, pošto deluje reljefna podgola da će biti problema ali je sasvim ok. Doduše, ja ne igram kompetitivni FPS.
Dobre je izrade, lepo izgleda, prava koža malo teže za ovaj nova. Ne oseća se uopšte na kinesku plastiku tj. faux leather ako me to pitaš ali se ne oseća ni na pravu kožu.

Kako mi rekoše u Xaomi radnji, serija 4 ima drugačije filtre od prethodnih. Ovi su za serije 2/3 i Pro.
Kupujem 4 Lite pa sam pitao jel' mogu da iskoristim moje rezervne filtre za 3C, rekoše ne može.

Ja sam mislio da su isti, bar na oko deluju isto.

jel imao neki ovakav slucaj.Normalno temu je uradio refundaciju.Slucaj koji je bio pre par dana stigla posiljka samo sa 1 artiklom a ostalo nije.Poslate slike da se dokaze da nije sve tu i novac je refundiran.Paket stigao bexom kao da je neko uzeo ili kod nas ili nije temu spakovao kako treba.Tako da pripazite kad vam stizu paketi proverite dal imate sve u paketu i slikajte obavezno.Najbolje bi bilo snimiti video otpakivanja paketa za svaki slucaj
Pozdrav

Ja obično dobijem one kupone od 27000, od kojih je realno isplativ samo 1080 za 2200 kupovine, ili 2 besplatna proizvoda, što je možda još bolje, pa onda moraš da kupiš od ponuđenih za 3500, ta 2 besplatna mogu realno da koštaju i 200 i 2000+ dinara.

Jel poručivao neko ove filtere, sa 4 lite mi treba?

Kako mi rekoše u Xaomi radnji, serija 4 ima drugačije filtre od prethodnih. Ovi su za serije 2/3 i Pro.
Kupujem 4 Lite pa sam pitao jel' mogu da iskoristim moje rezervne filtre za 3C, rekoše ne može.
Pored razlike u dimenzijama, filteri za seriju 3 su HEPA, a za seriju 4 su neki Xiaomi HEF (High Efficiency Filter) koji su kvaliteta bar kao HEPA, ali ih ne zovu tako jer nisu sertifikovani. Imaju sertifikat kineskog instituta koji izdaje pandan HEPA sertifikatu. I HEPA i Xiaomi HEF tvrde da otklanjaju 99.97% cestica velicine 0.3 mikrometra. Xiaomi tvrdi da njihov filter ima bolje tkanje pa vazduh lakse prolazi (?!) i time pravi manju buku, te zahteva manju potrosnju energije. Takodje Xiaomi HEF ima aktivni ugalj koji uklanja mirise i ostale stetne zagadjivace.
Sve u svemu, ako ne lazu i ne laziraju rezultate trebalo bi da je bar kao HEPA, ako ne i bolji. Sudeci po razvoju kineske tehnologije, vrlo moguce da je bolji i efikasniji.

Poslednja izmena:
Jel kupovao neko slušalice za usb C, ima za 400-500 din, jel valjaju, Usb C navodno treba da imaju ugrađeno pojačalo, da li sve imaju?

Nazad
Vrh Dno