lurkerr
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.10.2019
- Poena
- 185
👍Izricito su naveli da vracanje nije potrebno.
Te mi nisu dali ni onu povratnicu sa bar kodom da odstampam.
Pogledajte prilog 452344
Jedino ako asus ne zna da piše na engleskom jeziku. Ovo je neki kinez sročio uz google translate.Pa rekoh da izgleda da jeste, ne znam kako da utvrdim da li jeste ili nije, a razlog što sam uopšte pomislio da je moguće da jeste je ova ASUS kartica koja je stigla u pakovanju.
Šta znam, ok su kako god.
Pogledajte prilog 452330
Ima li neko iskustva sa naručivanjem pametnih satova? Interesuje me procedura carinjenja, odnosno da li podležu carini. Ima dosta solidnih za 2-3 hiljade din (znam da ne mogu da budu Bog zna kakvi, ali za tu cenu OK). Međutim čitam na sajtu uprave carina da se carina plaća 10% na vrednost i plus 20% PDV, i to nije strašno ako računaju na ovu cenu, međutim pročitao sam da ako posumnjaju u istinitost cene, onda ne uzimaju u obračun tu cenu, već oni vrše procenu, pa tako takav sat mogu da procene na npr 50 ili 100 € i onda iznos carine može da premaši vrednost robe.
cak i posebna tema o pametnim satovima sa aliexpressaPostoji tema posebna, o carini.
Haha to je tačno, ali da šalju ASUS karticu a da nije ASUS, to bi bilo već preterano malo.Jedino ako asus ne zna da piše na engleskom jeziku. Ovo je neki kinez sročio uz google translate.
Ovo se meni mnogo puta desilo, jednom sam išao kod dispečera da se žalim, pa sam im rekao da imam kameru i da u to vreme nije niko bio na adresi.Meni PE nije dao opciju da preusmerim na paketomat automatski su mi dodelili kurira i poslali na viber i kada je imaginarno pokušao da mi uruči pošiljku dobio sam još jednu poruku da pokupim paket u Pošti.
već sam nabacio tu temu, isto sam primetio...stvari od 300 otišle na 600+, od 500 na 1000+, dosta toga što sam već kupio više nema šanse da nađem po sličnoj ceni...to je neki kineski manir, čim za nešto vide interesovanje oni kreću sa dizanjem cena, tako je i na aliju...u prvom talasu su valjda gledali šta ide pa onda udri po poskupljenjima...ko sad kreće s kupovinom misliće da su to standardne cene...Vidim da su se nekim stvarima dosta podigle cene odnosno smanjili popusti, da li je to jer je tako neki period sada ili ce ovako biti dugotrajno? Papuce neke sto sam kupio za 900 dinara otisle su na 1400, prostirke za kupatilo sa 500 dinara na 1100 i neke sitne stvarcice sve za po 100-200-300 dinara. Neke stvari sto sam i hteo da kupim, sada su dosta skuplje
To na Viber stize u Poslovno Sanduce.@dervisbegovic_
btw, nikad ništa nisam dobio na viber, jel to postoji neka viber grupa pa vam zbog toga šalju tamo poruke? meni stižu samo obični sms-ovi...
SMS stiže samo kad Viber nije dostupan ili je blokirano primanje business poruka. Nije vezano za neku grupu, nego se šalje lično i odlazi u Business Inbox deo. Ako stiže SMS, onda viber poruka sigurno nije stigla iz nekog razloga.btw, nikad ništa nisam dobio na viber, jel to postoji neka viber grupa pa vam zbog toga šalju tamo poruke? meni stižu samo obični sms-ovi...
Hoće, koliko sam uspeo da provalim iznad 5200 dele, nebitno šta je unutra i kolike su stvari tj. koliki je ceo paket.Da l ce da dele ovo u dva paketa? Uglavnom sitne stvari..
Pogledajte prilog 452546
Ne znaci imao sam paket od 5700 pa nisu delili.Hoće, koliko sam uspeo da provalim iznad 5200 dele, nebitno šta je unutra i kolike su stvari tj. koliki je ceo paket.
btw naručio sam jastuk neki, 80x50, kako li će to da pošalju
Taj mi paket recimo nisu podelili a ima unutra još dosta stvari.
Barem neka stigne istog danaHoće, koliko sam uspeo da provalim iznad 5200 dele, nebitno šta je unutra i kolike su stvari tj. koliki je ceo paket.
btw naručio sam jastuk neki, 80x50, kako li će to da pošalju
Taj mi paket recimo nisu podelili a ima unutra još dosta stvari.
Tako je bilo i meni , na početku, u zadnje vreme mi dele svaki paket uz retke izuzetke kad je ispod 5k orderNe znaci imao sam paket od 5700 pa nisu delili.
Inace i meni stize pretpostavljam isti taj jastuk ko tvoj samo sam ga ja narucio sa AE bio je jeftiniji.
Evo cekam ga trebao bi ili sutra ili u pon da dodje kod mene.
Juče sam baš bio na sastanku upravnog odbora Temu-a, odlučili smo da ove veće cene budu do 1 Septembra, svim artiklima ćemo podići cene i pratićemo prodaju a od prvog septembra ćemo ponovo dati odlične akcije i popuste koji će trajati 45 dana. 🤷♂️Vidim da su se nekim stvarima dosta podigle cene odnosno smanjili popusti, da li je to jer je tako neki period sada ili ce ovako biti dugotrajno?
Kompresovace ga na velicinu kutije sibicabtw naručio sam jastuk neki, 80x50, kako li će to da pošalju![]()
Za svaki sam imao pracenje sto ne bih ima.@aki28
Da li si imao neke podatke o pracenju ?
Za onaj kod sto si ostavio na prethodnoj strani ( PT001427..RS ) nema pracenja
na posta....alati/pracenje-posiljke
Koji kod je imala posiljka u dolasku ( PT00xxx..RS ) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari