Šta je novo?

Telenor me vise videti nece

ne. planiram da vidim sta ima od postpaid-a u telekomu i da predjem kod njih. jednostavno nisam mogao iznenada da promenim broj bez obavestavanja ljudi i slicno, postepeno mogu. nije mi trip da menjam provajdera na istom broju, jer ce to da izaziva konfuziju kod svih koji imaju nameru da koriste neke beneficije u lokalnoj mrezi, specijalen pakete ka istoj mrezi i slicno.

Čekaj, dali su ti 2000 kinti u kešu, ili su ih stavili kao kredit? :d . Dobro je da si uspeo nešto da uradiš, jedino slušaju kad počneš da vičeš. ***, ja nemam to u sebi, relativno sam mirna osoba, barem u javnosti :d

Kakav smo svet, covek pocne da te slusa tek kad pocnes da se deres. Treba nama neki Hu Djintao da nas dovede u red:D

Najveca fora je sto je uzeo 2k dindzi, a ipak ide u Telekom... :D

Polako, naučiće. U Telekomu ne pomaže ni dranje. Samo bi ga belopogledala kao ovca.

Ahaha, koji win!

Kako da ne puknes, svi ti salterasi su kao roboti, znaju samo napamet kada je neka akcija, a cim postavis podpitanje gledaju te bledo i opet ponavlaju istu pricu koju su naucili napamet.
Doduse ja se ne bih drao jer je to khm.. malo dziberski
(sta bih trebao da radis da sa detetom cekas u domu zdravlja 2 sata, raskopcao prsluk TNTa i razneo sve oko sebe?)
nego bih insistirao odmah da mi se resi problem.

Poslednja izmena:
Kako bi im zavristala pozadina od insistiranja :D

resio si problem na najbrzi moguci nacin za tebe, da bi radili vise nego sto moraju svima njima treba malo motivacije

Hahahahah, nema trte-mrte, samo trte!!! :D:d

I, jel sad sve u redu?

Što se tiče Telekoma, samo ću ti reći srećno. Bio sam jednom pod 2-godišnjim ugovorom kod njih i to je to, više ne.

Nervozni, nije dziberski. znas koliko puta sam otisao u neku zdravestvenu ustanovu, gde je "pauza" od tad i tad, a kafa se cirka bukvalno i do sat vreena posle kraja pauze ... e to je dziberizam.

Rece ti to, i ode u Telekom, simbol nerada na ovim prostorima... Veruj meni, mene su tuzili za "dug" od 1,49 dinara!

On topic, telekom je hm, zlo je blaga rec:) Mnogo su oni fusarili sve ove godine,mislim da sad rade malo ozbiljnije ne bi li prikupili nove korisnike,i onda sve Jovo nanovo. U celom telekomu ima samo jedna pozitivna stvar: Novak Djokovic :):):)

Poslednja izmena od urednika:
E pa srecno tebi bilo u telekomu! Brzo ces ti nazad . . . :d

Nervozni, nije dziberski. znas koliko puta sam otisao u neku zdravestvenu ustanovu, gde je "pauza" od tad i tad, a kafa se cirka bukvalno i do sat vreena posle kraja pauze ... e to je dziberizam.

jednom je moj Techa iz svajcarske bio ovde, i sestra, njegova cerka se povredila, oko je udarila. i covek je odvede u urgentni, znaci ozbiljna je stvar, zenica krvari. i ovi bleje i cekaju. kad se prodrao - "ALLOOO breee, sta radite bre vi ovde, AAAAAAA" (ne zna covek da mi polumrtvi i dalje cekamo u redu) ODMA se pojavilo 20 doktora da vidi sta je.

Krajnje je nezgodna situacija.. naime, ono sto mene plasi da uopste tako reagujem po bolnicama je sto od tih istih na koje bih se prodrao
mozda zavisi kvalitet tretmana mene ili meni bliskih koje sam doveo u bolnicu.
Ruku na srce, meni se desilo da sam u sred MUPa, cekajuci pasos 5 punih sati naglas pricao kako treba neko da baci bombu da bi se ovi iza saltera malo pomerili. Prosao mi je policajac iza ledja u tom momentu i samo me bledo pogledao i prosao :D

Prelazak sa telenora na vip je ok. Ali sa t'nora na mts.. Kao da umesto letovanja na tropskom ostrvu izaberes obilazak vasara u zapadnoj srbiji :d

Znam da sam negde video po temama :)

ahahaha, citam i ne verujem...pitam se ko je majmun u ovoj situaciji...covek shvatio da je u roamingu?!!?:D

Kako Vas lozi Igoritza :d

Vrh Dno