Šta je novo?

[Telenor] Androidi

Gle stvarno, kakva glupost, bio sam ubeđen da za Milestone važi isto što i za Droid...
Eto, za utehu, baterija će trajati malo duže ;)

Kolko sam ja skontao sa ovog link-a , droid - da oc , milestone - ne oc , zbog signiture-a koje su uveli za EU verziju ... :(

Ahahaha...ja ne verujem...već vidim za koji mesec novu sekciju na Benchu: oc mobile CPU, i modovanje mobile CPU-a...:D

Ahahaha...ja ne verujem...već vidim za koji mesec novu sekciju na Benchu: oc mobile CPU, i modovanje mobile CPU-a...:D

Oldnewz :D Pa na n95-8gb je taj proces bio moguc :D , al na novijim telefonima se proc mnoogo bolje clocka ^^ :) Pazi , dobitci nisu zanemarljivi

Gle stvarno, kakva glupost, bio sam ubeđen da za Milestone važi isto što i za Droid...
Eto, za utehu, baterija će trajati malo duže ;)

A vec sam se ponadao da znas nesto sto ostatak sveta ne zna. :D
Overklokujemo telefone, koji smo pacijenti. :S:

Što pacijenti, ako ima procesor overklokovanje je praktično obavezno ;)
Mislim da uopšte nije u redu da bilo koji komad hardvera radi ispod svojih mogućnosti, a još da ti zabrane to - čist bezobrazluk :D

Hm, pade mi nesto na pamet... Gde cete da montirate kulere sa heat-pajpovima? :)

Moj i7500 Galaxy radi na 710 bez pregrevanja i koliko sam do sada video, bez uticaja na bateriju :)
Telefon je, rekao bih, osetno brži. Međutim, možda je brži i zbog novog firmware-a sa kojim je došao i OC.

Ma stiže... 1 primerak :) Pa sledeći opet za 10 dana... :)

jesu stigli ti androidi u telenor? :)
cini mi se da sam negde procitao da je desire sa telenora otkljucan, ali ako neko ima drugu informaciju mogao bi da je podeli sa nama :)

Ne znam za Desire, al' npr. Milestone je otkljucan.

koliko ja znam na Telenoru nikada nijedan od tih skupljih telefona nije bio zakljucan

Za sve telefone piše
Uređaj radi isključivo sa Telenor SIM karticom
ali eto, izgleda da nisu baš svi lokovani. Moj Galaxy nažalost jeste :(

I proshlo je 10 dana...da li su stigli ?

bio sam pre 2 dana u njihovoj poslovnici(knez mihajlova) i rece mi lik, kada sam ga pitao da li imaju zive modele, da ih imaju samo na lageru. e sad, da li ih imaju sve ili samo pojedine modele...

i da li je Desire otkljucan ili nije? :) Da li se uz Desire dobija neka memorijska kartica?

Kupio Desire kod Telenora prosle nedelje, dakle otkljucan je iako stize sa nekim Telenor temama. Uz telefon se dobija 4gb kartica i to bi bilo to. Sto se Legenda u Telenoru tice on je pa zakljucan, takodje kupljen prosle nedelje.

Da li i dalje vlada nestasica Desire-a, tj. cuo sam da stigne mali broj aparata i da se jako brzo rasproda?

Da li se ocekuje uskoro neka nova akcija, ili da ne cekam vise, vec da pokusam da ujurim kada stigne kontigent Desire-a u Telenor?

Da li i dalje vlada nestasica Desire-a, tj. cuo sam da stigne mali broj aparata i da se jako brzo rasproda?

Da li se ocekuje uskoro neka nova akcija, ili da ne cekam vise, vec da pokusam da ujurim kada stigne kontigent Desire-a u Telenor?

Isto me interesuje, da li neko zna gde u Beogradu ima Desire da se kupi u Telenor shopovima?

Samo Call Centar :)

A super je i HD2 sa Desire portom :)
Dual boot WM i Froyo!

Juce sam uzeo HTC Desire od Telenora i ZAKLJUCAN JE...

Da li neko zna kako (i da li) može da se otključa?

meni to deluje kao prevara...

Nije prevara sigurno, ima koliko hoces takvih sajtova za unlock telefona, uredno platis karticom i stigne ti unlock code.

I kada stigne bice ga verovatno dan do dva, kolika je potraznja...
Zasto lepo ne navuku kao sto su navukli HD2 par hiljada komada...?!

Verovatno da ne bi došli u situaciju da moraju da ga dele džabe kao što dele HD2. :D

I nije mi najjasnije što im je onolika razlika između prenesi 500 i 1GB u ceni za HD2, praktično je duplo jeftiniji, tj. skoro 18k. Čak i ako vam ne treba 1GB paket, za 24 meseca će se tačno pokriti razlika u ceni kroz skuplji paket - umesto skoro 18.000 više koje se daju odmah/u prvih 6 meseci kroz rate, plaća se 900 din više mesečno (826 ako ukinu pumt) a dobije se i duplo više razgovora/sms/megabajta... Desire je samo 5k manje na skupljem paketu te se to ne isplati ako nemate potrebu za toliko minuta&mb.

Koliko je problematično dizanje Androida na HD2?

Nije ni malo problematično. Još ne postoji NAND fleš, ali da najavljuju.
Dakle, trenutno je dual boot, Android podižeš sa kartice, WM ostaje gde je i bio. Mene lično prvenstveno zanima takav koncept, mislim da ne bih želeo samo Android na HD2.

Problema sa Androidom je sve manje, ovo je skoro potpuno ispeglana stvar.

Stigla je nova količina, danas sam ja uzeo, zovite call centar da vam rezervišu dok ne nestane.

Vrh Dno