Šta je novo?

[Telenor] Androidi

kakve su prognoze novih telefona kod telenora-otprilike do kraja godine?
jel ce biti jos nekih android telefona osim ova 2 u ponudi...
samo da ne bude da su sve ljude zaposlili oko iphona i na kraju ih apple ili ko god ispali i onda cemo opet, na brzinu, dobiti ****** telefone.

Ja sam mozda izuzetno glup ali sam zainteresovan za HTC HD2, uz moj Prenesi 400 paket. Hteo bih da uzmem telefon na rate, a rata je 4.300 uz uscesce od 4.190 din.

Stari sam Postpaid korisnik i u "Opstim informacijama" o prodaji telefona na rate pise: "Ako već koristiš Telenor postpejd usluge duže od 6 meseci, kupovina telefona na rate je još jednostavnija!
Telefon koji izabereš iz džinovske Telenor ponude možeš imati odmah, a plaćaš ga na 6 rata, koje će biti iskazane na tvojim Telenor postpejd računima. "

Da li to znaci da kao stari Postpaid korisnik ne moram da potpisujem ugovor na 24 meseca za kupovinu na rate?

Poslao sam pitanje mailom u Telenor pre nedelju dana ali nisam dobio odgovor.

Ja sam mozda izuzetno glup ali sam zainteresovan za HTC HD2, uz moj Prenesi 400 paket. Hteo bih da uzmem telefon na rate, a rata je 4.300 uz uscesce od 4.190 din.

Stari sam Postpaid korisnik i u "Opstim informacijama" o prodaji telefona na rate pise: "Ako već koristiš Telenor postpejd usluge duže od 6 meseci, kupovina telefona na rate je još jednostavnija!
Telefon koji izabereš iz džinovske Telenor ponude možeš imati odmah, a plaćaš ga na 6 rata, koje će biti iskazane na tvojim Telenor postpejd računima. "

Da li to znaci da kao stari Postpaid korisnik ne moram da potpisujem ugovor na 24 meseca za kupovinu na rate?

Poslao sam pitanje mailom u Telenor pre nedelju dana ali nisam dobio odgovor.

Naravno da moras da potpises ugovor

Bogdanovic, lose si razumeo. Kao sto je u postu iznad mog napisano, moras potpisati novi ugovor. Sta njima konkretno znaci stari korisnik? To jebsvaki korisnik koji je platio vise od 6 mesecnih racuna. Takvim korisnicima je dovoljno da odu u poslovnicu i odmah uzimaju uredjaj. Ostali (novi, oni koji imaju manje od 6 placenih racuna), moraju da podnesu izvestaj iz kreditnog biroa,ili kako se to vec zove... u tome je razlika!

Značajno pojeftinjenje Desire-a na najskupljim paketima i stigao HTC Wildfire.

Fina ponuda na prenesi Plus 1GB - 6 rata po 3.990 za Desire.

Uzeo sam Desire pre par dana uz taj paket Prenesi 1GB...

Ponuda je odlicna.

Samo da napomenem da je model sa SLCD ekranom i da je zakljucan na Telenor mrezu.

Da svi su sa SLCD u ovoj poslednjoj turi tako da vise ni nema sa amoledom.

Neko da mi pojasni razliku - nisam u toku... Sta je SLCD tehnologija izrade ekrana?

Po nezvaničnim informacijama, Desire HD stiže u Telenor u trećoj sedmici oktobra...

Au gde poredis ova 3 telefona....

Danas zvao Telenor i kazu nema vise HD2 u ponudi a nece ga ni biti...

Verovatno im stize novi HD 7...

Za Desire HD je vec veoma sigurno da ce biti krajem meseca.

Naravno to Android ponuda, sada treba ubaciti nesto i iz Win 7 ponude :)

Mi cemo dobiti "najlosije" wp7 telefone... Meni je DELL delovao vise nego zanimljivo, ali to su Hrvati dobili :S

Svakako lepe vesti, poceli smo da idemo u korak sa svetom kada je ponuda telefona u pitanju :D

Vrh Dno